Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Salı gününden beri genel olarak CD aldığım yeri arıyor ve SWFU geldimi ne zaman gelicek gibi sorular soruyordum,adam yarın yarın diye diye bu güne kadar bekletti beni bügünde yarın kesin dedi ama salıdan beri pek inandırıcı olmadı,bende download edemiyordum haliyle oyun 14GB e genelde PC başında nette oluncada download işi bozuyo... Neyse işte bügün saat 17:15 sularında artık canıma tak etti gittim beşiktaş sinanpaşaya aldım oyunu geldim evime büyük bir heyecan içinde ve şimdi yüklüyorum evde bey oğlun kafayi yedi moduna girebilitesi olan bir anam olamsa göbek atıcak moddayım ki oyun çalışırsa büyük ihtimal kendisini umursamıyıcam ve göbek atma safhasına geçicem..Umarım ama umarım çalışır eğer çalışmassa küfür dolu mesajlarımı ilerleyen saatlerde görebilirsiniz.. Paylaşmak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 KORSANA HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Oyun o kadar iyi değil bu arada. Hani şevkini kırmak gibi olmasın da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yok kırılmaz zaten bu kadar olayın üstüne oyun kötü gelemez bana :D Ki videoları ve story olayını ayrı bir sevdiğim için sevicem oyunu eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yani ben leş gibi para verip Ps3'e aldım, beklediğimi veremedi. Çok da bişey beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hmm garip,benim bi kaç arkadaş ps3te oynadılar ben pcde çıkıcak haberi üzerine kendimi tutup oynamadım kendim başında inanırım diye,bütün arkadaşlarım süper süper diyip durdular :D neyse görücez bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ee çalıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben günlerdir indirmeye çalışıyorum ancak pc sağolsun kafasına göre donduğundan bir sonuca ulaşamadı. bir saat re-check yapıyor bi de ADAM GİBİ RES ATMADIN diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet çalıştı ara sıra oyunu aç kapa gerekti lag gibi bir durum oldu ama çalıştı ve bitti oyun xD artık bu günü kafamda lightsaber sesleri ile geçiricem hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Netcafe said: evet çalıştı ara sıra oyunu aç kapa gerekti lag gibi bir durum oldu ama çalıştı ve bitti oyun xD artık bu günü kafamda lightsaber sesleri ile geçiricem hayırlısı :D birşey sorucam böyle 1 saat oynadıktan sonra oyun kare kare ilerliyor. Ama onun haricinde hiç takılmadan oynuyorum sendede oluyormuydu bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 1 günde oyun mu bitirdin. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aslında 1 gün sürmedi bir geceden kısa sürdü :) lifeless mod durumu olunca, evet aynı sorunu bende yaşadım,oyunu kapa aç yapınca düzeldi işte o problemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 oho adam hem korsancı hem hileci yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar