Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaralılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yürüyen merdivenlere ağzına kadar dolu migros arabası sokmak en heyecanlısı. aşağı iniyorsa merdiven yusuf yusuf olursunuz yuvarlanacaksınız arabayla diye. yukarı çıkıyorsa üzerinize düşecek altında kalacaksınız diye tırsarsınız. birde merdivenin sonuna geldiğinizde tekerlekler takılırsa ozaman yandınız.
Mesaj tarihi:
tekerlekler takılırsa tekerlekler karedir büyük ihtimalle. merdivene gelene kadar bayağı bir yanmış olduğunuz için inişte kavrulabilirsiniz.

diğer yandan evet şişko teyze sendromu da ayrı bir olay.. benzeri "lavabo-aç amcalar" mevcuttur. gıdım ilerleyecek yer olmayan araçta "ama ortalar boş" der ve milleti eze eze ortada tek ayak üstünde durmaya giderler. genelde ince, çiroz heriflerdir.

son olarak kapı önü manyakları var..
dasaaa said:

onlar "kapı önü manyakları" intertoy'dan!

Yolcu değil onlar; keza bu arkadaşların indiği görülmemiştir. hep kapı önünde dururlar. bi nevi cama yapıştırılan garfield gibi bişiler yani.. aksesuar desem daha doğru olur sanırım.

KAPI ÖNÜ MANYAKLARI!

INTERTOYDAN!

not: bunlarda kurşun bulunmuş, çin yapımı olanlarda. bi kısmı toplanabilirmiş piyasadan

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

lüt
fen
Mesaj tarihi:
DoruK said:

o değil de sene 2009, ben hala yürüyen merdivenden çıkınca düğmesine basaraktan kapatıp kaçıyorum izmir metroda. ahahah

ne diyebilirim ki, buldum seni. nadiren kullanıyorum, yürümeyeceğim diye o kalabalığın ardında bekleyemem sinir oluyorum normalde, onda da sen kapıyormuşsun helal. seni okulda bulup indireceğim doruk sdfg.
Mesaj tarihi:
kingpin said:

yürüyen merdivende yürümek nasıl bir zihniyet peki ?

yani...

aceleniz varsa normal merdivenlerden koşarak inin arkadaşım, yürüyen merdivenlerle uğraşmayın boşuna.
Mesaj tarihi:
siz bu mantikla trenin de ustunde yolculuk edersiniz cabuk inmek icin. e malum aceleniz var..

bide neye acelen var, kanamali hastaya organ mi yetistiriyosun, dur iki soluk al. yuruyen merdivende kazandigin 1-3 dk nerde isine yariycak..
Mesaj tarihi:
Theridone said:

yuruyen merdivende kazandigin 1-3 dk nerde isine yariycak..

vapur?
yarım saat vapur mu bekleyelim 3 dk yürüyen merdivende durmak için.

edit:ankara çirkin bir şehir olduğu için ve denizi olmadığı için ben istanbul için konuşuyorum tabi.
Mesaj tarihi:
Bone said:

kingpin said:

yürüyen merdivende yürümek nasıl bir zihniyet peki ?

yani...

aceleniz varsa normal merdivenlerden koşarak inin arkadaşım, yürüyen merdivenlerle uğraşmayın boşuna.

yürüyen merdivende koşup 2x hızında gitmek varken neden x hızında gideyim? aptalmıyımki ben bunu düşünemiyorum? gerizekalımıyım? beyinsizmiyim?
Mesaj tarihi:
Öeh yani o zaman milletin yanından çarpa çarpa geçeceginize evden 1dk önce çıkın siz asıl görgüyü gösterin, kimse milletin acelesini çekmek zorunda değil. Türkiye'de kırmızı ışıktan geçerek oluşan kazalarda tamamen bu zihniyetin eseri adam normalde 20 dk önce çıkması gereken yerden 15 dk önce çıkıyor sonra da gidip bütün kırmızı ışıklardan geçiyor.
Mesaj tarihi:
lan o yürüyen merdivenlerin yapılma hızı sizi gideceğiniz yere x saniye hızlı götürmek değil. ayrıca x saniye geç gidiver tabakhaneye bok mu yetiştiriyorsun diye sorarlar adama? :) yaşlı başlı insanlar merdiven çıkarken- inerken zorlanmasın diye yapılmış bir icattan bahsediyoruz. dolayısı ile zaten hareket eden bişeyde hareket etmek saçmalık. illa hareket istiyorsanız kıçınızı kaldırın da merdivendenlerden koşarak çıkın, inin. uykudan yeni kalktım. cons'a hitaben yazdım dokfdgf.
  • Yeni Oluştur...