simonare Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Beyler mümkünse item restart hakkında biraz bilgi verirmisiniz. sorunsuz nasıl yapabiliriz. Bide Servere Full restart nasıl atarız. Bi serverin spherelerini aldım fakat server biraz kullnılmış tekrar restart atmam lazım.. bide full restart hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hangi serverin ownerisin? ;)[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hehe tamam. şimdi spherechars.scp'yi aç (wordpad ile) değiştir seçeneğine gir Alt+H tuşlarına basarak, ya da yukardaki menülerden. Sonra, aranan kısmına [worlditem i_kryss_vanq] yaz. değiştirilecek kısmına ise: [worlditem i_sallama]. dosyayı kaydet, serveri aç. bir sürü hatalar vericektir. i_kryss_vanq itemini bulamayacaktır. sonra save al bir kere. tekrar aç serveri itemler silinmiş olacaktır. i_kryss_vanq itemini örnek olarak verdim. sen hangi itemleri silmek istiyorsan onları yaz.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... [Bu mesaj Faust tarafından 08 Temmuz 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Wiper isimli bir program var elimde olsa gonderirdim fakat bir arat onun sayesinde rahatlık ile server üzerinde silmek istediğin esyayi veya esyalari silebilirsin.Liste halinde goreceksin.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tüm itemleri silmek istersen script klasörünün içinde script yokken ( bazı önemli olanlar olmak zorunda ) aç 30 dk falan error beklersin ( hakkaten içi dışı item olmuş ise ) sora server temizlenir :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tüm itemleri silmek istersen char dosyasının içini boşaltabilirsin? veya world?[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... [Bu mesaj Faust tarafından 08 Temmuz 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır dimi ama :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eet olabilir.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Valla çok sağolun arternatifleriniz için
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben atamadim nasil yapacam ya acc ve itemlere restart atıcam sadece server üzerinde spawnlar kalicak bide düzenlenmiş olan şehirler dungeonlar fln ?
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: sadece server üzerinde spawnlar kalicak bide düzenlenmiş olan şehirler dungeonlar Ben oyuncu karakterlerinide silmek istedigini düşünerek belirtiyorum. accounts/Sphereaccu.scp save/spherechars.scp dosyalarını sil, yenilerini yarat ve içlerine girip sadece [EOF] satırını ekle.
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 CRITICAL:(spherechars.scp,1)No [EOF] marker. 'save/spherechars.scp' is corrupt! diyor sphere de senin dedigini yapınca ve iki kez save alınca tekrar geliyor accler ? [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Martin_Solveig üye [şikayet et] § 08 Temmuz 2004, Perşembe - 21:22 [ özel msj ] Wiper isimli bir program var elimde olsa gonderirdim fakat bir arat onun sayesinde rahatlık ile server üzerinde silmek istediğin esyayi veya esyalari silebilirsin.Liste halinde goreceksin.[signature] ooo Martin_Solveig adam 2004 te uo oynarken 2006 ta müzik piyasasını kasıp kavurdu be. helal sana. o zamanlar duymamıştım görmemiştim bak seni. Jealusy favori şarkım. +REPUT
skyly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 mühendislikte karşınza çıkacaktır bir sorunu en verimli ve efektif yoldan nasıl çözersiniz.
Öne çıkan mesajlar