Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Force Unleashed!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Salı gününden beri genel olarak CD aldığım yeri arıyor ve SWFU geldimi ne zaman gelicek gibi sorular soruyordum,adam yarın yarın diye diye bu güne kadar bekletti beni bügünde yarın kesin dedi ama salıdan beri pek inandırıcı olmadı,bende download edemiyordum haliyle oyun 14GB e genelde PC başında nette oluncada download işi bozuyo...

Neyse işte bügün saat 17:15 sularında artık canıma tak etti gittim beşiktaş sinanpaşaya aldım oyunu geldim evime büyük bir heyecan içinde ve şimdi yüklüyorum evde bey oğlun kafayi yedi moduna girebilitesi olan bir anam olamsa göbek atıcak moddayım ki oyun çalışırsa büyük ihtimal kendisini umursamıyıcam ve göbek atma safhasına geçicem..Umarım ama umarım çalışır eğer çalışmassa küfür dolu mesajlarımı ilerleyen saatlerde görebilirsiniz..

Paylaşmak istedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe said:

evet çalıştı ara sıra oyunu aç kapa gerekti lag gibi bir durum oldu ama çalıştı ve bitti oyun xD

artık bu günü kafamda lightsaber sesleri ile geçiricem hayırlısı :D
birşey sorucam böyle 1 saat oynadıktan sonra oyun kare kare ilerliyor. Ama onun haricinde hiç takılmadan oynuyorum sendede oluyormuydu bu sorun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...