Radiance Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yine 3 gol yine koyduk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 rakip biraz yetersiz geldi bize(ne guzel bunu soyleyebilmek).Cozulduler hemen :-) galatasaraydan avrupada umutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Revenge said: Maç seyircisiz..2-0 alırız Gidip bu skora iddaa oynamam..maç 2-0 devam ederken,tamamen alaksız bir yerde,"bu mehmet topal da eskiden iyi vururdu kaleye" benzeri talihsiz bir cümle kurmam..yaklaşık 5 dakika sonra,son golünü 1 sezon önce atmış mehmet topalın metrelerce uzaktan topu 90'a monte etmesi..iddaa kuponunun elden düşüş anı..maçın bu golle 3-0 bitmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir takımın durumu hiç iyi değil skor çok yanıltıcı hep aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'a karşı biraz basan takım en az 2 gol atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 harrykewell said: bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir takımın durumu hiç iyi değil skor çok yanıltıcı hep aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'a karşı biraz basan takım en az 2 gol atıyor 2 kere yenildik. demekki sen bile 2 kere doğru gösterdin. şu maçtan sonra böyle yorum yapmak, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 harrykewell said: bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir takımın durumu hiç iyi değil skor çok yanıltıcı hep aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'a karşı biraz basan takım en az 2 gol atıyor Tag'i aldın iyi gaza geldin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Harbi şu maç eleştiriyi hiç haketmiyor.Gayet toplu,düzenli oynadık,erken 2 gol bulduk.Sonra rakibe top göstermedik,kendimizi de fazla yormadan maçı bitirdik.Tam olması gerektiği gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Cidden sinir oluyorum şu Sabri'ye yardıranları. Resmen at gözlüğü var gözünüzde. Adam daha ne yapsın anlamıyorum, şu sezon itibariyle Gökhan Gönül'den bile birçok maçta daha iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 peki, bakalım bu maça adamlar kendi yarı sahasında 11 kişi defans yaptı hiçbir zaman bırak maçı kazanmayı gol pozisyonu bile yaratmayı düşünmedi ilk şutlarını 36. dk da çektiler ama buna rağmen ilk yakaladıkları pozisyon bariz gol şansıydı gökhan zan kendi kendine feyk atabilen bir adam savunma anlayışı servetin rakip forveti ne kadar tartaklayabileceği ile doğru orantılı hakan balta maç 2-0 iken bile ayağında top tutmayı beceremeyip yerlerde sürünüyor arda-sabri-nonda tamamen ayrı bir takım gibi oynuyor, yani idman maçlarındaki sarı takım gibi sarp oradan oraya gezinip duruyor, kafasına göre takılıyor barış ve topalda ona uymuş, keyfine keder kanat açıp kapıyor franco bıkmış artık bu sistemsizlikten, kalesinde alakasız pozisyonlar görmekten kewellda transferini sağlama almak için bütün hünerlerini sergiliyor ben bunları gördüm, ya sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Adamları çıkartmamış, boş alan bırakmamış, hücum etmelerine izin vermemiş olmayalım? Buldukları ilk pozisyonun net pozisyon olması da pozisyon vermediğimiz maçtaki bir basit hatadan kaynaklanmış olmasın? Sanki adamlar yenilmeye çıktı sahaya. Barcelona'ya top oynatmasak pozisyon vermesek, Barcelona basmadı ki bekledi dersin. Tam hıncalsın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kewell@ çok saçma konuşuyorsun, bok atmak için uğraşıyorsun resmen. Kewell'a bile bok attın ya ne diyiyim. Unvanı hak etmek için saçmalıyorsun. Biraz daha özgün ol. Tamam, GS süper top oynamıyor ama bu kadar da sallanmaz. Bunu Sergen'den mi öğrendin kimden öğrendin bilmiyorum ama sürekli 3 te atsa, 5 te atsa Galatasaray eleştiriliyor. Abartmayın bu kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ne bekliyosun anlamıyorum dakika 30 maç 2-0. napalım overload yapıp rakip sahada press yapıp yorgunluktan geberelim mi ayrıca zua. bi daha mesaj atmam. adam kewell a laf atmış. lol. KEWELLA. LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sevgili beyler, size