Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dışarda elle müdahale artık kırmızı değil mi? said: Arda, Nonda'ya pasını attı. Espinoza kalesini terketti. Topu çizgide tutamadı ve dışarda elle temas etti. Sarı kart gördü. Serbest vuruş.
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Evet kaleci topa dışarıda elle müdahale etti. Kırmızı olması gerekmez mi?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 CthuLhu said: dışarda elle müdahale artık kırmızı değil mi? said: Arda, Nonda'ya pasını attı. Espinoza kalesini terketti. Topu çizgide tutamadı ve dışarda elle temas etti. Sarı kart gördü. Serbest vuruş. ceza sahasının sağ en dip köşesinde elle avuclasan kırmızı olmaz.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 MrLevie said: yalnız sabri türkiyenin en iyi sağ beki olma yolunda ilerliyor. son 2 maçta hatalı orta açmadı adam. sabrified. gökhan gönülün çocuguyla bile yarışamaz sabri sağ bekte.
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yalnız Sabri frikikten yazıyodu az daha.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gs de 10 kişiymşi barış atılmış.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Estel_Anorien said: linderoth oyuna girmiş yahu şut bile çekti abi gol olayazdı.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 demek ki kendine gelmiş artık. iki senedir yatıyor. azıcık oynasın.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fistan said: CthuLhu said: dışarda elle müdahale artık kırmızı değil mi? said: Arda, Nonda'ya pasını attı. Espinoza kalesini terketti. Topu çizgide tutamadı ve dışarda elle temas etti. Sarı kart gördü. Serbest vuruş. ceza sahasının sağ en dip köşesinde elle avuclasan kırmızı olmaz.e sarı niye cezasahası en dip köşesinde ise hala? cidden anlamadım mantığını
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 elano bildiğin odun of. kewell koşuyor, adam kadrajda tek başına takıldı öyle, yok kimse, bu lavuk hala yürüyor.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 canola said: geniş özet izlenecek site var mı? futportal.com verir birazdan.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 CthuLhu said: Fistan said: CthuLhu said: dışarda elle müdahale artık kırmızı değil mi? said: Arda, Nonda'ya pasını attı. Espinoza kalesini terketti. Topu çizgide tutamadı ve dışarda elle temas etti. Sarı kart gördü. Serbest vuruş. ceza sahasının sağ en dip köşesinde elle avuclasan kırmızı olmaz.e sarı niye cezasahası en dip köşesinde ise hala? cidden anlamadım mantığınıKasten elle temas varsa, ama bu gol olması muhtemel bir pozisyonu kesmiyorsa sarı veriyorlar.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sabri alayları, acımasız eleştrileri duymuyorum artık??? ne oldu??? Sabri bu ülkenin en iyi futbolcularından biri miymiş? efendim?
Öne çıkan mesajlar