Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metal şekillendirme.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bana çizdiğim şekil ve ölçüde metal parçaları lazım,
alimünyum filan parçalar olabilir. profillerden filan kesilebilir. nereye yaptırabilirim bu tip şeyleri? bi maket yapmak istiyorumda.
Mesaj tarihi:
3 sınava girdim beynim eridi kendi mesleğimi unuttum, küçük özel sipariş yapıyorlarmı bilmiyorum da lazer kesim lazım sana paslanmazdan direk çizime göre maket kescek kopma yerleriyle birlikte vs
Mesaj tarihi:
Selam,

Bana dwg/dxf yolla. Yanında istediğin malzemeyi ve kalınlığı belirt. Uygun rakama hallederim.

Mail adresimi sana pm ile yolluyorum.

Ayrıca kesilen parçalara istersen kumlama da yapılabilir ki bence güzel bir doku yakalamak için şart.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Şu TIG kaynağınında, biraz daha çalışıp novice title'mdan kurtulursam daha faydalı olabilirim bu konularda ;)

Ayrıca;
Kaynak yapılmayacaksa alüminyum da olabilir ama paslanmaz daha yaygın kesimi yapılan malzeme olduğu için kafadan gidip koca bir alüminyum palaka almaya gerek kalmaz.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Bana dwg/dxf yolla. Yanında istediğin malzemeyi ve kalınlığı belirt. Uygun rakama hallederim.

paramecium'u şu mesajından dolayı öpesim geldi.
teşekkür ettim.
Mesaj tarihi:
Joker said:

alimünyum filan parçalar olabilir. profillerden filan kesilebilir. nereye yaptırabilirim bu tip şeyleri? bi maket yapmak istiyorumda.

organize sanayide tanıdık varsa yaptırırsın olmadı organize civarında ufak caplı atölyeler olur rica et yaparlar
Mesaj tarihi:
Joker said:

istedigin sekillerin geometrisi cok karısık degilse ve istedigin profillerin et kalınlıgı 5mm den az ise sac parça alıp onun uzerine cizip biraz el becerisiyle kendin daha kesebilirsin cekiç ufak bir kalem yardımıyla ama dedigim gibi eger kolay sekillerse
Mesaj tarihi:
Selam,

Lazer konusunda çalıştığım bir firma var. İş ilişkisini geçen bir dostluk olduğu için oldukça yardımcı oluyorlar.

En son paslanmaz pul(M10 cıvata için boşluksuz Ø24mm s=2mm) kestirmiştim 12 tane kadar :) Gidip uğraşana kadar hallediveriyorlar sağolsunlar.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...