reykard efendinin bir sözünü hatırlatayım aldığınız skor değil sahada oynadığın futbol hatırlarda kalır ( tam olarak böyle söylememiş olsada anlatmaya çalıştığı buydu ) eğer siz bu futboldan memnunsanız o da sizin göz zevkiniz, bir şey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 harrykewell said: peki, bakalım bu maça adamlar kendi yarı sahasında 11 kişi defans yaptı hiçbir zaman bırak maçı kazanmayı gol pozisyonu bile yaratmayı düşünmedi ilk şutlarını 36. dk da çektiler ama buna rağmen ilk yakaladıkları pozisyon bariz gol şansıydı gökhan zan kendi kendine feyk atabilen bir adam savunma anlayışı servetin rakip forveti ne kadar tartaklayabileceği ile doğru orantılı hakan balta maç 2-0 iken bile ayağında top tutmayı beceremeyip yerlerde sürünüyor arda-sabri-nonda tamamen ayrı bir takım gibi oynuyor, yani idman maçlarındaki sarı takım gibi sarp oradan oraya gezinip duruyor, kafasına göre takılıyor barış ve topalda ona uymuş, keyfine keder kanat açıp kapıyor franco bıkmış artık bu sistemsizlikten, kalesinde alakasız pozisyonlar görmekten kewellda transferini sağlama almak için bütün hünerlerini sergiliyor ben bunları gördüm, ya sen ? Nonda yere dengesiz basıyor, çok çim kaldırıyor. Arda'nın şortu çok uzun, koşmasını engelliyor. Kewell'ın kulakları bir garip, soğukta fena kızarıyor top gelirse her an sakatlanabilir. Sarp'ın boynuyla omuzu birleşik gibi, arkasına dönmekte zorluk çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu arada kewell benim karakter ve futbol kabiliyeti ve zekası olarak çok beğendiğim bir adamdır bu yüzden nickin kewelll asparagas haberler ile kewellımla beni karşı karşıya getirmeye çalışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sahada rakibi oynatmayan ve puan almak isteyen bir takım vardı. Son zamanlardaki kötü gidişte şov yapmaya çalışıp puan almak yerine sistemli oynanıp puan kazanıldı. Rakibi oynatmamak da iyi bir sistemdir ve başarıyla uygulanmıştır. İlla 8 kişi çalımlayarak gol atmalıysa Arda falan o zaman hıncalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 olm sahada oynicak rakip yoktu, abartma sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kewell transferini niye garantiye almak için iyi oynasın yahu zaten sözleşmesi bitiyo bu sene sonunda, beleşe gider istediği takıma isterse eğer. Kewell'ın isteyeceği orta-üst takımlardan hiçbiri de bonservissiz gelecek bir Kewell'a hayır demez ya da şu son bikaç maça göre onay vermez. E Kewell da tutup bu saatten sonra Barcelonaya ManU'ya gitmeye kasmayacağına göre "transfer amaçlı iyi oynamasına" bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 adam zaten iyi lan, neden baska sebep arasin iyi oynamak icin, gorevini yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Rewendor said: Kewell transferini niye garantiye almak için iyi oynasın yahu zaten sözleşmesi bitiyo bu sene sonunda, beleşe gider istediği takıma isterse eğer. Kewell'ın isteyeceği orta-üst takımlardan hiçbiri de bonservissiz gelecek bir Kewell'a hayır demez ya da şu son bikaç maça göre onay vermez. E Kewell da tutup bu saatten sonra Barcelonaya ManU'ya gitmeye kasmayacağına göre "transfer amaçlı iyi oynamasına" bir sebep yok. bende tam onu söylüyorum işte, sözleşmesi bitiyor, gayet özgür bir birey olarak bütün hünelerini ortaya koyup menajerine yeni takım bulmasında yardımcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yeni transfer yapçaklarına şuna imzalatsalar bari yeni sözleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Özeti var mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 adam sabrinin kankası nereye gidiyor http://img1.loadtr.com/b-291856-Sabri_Sar%C4%B1o%C4%9Flu_galatasaray_cimbom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Boncuk bulmuş gibi sevinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kalecileri biraz kazmaymış. sadece golleri izlediğim için tek yorumum bu olacak. bir de 11 gol atmışız, diğer 3 takımın attığından 4 gol fazla. puan tablosuna baktım, diğer yorumum da bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar