Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yetti lan. vallahi yetti. iki dergi birbirinden beter. acicam kendi oyun dergimi sonunda o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi elemanın teki ubisoft'a şikayet ediyor, ubisoft çalışanı da twitter'inda biz bunlara hakkatten oyun gönderdik mi ya falan yazıyor sdf http://twitter.com/UbiGabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha horace ogz demi takılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 razzRaziel said: abi elemanın teki ubisoft'a şikayet ediyor, ubisoft çalışanı da twitter'inda biz bunlara hakkatten oyun gönderdik mi ya falan yazıyor sdf http://twitter.com/UbiGabe ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Olay uluslararası boyuta taşınmış asfsadf http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/6181006108/p/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 gerçekten review izinleri yoksa bomba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gerizekalılar. Sadece Kaan denen herife inceleme yazdıran adamlardan ne olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kaan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahaha ne güzel la iyki açmışım konuyu buraya bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "ubi forumundan" said: Oh yeah, the same person who wrote AC2 reviev on Level gave GTA4 7/10, because supposedly it lacked what San Andreas had: Stunt jumps and collectable items. Well a few months ago, again "the same person who wrote AC2 review", wrote another review of Call of Juarez: Bound in Blood. There was a little problem unfortunately. The review was talking about Billy, how he ran away from his parents murdered bodies and how his uncle Ray chased him through the Wild West. Correct me if i'm wrong, isn't that the first game? :P bu doğru mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 GameShow vardı eskiden off off... Olmuyordu böyle salak saçma işler. Anca Not Enough Memory'den Serkan ile Engin Abla takışırdı, onda da güle eğlene taip ederdik mavrayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 gameshow muhabbetini açmayalım ya anılar depreşmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pekaziz said: Kaan kim?Kemik'de 15 yaş bunalımlarını çizmekten öteye gidemeyen bi çizerdi. Level'deki incelemelerinde de "Abi çok süper yavs"dan öteye gidememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 of ermeni soykırımına falan geçmiş dingilin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ALSKJFHBSLDKJFŞSDLFŞSDF şöyle bi yorum buldum incelemenin altında: said: Gayet objektif, doğru bir yaklaşım. Sonuçta bunu yazan editör (Elif Abla yani) kendi fikirlerini yazmış. Bu nası bi yazı lan böyle, bu ne çelişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fenris said: bu doğru mu ya? Doğru. Okurken diyorsun böyle "Ulan bu birinci oyunun hikayesi değilmiydi?" diye :D O mektubun olayı da verilen nottan çok şey oluyor, bu OGZ içeriği açıkladıktan 5-6 saat sonra inceleme yazıldı ve "Türkiyede ilk hele hölö" diye sunuldu :D Tepkinin büyük kısmı ordan geliyor aslında. Ama zaten artık Level tayfası kendi halinde takıldığından çok dikkate alınacak bir durum değil. Sadece Kaan bu arada yazı mazı saçmaydı ama şu Little Big Planet için çizdiği Sackboy'lar çok güzel oluyor. Onun dışında bir olayı yok. En son Kaan Kural gelmiş yazar olarak ayrıca gördüğüm üzere. Ne yapacağını şaşırdı adamlar :D Uykusuz'da yazan Engin Günaydın gibi bir duruma getirdiler kim varsa ünlü topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 engin günaydını kısa bi zamanda şutlamışlardı ama yanlış hatırlamıyorsam. hiç okuyamıyodum o adamın yazılarını edit: yani kısa bi zamanda şutlandığından kaçırdığım için değil, bildiğin okuyamıyodum okumayı deneyip de ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ben denemiştim bir iki hafta okumayı ama yok gitmiyordu. Aynı şeyi bütün Level dergisini okurken yaşıyorum. Sayfa doldurma amaçlı yapılan köşeler çığrından çıkmış :D Ama içinde çok harika tam sayfa oyun resimleri oluyor. Artbook olarak çıkartsalar biz kesip kesip saklasak daha güzel olucak aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Hatunda güzel olsa gam yemicem http://tem-band.8k.com/images/elif.gif eskiden grubu varmışşşş http://tem-band.8k.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yok güzel kız allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pekaziz said: Ayıp cidden yapılanlar. Zaten o Elif denen karıya uyuz olmuştum, güzelliğiyle ergenliğe yeni girmiş bebeleri dergiye çekiyordu. asdfjk şunu görünce dergide yayınlanan bi foto aklıma geldi. üşenmedim buldum paylaşmak istiyorum; http://img300.imageshack.us/img300/4862/sg104936.jpg GADIN OYUNCUUU SALDIRINNNNNNNNN!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 asfsadf Görmemiştim bunu daha önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben gördükten sonra level'a mail attım bana o resmi büyük boy poster yapıp yollayın plsplspls diye. cevap gelmedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Siyah saçlıyken iyiydi de böyle civciv gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar