deadea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 neden yüzer? yada yüzmez? standart bir bokun batması lazımdır öyle değilmi. şimdi teknik düşünecek olursak. birşeyin yüzüp yüzmeyeceğine özkütlesi karar verir. oda d=M/V yüzdüğü durumu ele alalım. suyun hacmine 5v desek, bokun hacmi v olur tahminen. kütle olarak: hmm acaba nasıl olur burayı direk söyleyemiyorum. gerçi yok sabit alalım suyuda (alafranga wc'yi unutalım şimdilik) d(su) = 1 bunu biliyoruz zaten 1 = m/5v => m=5v çıkar burdan su için m(su)=5v derim ozaman. d(bok) = şimdi birde şöyle kafa karıştırıcı birşey war. sonucta bok dediğimiz belli bazı yiyecek artıkları falan yani. emilip geri kalan "tortu kısmı" dediğimiz gibi birşey sanırım bağırsakla inciğine kadar kurutulup (yada direk bırakan cinside olur) ordan dışarı yallah doğaya, böcek olsun ağaç olsun. d(bok) = m(bok) / v şimdi m(bok): benim inancıma kalmış, "inanırsam 10kilo giderim aga" bile diyebiliriz. Battığı durumu ele alırsak demekki biz m(su)=5v (v bir sabit) değerindeyken d(bok)'un 1 den küçük çıkması için m(bok)'un "v" den büyük bir değer olması gerekiyormuş m(bok)=2v olsun ör) d(bok)=2v/v d(bok)=2 çıkar. Ki bu durumda özkütlesi d(su)'dan büyük olduğu için dibe batar. aksi durumdada "v" den küçük bir değer indiregandi yapmak lazım tuvalete... hmm ozaman soru şu: iyide hacmi aynı olupta kimi zaman batan kimi zaman batmayan bok'lar vardır. onlara ne demeli? pf onada kafa yoramıycam siz bulunuz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 küçük sıçtığında batar. çok büyük yaptığında gene batar. ortayı bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yediğin yemeğe bağlı olarak yüzüp yüzmeme gibi sonuçlar oluşuyor bana kalırsa. ama bu bokun yüzme mevzusuda kafaya takılacak bir şey değil gibi. amaç batan bok sıçıp sifonla harcanan suyu kısmaksa biraz daha kafa yor. ev ekonomisinin kralını yapmış olursun. tıpkı sidiğin renginin açık olduğu zaman sifonuçekmemek gibi bundada fazlaca tasarruf edersin. belki bir gün fazlacazengin bile olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sidiğin rengi açık olunca sifonu çekmeyenler var mı aramızda? Pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben değilde bi arkadaşım yapıyor ne yazık ki. ama ben onun yerinede çekiyorum girerken.. ve çıkarken tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 denizdede yüzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yağı iyi sindirmiosan bokun suda yüzer. genellikle zayıf insanların/kilo alamayan insanların boku suda yüzer. bu bilgiyi de Cuce'den almıştım huehue çok biliomuş gibi attım postu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hava kalıyor çünkü içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mesela şu yüzer mi http://darenhorwege.com/images/bigcrap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yağ varsa yüzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Llama said: denizdede yüzüyor abi deniz çözelti özeltinin özkütlesi büyük olur. normal yanide. hala ben son kısmı tam çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 nabtın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Devilmanta said: hava kalıyor çünkü içinde. hah işte diğer boyutta bu. şimdi hava kalma olasılığı yüksek tamam ok. peki o hava kütleyi arttırdı diyelim. ozaman hacim sabitse özkütle de artar, ozaman batar. ama yok bunu hesapladık zaten. hava olayı sadece onun bir attribute'u (özelliği) başka olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 said: bok neden yüzer ya da yüzmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fakirin boku yüzer zenginin batar nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 eğer sıondırım sıstmeınde sorun varsa, vucudun yağı sindiremez. dolayısıyla bokundaki yağ mıktarı artar ve bok suda yuzer. olmaması gereken birşeydir bu. bokun buyukluğuyle hacmıyle ilgisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 azimle sıçan yüzdürmez delikanlı adamın boku suda yüzmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Tartışıcak konu mu kalmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Cüce ne sıçtın ya. Hayatın kolpa. Ya içinde hava boşlukları kalınca yüzer. Yada denizde yüzer tuzlu suyun basıncı daha fazladır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Xaenin said: Sidiğin rengi açık olunca sifonu çekmeyenler var mı aramızda? HAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 igrenc herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Xaenin said: Sidiğin rengi açık olunca sifonu çekmeyenler var mı aramızda? Pislik. bi dk bi dk adam alıntı yapmasa göremicem bu yazıyı nası atlamışım çakkall lan senii valla ben yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Phae said: Cüce ne sıçtın ya. Hayatın kolpa. Ya içinde hava boşlukları kalınca yüzer. Yada denizde yüzer tuzlu suyun basıncı daha fazladır çünkü. tabi kesin öledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 evet. o yüzden içinde hava kalmaması için bol bol osurmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar