mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mulgear olması gerek benimki de FİFA KAPIŞIRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ozaman ekle benide cakayim :D. Muidejaneiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ali-zafer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 online id psn oluyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 samah1903 olması lazım benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 id: tolgaozdemir ekleşelim yavrular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Beraber oynamak isteyen olursa aşağıdakileri eğer MK9 ( D ) Naruto shippuden ninja storm 2 ( B ) Street Fighter IV ( F ) Soul Calibur V ( C+ ) psn : Boneslark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucbat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 merhaba. yeniyim ben de forumda. PSN ID: Nucbat_TR (şu sıralar god of war ascension'ı multiplayer oynuyorum. ama trophy listemdeki tüm oyunlar da elimde bulunuyor. isteyen olursa oynarız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 zaugnakhaldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Buradaki herkesi ekledim.Siz de beni ekleyin :) PSN : Dotydolly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 psn yi yanlış vermişim :) PSN: High-Speed-Steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 fuzun-xs gta 5 diablo 3 gran turismo 5 rage borderlands 2 tekken tag 2 need for speed most wanted nfl 13 nhl 13 little big planet 2 payday 1 + exp burnout paradise uncharted 3 dark souls under siege dead nation + exp resident evil 5 xcom RDR + exp renegade ops sürekli olmasada ayda en az 1 oynadıklarım Gran Turismo 5 için yataktan kalkar gelirim sorun değil (dfgt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya bu psn de bişi vardı her ay 2 oyun bedava falan nası yapıoz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bide steam tarzi mumble tarzi ucuzculugu nerden kovalicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 plus abonesi olacaksın, yıllık 9 tl. steam tarzı mezarcılık pek yok. en uygun fiyatlı oyunlar gg'de oluyor. bir de digital copy icin ps store var ama aynı oyunlar genelde gg'de daha ucuza bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ya peki dün arkadas bahsetti 3 aylık 30 tl yıllık 90 tl 3 ayda 10 oyun gelıomus o dımı bu bahsettıgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 evet. ayda en az 1 cok iyi oyun oluyor. onun yanında 5-6 tane daha oyun oluyor, eskilerden iyiler oluyor falan. ps plus diye aratınca gecmiste neler vermis falan bulursun. gecenlerde bf3 veriyodu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 cerenozan id'm ekleyin bakalım pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yeni psn MumSait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Psn: muidejaneiro Ps4 ve ps vita sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ps4 icin yeni actim yazmamisim. Arnisredwall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 PSN:Custodeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 PS4 gelince US store'daki PSN'i bıraktım, yeni PSN: ygunayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ben de PS4 ile tam tersini yapıp TR PSN'i bırakıyorum. Bir kere TR PSN'in Sony Türkiye'ye hiçbir katkısı yokmuş. Ayrıca store bomboş yani, hiçbirşey yok. http://img199.imageshack.us/img199/4251/ccnx.png Bu yüzdendirki US PSN'e geçiş yapıyorum. Nick: Laths336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar