Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Rus muzik grubu "Tatu"nun sayfasinda dolasirken Forum'lara bir goz atayim dedim, ve gozume carpan ilk "askim selam" isimli baslikti, devami mi?... Kendiniz bakin, kendiniz yorumlayin... (bkz: bunu yapan ancak bir turk olabilir) http://eng.tatu.ru/forum/viewtopic.php?t=59[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx [Bu mesaj Dmx tarafından 09 Haziran 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 adam aşık olmuş resmen :-p[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yani isim komigide mail adresine bakildigina gore, herif sulayman demirel universitesinde okuyo... :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aman allahım dedirticek cinsten[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 durun durun daha bitmemis hahah 3. sayfadaki turk muhabbetine bakin: http://eng.tatu.ru/forum/viewtopic.php?t=59&postdays=0&postorder=asc&start=30[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lan necdet kuru bizim forumdan biri ciddiyim ismi hatirliyorum[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 pancake bunny![signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaslar gulmekten olecegim!! haheaheah necdet kardesimizi telefonundan arayip tebrik edecegim... lol.... Sahin K'dan sonra yeni idolumuzu buldum... Necdet K [signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 "kardeeş" muhahahah pancake olayı nedir? diğer kültürlerin esprilerini takip edemiyorum...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Haziran 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ulan bari bi boka benzeseler de adamın çabasına anlam verebilsem...[signature][hline]separates the men from the boys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bonec pancake kulturel bisi deil anladigim kadariyla bizim bonzi buddy gibi bisi forumun :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 pancake, kek demek =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ruslar bile anlamis haeheahea adama keko diyolar lol....[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 K Brotherz: Necdet K feat Sahin K - On Work! ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 YA SADECE TATU UZERINE FORUM OLABILIRMI YAA brad pitt olsa belki ama TATU YA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sunu bi kiz arayip konussun kaydedin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 AZHUAHUHUAHUHUAZHUHUAHUAZHU AHUZHUA Koptuuummm said: necdet kuru demiski: massalhin var vallahi kardes bukadar dil bir arada ha!.. ozaman allah bilir sen yulia ve lena ile de tanışmışsın dır.... bu arada nerelisin AHUZHUahu[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: necdetkuru demişki: Malchik wrote: Okej, då kan ju jag skriva på svenska om du ska skriva på turkiska... Eller?? Går det bra det? ojoj.... I know this is childish of me... bu ne? :lol: koptum artık bağlanamam bütün gün uzhuaz[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sonu ise çok üzücü duygulandım... said: necdetkuru demiski: kardeş kusura bakma bayadır internete giremiyordum.... işten ayrıldım çalıştığım zaman günün 13 saati internette olduğum için hep burlardaydım her neyse kendine çok iyi bak görüşmek üzere ...... bye [signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Haziran 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dmx demek ki sen de o forumları okuyomuşsun, bu da gözümüzden kaçmadı. Sırf cevap vermedin diye hahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evet ferrero'nun yaptığı olaya biz kısaca post kasmak diyoruz.. ya bizim kek dediğimiz "sazan" anlamında.. ama "pancake on head" olayını anlamadım. kültürel bişi dediğim de şu: "sazan" "çok balsın ya" tarzında olayları amerikadan bi adam anlamaz. "you are so honey" dersen "sen çok tatlı şeysin" gibi bir anlamı oluyor..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Haziran 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hahah ilk defa girdim valla eksisozluk'te turlarken, tatu cikti rastgele sitelerine bakiim dedim oradan girdim haeha ama bittim!!! lol... TURK ISI.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Ferrero, 09 Haziran 2004 15:12 tarihinde demiş ki: AZHUAHUHUAHUHUAZHUHUAHUAZHU AHUZHUA Koptuuummm said: necdet kuru demiski: massalhin var vallahi kardes bukadar dil bir arada ha!.. ozaman allah bilir sen yulia ve lena ile de tanışmışsın dır.... bu arada nerelisin AHUZHUahu AHAHAEHEAHEAHEAHEAHEHA OLUYORUM YA BURADA HALEN FORUMLARDAYIM HAHAHEHAE[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Bonecrusher, 09 Haziran 2004 15:21 tarihinde demiş ki: evet ferrero'nun yaptığı olaya biz kısaca post kasmak diyoruz.. Ben neden post kasayım? Neden öyle bir şeye ihtiyaç duyayım. Hepsini alt alta yazabilirdim ama hepsini aynı anda görmedim. Ben öyle 1 ay önce kayıt olmuş biri değilim. Bak önce bi kayıt tarihime...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar