Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Dinamo Bükreş - Galatasaray 05.11.09 @ 20:00 & DSmart

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Revenge said:

Maç seyircisiz..2-0 alırız

Gidip bu skora iddaa oynamam..maç 2-0 devam ederken,tamamen alaksız bir yerde,"bu mehmet topal da eskiden iyi vururdu kaleye" benzeri talihsiz bir cümle kurmam..yaklaşık 5 dakika sonra,son golünü 1 sezon önce atmış mehmet topalın metrelerce uzaktan topu 90'a monte etmesi..iddaa kuponunun elden düşüş anı..maçın bu golle 3-0 bitmesi..
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir

takımın durumu hiç iyi değil

skor çok yanıltıcı

hep aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray'a karşı biraz basan takım en az 2 gol atıyor

2 kere yenildik. demekki sen bile 2 kere doğru gösterdin.

şu maçtan sonra böyle yorum yapmak, ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

peki, bakalım bu maça

adamlar kendi yarı sahasında 11 kişi defans yaptı

hiçbir zaman bırak maçı kazanmayı gol pozisyonu bile yaratmayı düşünmedi

ilk şutlarını 36. dk da çektiler

ama buna rağmen ilk yakaladıkları pozisyon bariz gol şansıydı

gökhan zan kendi kendine feyk atabilen bir adam

savunma anlayışı servetin rakip forveti ne kadar tartaklayabileceği ile doğru orantılı

hakan balta maç 2-0 iken bile ayağında top tutmayı beceremeyip yerlerde sürünüyor

arda-sabri-nonda tamamen ayrı bir takım gibi oynuyor, yani idman maçlarındaki sarı takım gibi

sarp oradan oraya gezinip duruyor, kafasına göre takılıyor

barış ve topalda ona uymuş, keyfine keder kanat açıp kapıyor

franco bıkmış artık bu sistemsizlikten, kalesinde alakasız pozisyonlar görmekten

kewellda transferini sağlama almak için bütün hünerlerini sergiliyor

ben bunları gördüm, ya sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

Adamları çıkartmamış, boş alan bırakmamış, hücum etmelerine izin vermemiş olmayalım? Buldukları ilk pozisyonun net pozisyon olması da pozisyon vermediğimiz maçtaki bir basit hatadan kaynaklanmış olmasın?

Sanki adamlar yenilmeye çıktı sahaya. Barcelona'ya top oynatmasak pozisyon vermesek, Barcelona basmadı ki bekledi dersin. Tam hıncalsın cidden
Sosyal ağlarda paylaş

kewell@ çok saçma konuşuyorsun, bok atmak için uğraşıyorsun resmen. Kewell'a bile bok attın ya ne diyiyim. Unvanı hak etmek için saçmalıyorsun. Biraz daha özgün ol. Tamam, GS süper top oynamıyor ama bu kadar da sallanmaz. Bunu Sergen'den mi öğrendin kimden öğrendin bilmiyorum ama sürekli 3 te atsa, 5 te atsa Galatasaray eleştiriliyor. Abartmayın bu kadar da.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

peki, bakalım bu maça

adamlar kendi yarı sahasında 11 kişi defans yaptı

hiçbir zaman bırak maçı kazanmayı gol pozisyonu bile yaratmayı düşünmedi

ilk şutlarını 36. dk da çektiler

ama buna rağmen ilk yakaladıkları pozisyon bariz gol şansıydı

gökhan zan kendi kendine feyk atabilen bir adam

savunma anlayışı servetin rakip forveti ne kadar tartaklayabileceği ile doğru orantılı

hakan balta maç 2-0 iken bile ayağında top tutmayı beceremeyip yerlerde sürünüyor

arda-sabri-nonda tamamen ayrı bir takım gibi oynuyor, yani idman maçlarındaki sarı takım gibi

sarp oradan oraya gezinip duruyor, kafasına göre takılıyor

barış ve topalda ona uymuş, keyfine keder kanat açıp kapıyor

franco bıkmış artık bu sistemsizlikten, kalesinde alakasız pozisyonlar görmekten

kewellda transferini sağlama almak için bütün hünerlerini sergiliyor

ben bunları gördüm, ya sen ?

Nonda yere dengesiz basıyor, çok çim kaldırıyor.

Arda'nın şortu çok uzun, koşmasını engelliyor.

Kewell'ın kulakları bir garip, soğukta fena kızarıyor top gelirse her an sakatlanabilir.

Sarp'ın boynuyla omuzu birleşik gibi, arkasına dönmekte zorluk çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahada rakibi oynatmayan ve puan almak isteyen bir takım vardı. Son zamanlardaki kötü gidişte şov yapmaya çalışıp puan almak yerine sistemli oynanıp puan kazanıldı. Rakibi oynatmamak da iyi bir sistemdir ve başarıyla uygulanmıştır. İlla 8 kişi çalımlayarak gol atmalıysa Arda falan o zaman hıncalsın
Sosyal ağlarda paylaş

Kewell transferini niye garantiye almak için iyi oynasın yahu zaten sözleşmesi bitiyo bu sene sonunda, beleşe gider istediği takıma isterse eğer.

Kewell'ın isteyeceği orta-üst takımlardan hiçbiri de bonservissiz gelecek bir Kewell'a hayır demez ya da şu son bikaç maça göre onay vermez. E Kewell da tutup bu saatten sonra Barcelonaya ManU'ya gitmeye kasmayacağına göre "transfer amaçlı iyi oynamasına" bir sebep yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kewell transferini niye garantiye almak için iyi oynasın yahu zaten sözleşmesi bitiyo bu sene sonunda, beleşe gider istediği takıma isterse eğer.

Kewell'ın isteyeceği orta-üst takımlardan hiçbiri de bonservissiz gelecek bir Kewell'a hayır demez ya da şu son bikaç maça göre onay vermez. E Kewell da tutup bu saatten sonra Barcelonaya ManU'ya gitmeye kasmayacağına göre "transfer amaçlı iyi oynamasına" bir sebep yok.

bende tam onu söylüyorum işte, sözleşmesi bitiyor, gayet özgür bir birey olarak bütün hünelerini ortaya koyup menajerine yeni takım bulmasında yardımcı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...