Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 grubun adınıda hatırlayamıom runcast mı ne öle bişeydi sözleri söyliyim (kesin bilemiyeceksiniz ama) heuuheuhe :D <------ burası yok :D şek it şek şek şek it şek it like beyonc ay vant tu bilmemne süreyyyyyyyaaaaaaa süreyyyaaaaaaaaaaaaaaa [böle bişey bek vokal] vidyoklibinde hepsi aynıydı[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eurovision daki sarkı deil dimi?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 09 Temmuz 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 outcast - hey ya[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 lol demekten alamıyorum :p süreyya he[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Trojanmistress, 09 Temmuz 2004 01:03 tarihinde demiş ki: outcast - hey ya aha öptüm ablacım ya işte busun buuuuuuu buuuuu buuuuuuuu gralsın ya thx[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Sly-One, 09 Temmuz 2004 01:09 tarihinde demiş ki: lol demekten alamıyorum :p süreyya he niye nesi var? gayet şey işte :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bişi demedim yahu[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ehehehhe çok şekersiniz walla. bazen oturup sadece sizin atışmalarınızı okuom, günüm renklenio :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 süreyaaaaaaaaaaaaaaaaa süreyyaaaaaaaaaaaaaaaaaa loooooooool rofl kopmalardan kpma beğen.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ROFL[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya nesi var :( ühühüü trojan abla bunlar dalga geçio benle döv şunları[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ÖLÜYOM HAHAHAHAHAHAHAHAHA allahiyliğini versin hahahahahha! Süreeeeeyyyaaaaaa, süreyyyaaaaa.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 süreeeeyyyaaaaa, süüreeeyyaaaaa süpermiş erutan gralsın babsın abi :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 LOL:D türkçe sandım bi an ne süreyyası :)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Erutan, 09 Temmuz 2004 00:59 tarihinde demiş ki: (kesin bilemiyeceksiniz ama) bu şarkıyı ben bilene biliom be meşhur bu şarkı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Erutan, 09 Temmuz 2004 01:11 tarihinde demiş ki: said: Trojanmistress, 09 Temmuz 2004 01:03 tarihinde demiş ki: outcast - hey ya aha öptüm ablacım ya işte busun buuuuuuu buuuuu buuuuuuuu gralsın ya thx Gral degil yavrucum Prenses veya Graliçe[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ana bi f kullanıcı daha çıktı :D 4 ledik holey:D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Temmuz 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Cthulhu_, 09 Temmuz 2004 17:24 tarihinde demiş ki: ana bi f kullanıcı daha çıktı :D 4 ledik holey:D trojan aplayı bilmeyen pati yaşayamaz buralarda.. =P zira sen benide f zannetmektesin sanırım albüme basta yakısıklı gör..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Öne çıkan mesajlar