Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutulan doğum günü

TylerDurden

Öne çıkan mesajlar

TylerDurden said:

N'apcam ben ya...Aralıkta kızın doğum günü ama kesin olarak günü hatırlayamıyorum of of ...
Napsamda öğrensem..
İmdak lan..

Öyle arkadaşından öğren falan demeyin direk ulaşır kendisine bi ton trip sonra çekemem valla

help patiii :3

içerdeyken tuvaletteyken zarttayken zurtayken al bak kimliğine yada de aaa benim resmim çok komik kimlikteki seninkinede bakim oda ayy benimki de rezil falan der yok bee ver bakim merak ettim dersin ordan bakarsın
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bak msnde falan konuşurken ohaa yeni bi sayı oyunu öğrendim çok iyi de. doğumgünü gün ve ay olarak yan yana yazdır.

diyelim 0512
5 ekleyelim de 0517
sonra ondan telefonunun ilk 3 harfini çıkarttır. kafası iyice bulansın.

sonra da de ki ah pardon ya bu böyle değildi bidaha bakayım. sonra da offline ol, msn koptu de.
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

şimdi bak msnde falan konuşurken ohaa yeni bi sayı oyunu öğrendim çok iyi de. doğumgünü gün ve ay olarak yan yana yazdır.

diyelim 0512
5 ekleyelim de 0517

sonra da de ki ah pardon ya bu böyle değildi bidaha bakayım. sonra da offline ol, msn koptu de.

ahahahahahahahahahahah rahat 5dk dir guluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

diyelim 0512
5 ekleyelim de 0517

ahahhaha muhteşem
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

diyelim 0512
5 ekleyelim de 0517

AHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

TylerDurden said:

Vidar said:

TylerDurden said:

8 sene unutma gel bu sene unut..
Noliy yaa

yuh

Ne yuhh

1.si 8'e yuh
2.si 8 sene birlikte olduğun(gerçi tam o çıkmıyo ama öyledir herhalde) hatunun doğum gününü unutmana yuh, ben ilk görünce herhalde 1 2 aydır falan çıkıolardır diye düşünmüştüm :F
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...