di Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sadece sterlinle oyun almak cok sacma aslinda. Cunku dolar fiyati neyse sterlin fiyati da o oluyor oyunlarin. 1 dolar = 1 sterlin gibi davraniyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yok öyle bişey 60 sterline satmıyo kimse 35-40 arası senditte en yeni oyunlar 35-40 dolara yeni oyun satan biyer biliyosan söyle biz de alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ingiliz sitelerinden alırken sterlinle alınca daha ucuza geliyo euroya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gameseek.co.uk de pek faklı değil. Tracking number vermiyor, bazen siparişler 1 ayı buluyor. İyi tarafı müşteri hizmetleri, anında cevap veriyorlar fakat onlarda beklemeni istiyor yine pek bir şey değişmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ebay' den aldığımız oyun ntsc olursa çalıştırmıyor mu bizim alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ps3te region sorunu yok oyunlarda, hepsi çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha shopto çok iyiymiş ya, yeni çıkmış oyunların bazıları yarı fiyatına satılıyor ülkemizdeki spotlarla karşılaştırıldığında bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 şimdi ben shopto dan 4 tane falan oyun sipariş edicem. 100 pound civarı oluyo fiyat. şimdi hepsini aynı anda sipariş edersem gumrukte sorun olur mu acaba? daha once 3 4 kez sipariş verdim shopto danda hepsini farklı paketlerde yolluyolar. acaba 2şer 2şer falan mı istesem diyorum. yoksa hepsini aynı anda sipariş versemde farklı farklı paketlendiği için bi sorun cıkmaz mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 herşeyi tekli paketlerde gönderiyorlar sorun olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kargo dahil 150euro u geçmezse sorun olmaz. çok kafana takılıyorsa 2-3 gün arayla ver siparişi. zaten aynı anda hepsini oynama gibi bi imkanın yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 street fighter 4 ps3 için 12 pound'a dusmus shopto'da. almayı dusunen falan varsa fiyat baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 5 gün sonra SSF4 geliyor 20 pound mu neydi fiyatı sanırım :) onu beklesinler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nası geliyo 5 güne. 1 ay daha olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 off evet şuan hayal kırıklığı yaşıyorum, 30 mart hatırlıyordum ben 30 nisan'mış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 shop.to ya bi defa daha hasta oldum siparis verdim (pre order) 2 gun kalmis release diyodu telefon caldi 2 dakka konustum mesaj geldi your orders have been shipped dye oeeeeh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bişey sorucam shopto bunu almayı planlıuyorum da, shippingde sorun olur mu türkiyeye girişinde? bir de evime kadar geliyor mu yoksa posta müdürlüğüne falan mı gitmem gerekicek almak için. posta müdürlüğünde kıllık üzeirne kıllık çıkarıyorlar ebayden bildiğim kadarıyla çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Olmaz gibi, evine getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hay... 1. sayfadaki postları okuyup onları cevapladım asdfdsa neyse edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 mclovin sorun çıkmazsa söyle ben de alayım da bana sorun çıkarır gibi geliyo fazla büyük emin de değilim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 gönderilmiyor zaten bundle'lar, aksesuarlar türkiye'ye, o yüzden sorun da yaşamazsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sadece guitar bundle alsam onu da mı göndermeyecekler? yoksa sadece set alınca mı gönderilmiyor. bir de neden gönderilmediğini anlamadım hiç bir uyarı falan da yok almaya çalışırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar