Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten Ps3 Oyun Siparisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece sterlinle oyun almak cok sacma aslinda. Cunku dolar fiyati neyse sterlin fiyati da o oluyor oyunlarin. 1 dolar = 1 sterlin gibi davraniyor adamlar.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gameseek.co.uk de pek faklı değil. Tracking number vermiyor, bazen siparişler 1 ayı buluyor. İyi tarafı müşteri hizmetleri, anında cevap veriyorlar fakat onlarda beklemeni istiyor yine pek bir şey değişmiyor yani.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi ben shopto dan 4 tane falan oyun sipariş edicem. 100 pound civarı oluyo fiyat. şimdi hepsini aynı anda sipariş edersem gumrukte sorun olur mu acaba? daha once 3 4 kez sipariş verdim shopto danda hepsini farklı paketlerde yolluyolar. acaba 2şer 2şer falan mı istesem diyorum. yoksa hepsini aynı anda sipariş versemde farklı farklı paketlendiği için bi sorun cıkmaz mı acaba??
Mesaj tarihi:
kargo dahil 150euro u geçmezse sorun olmaz. çok kafana takılıyorsa 2-3 gün arayla ver siparişi. zaten aynı anda hepsini oynama gibi bi imkanın yok :P
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bişey sorucam
shopto

bunu almayı planlıuyorum da, shippingde sorun olur mu türkiyeye girişinde?

bir de evime kadar geliyor mu yoksa posta müdürlüğüne falan mı gitmem gerekicek almak için. posta müdürlüğünde kıllık üzeirne kıllık çıkarıyorlar ebayden bildiğim kadarıyla çünkü.
Mesaj tarihi:
sadece guitar bundle alsam onu da mı göndermeyecekler?

yoksa sadece set alınca mı gönderilmiyor. bir de neden gönderilmediğini anlamadım hiç bir uyarı falan da yok almaya çalışırken?
  • Yeni Oluştur...