Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 diyeceksin ki grind ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bence free olduğu belli bi ücret karşılığında olmadığı için KO seçiliyor yaşları küçük olanlar tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bitirme projesi ko asdfh asdasassdasaf asdasdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eskiden bedava olduğu için oynardı millet şimdi paralımı bilmiyorum. birde bu işte iyi para var. herkesin çevresinde vardır mutlaka ko accountu satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 BaK ŞimDi Abla UO biTinCe MiLLeT OnuN TaRzIndA OyuN arAyıŞlArıNa GirDi. KO da fReE bİR OyunDu NetiCeDe. BöyLe olunCa MilleT KO'Ya SarDı. acı çektim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben hala oynuyorum ceyda özelden konuşabiliriz ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 iyi de belki ilk başta para yok ama bilmem ne üye olmadıgında oyuna girmenin zor oldugunu item mi ne öle bişi varmış onun alınmadıgını vs.. gibi şeyler duymuştumm..kandırmayın beni haaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ceyda kolay gelsin, özellikle araştırma metodunu çok beyendim, kaliteli bir tez yazacağına ve başarılı bir akademisyen olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oyun ilk başladığında parasızdı ve gençler 13-18 yaş arası çocuklar oyuna başladı.Oyun talep görünce bazı şeylere kısıtlama getirilip parasız yapılamayan şeyler oldu.Prime timeda dolu olması nedeniyle oyuna girememe belli itemları kullanamama falan...Ancak bu süreye kadar çoğu mmo oyunun yaptığı gibi bu da bağımlılık yapınca insanlar bırakamadı ve bazı ihtiyaçlarından kısarakta olsa oyuna para vererek devam etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeyDa_61 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 peki insanlar vakit ayırıyolar,bi'şeylerden kısıp para yatırıyorlar kısaca bagımlılık diyosun da neden ? yani oynanabilicek milyonca oyun varken KO yu farklı kılan ne ? bildiğim kadarıyla klan sawası bu oyun ? bunların haz aldıgı bagımlı oldukları sey savaş mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Rica ederim.. cok kabaca anlaticam. Yetersiz gelirse bir sekilde hallederiz daha detayli olurmu. Simdi biz 2004'ten beri KO oynuyoruz (gerci ben 1 yildir aktif olarak oyunu oynamiyorum ama, kopamiyo insan iste oramdan). Bu oyun WoW daha portakalda vitamin iken oynaniyordu, halen oynaniyo.. Ultima bitmeye basladi, bu da bedava oldugu icin onun gibi oldu, yerini tuttu bi nevi Ultima Online'in. halen hastalari var. Ama eskisi kadar degil tabiki de.. Senaryosu cok acemiye gelen, ama level atlamasi ve PK (savas) olayi zor oldugu ve zevkli oldugu icin, basit oldugu icin cok tuttu zamaninda. insanlar sevdi.. oyunun cikis tarihi yanlis hatirlamiyosam 1998 olmasi gerek. Once Malezya'da unlendi oyun. Adi MyKO idi ordaki sunucunun. Sonra da Amerikali bi firma (k2 network) oyunu daha da populer yapti zamaninda. Altin cagini da bu sunucu sayesinde ve 2002-2007 arasinda yasadi. Gercekten cok zevkliydi hersey. Ama sonra yanlis yonetim yuzunden eski oyuncular sogudular oyundan. Kustuler bir nevi.. Birazi WoW'a gecti, birazi birakti.. Suan halen populer ama eski oyunculari yok oldular dedigim gibi. 11-17 yas arasina hizmet veriyor oyun. Tabi oyuncu sayisi ve kazandiklari para halen ayni. Adamlar pek de takmiyolar eski oyunculari (dogal olarak gelen paraya bakiyolar bi tek).. kisaca anlatacaklarim bunlar. kafana takilan seyleri burdan yada ozel mesajla anlatirim istersen.. Cekinme, sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben bloodybeast,bu da oda arkadaşımın hesabı banlandığım için girmicektim aslında ama yaptığınız iyi aile çocukluğuna dayanamadım. insan gibi cevap veren 1-2 arkadaşa teşekkürler. esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ceyda bolum ne ? apacilik flm mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 iletişim tasarımı +%&%/+E'! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 selam ben 100 level oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Şoklardayım. Nasıl bir tez konusu KO olabilir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 burdan zor oluyor msn'den daha rahat konuşuruz ==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben de msn demiştim bir daha yazmadı niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 CeyDa_61 said: engin bilgilerini benle paylaştıgın için cok saol Dan.. bu konuyu ödewi yargılayın diye değil yardım edin diye actım keza etmiyoruz diyip konu kapatmak daha mantıklı böyle boş işe yaramaz cevaplardansa.. Yanlış yere ve yanlış bölüme gelmişsin diyeyim o zaman. (Nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Super mariodan bile daha çok malzeme çıkardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 evet ben de her turlu yardimci olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 helci_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 said: Bu oyun WoW daha portakalda vitamin iken oynaniyordu, halen oynaniyo.. ahaha ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 oyunu güzel kılan tek şey malis aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu konuyu odamda içkilerimizi yudumlarken konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar