Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 biraz hızlandı sanki coştu gidiyor :D[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 haha.. cNet client ı hızlı derlerdi de inanmazdım ... :)) devam devam..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 öhm galiba benim saniyede 2mbyte lık download umu görmedi arkadaş...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehue ordaki NOVEMBER - RAİN ben oluyom ayıptır sölemesi :D adama 30 ile cekiyom mame oyununu dedim . o da ben 1000kb ile cekiyom dedi :D[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 len elma şekeri açıkmı patime? :D (mame in paticesi :D)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 1Mbit? Kılmısın abi, git ya![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Infernal bağlantı ne ?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Erutan, 08 Temmuz 2004 12:10 tarihinde demiş ki: ...len elma şekeri... :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cnet'in secure delivery öyle oluyo. ama sanırım sadece göstermelik. knight online'ı normal çektiğimde de 5 saatte yüklediydi, secure delivery ile de 5 saatte yükledi. kanmayın böle şeylere, gaza gelmeyin, ışığın yolundan ayrılmayın[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 saeros cnetten değil normal dl de böyle. ko'ı 40 dkda indirdim. bağlantı odtüden dahili hızı bilmiom sağ altta 100mbit falan yazıo ama :D[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya bizim site ( çamlık ) odtü nün dibinde kaçak kablo mu çeksek ne yapsak ya da tr.net ten mi çeksek kabloyu acep[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Infernal_Reborn, 08 Temmuz 2004 13:46 tarihinde demiş ki: saeros cnetten değil normal dl de böyle. ko'ı 40 dkda indirdim. bağlantı odtüden dahili hızı bilmiom sağ altta 100mbit falan yazıo ama :D bahsettiğin ethernet hızı eğer 100mbit internet hızın olsaydı saniyede 12,5mb indirirdin :D 16mbit falan olabilir çıkış :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tazmanyağın bağlantıya bişey olduydu adam 64k cable la 1 mb gibi çekiyodu.Sonra düzelti tabi :) o gazla yüklediği knight online japonca çıktı hehehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 lan bağlatılarında 100mbit yazar.. odtu nün hat kapasitesi ise 34816 kpbs ulakbime göre..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 walla bilmiom işte doğru olmayabilir altta 100mbit yazıo. ama uçuo bağlantı 56k dan sonra ilaç gibi geldi bana hemen 2 tane mmo indirdim :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: odchu, 08 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki: lan bağlatılarında 100mbit yazar.. odtu nün hat kapasitesi ise 34816 kpbs ulakbime göre.. lan man demeye gerek yok yani.. bilmiyo olabilir. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 be n128 k kablo ile shareaza diye bi program sayesinde 100kb/s nin altına inmiyorum artık[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Infernal_Reborn, 08 Temmuz 2004 14:33 tarihinde demiş ki: walla bilmiom işte doğru olmayabilir altta 100mbit yazıo. ama uçuo bağlantı 56k dan sonra ilaç gibi geldi bana hemen 2 tane mmo indirdim :) heHe.. bağımlılık yapıyor..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: nedanko, 08 Temmuz 2004 17:02 tarihinde demiş ki: said: odchu, 08 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki: lan bağlatılarında 100mbit yazar.. odtu nün hat kapasitesi ise 34816 kpbs ulakbime göre.. lan man demeye gerek yok yani.. bilmiyo olabilir. :D :D :)) .. euHehe.. noluyo lan?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Ouz_UFO, 08 Temmuz 2004 13:09 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 08 Temmuz 2004 12:10 tarihinde demiş ki: ...len elma şekeri... :lol: *! anlamaz topluma ayak uydurur * :lol:[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Aket-Atum, 08 Temmuz 2004 17:23 tarihinde demiş ki: be n128 k kablo ile shareaza diye bi program sayesinde 100kb/s nin altına inmiyorum artık ben karıştırıyo olabilirim ama o programda gördüğün 100 kb yte saniye değilde 100 kilo bit saniye mi ne. terim olarak bilmiyomda kısaca bi altı kilo byte ın. sanırım anlatabilmişimdir[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 100byte :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim evdeki bağlantı 500 byte/sn indirio hatların çok dolu olduğu zamanlar :) az küfür etmedim yani :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hö İyimiş bea ins Photoshopla filan oynanmamıştır biliyorsunuz ki aklıma gelmişken 2001 yılının National Geo..Dergisince duzenlenen foto yarışmasında 1.olan resim sahte çıkmıştı normal bişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HELLRIDER Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 nereden nasıl edinebiliririz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar