Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 slm, tonla ödev proje vs olduğu için gezinip bulabileceğim iki dakikam bile yok, istanbul beşiktaş civarında a2 ve a3 autocad çıktısı alabilen kırtasiye var mı ? resme çevirince yetim oluyor tüm çizim, o yüzden illa da programdan olması lazım tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Biraz para birilktirp 2inci 3üncü el biplotter alıp kendin bassan uzun vadede kendin karlı çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 XEROX tabelalı fotokopi CENTER'lardan çıkarttırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fly said: iki dakikam bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 azmedip painte c/p yapıp, onu pdf kaydedip öyle bastırıyodum ben :D bu da bi seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.backup.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pdf kaydı yaptıktan sonra tam a2 a3 boyutunda nasıl cıkartılıo? autocad de sınırları belirtiyoruz cıkartırken öyle tam ayarlanıo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 9 aydır falan kullanmadığım için hatırlamıyorum var mı adam gibi pdfe falan aktarma yöntemi de, sadece görüntülenen kısmın resmini adam gibi çektirebildim, bunu bilen varsa da şahane olur hiç mi yok bilen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar