Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya konuyu bi yerden oraya getir ve de ki ''Doğum günün bu sene hangi güne denk geliyor?'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aralıktan bi gün salla işte, tutarsa senindir tutmazsa zaten hiç senin olmamıştır........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ya bak bi taktik daha geldi aklıma.Moralin acaip bozuk depresyondaymış gibi yap unutunca laf etmez.Doğum günümü unuttun derse sen şu halimde bile kendini düşünüyosun sen beni sevmiyosun moduna gir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kutlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 TylerDurden said: N'apcam ben ya...Aralıkta kızın doğum günü ama kesin olarak günü hatırlayamıyorum of of ... Napsamda öğrensem.. İmdak lan.. Öyle arkadaşından öğren falan demeyin direk ulaşır kendisine bi ton trip sonra çekemem valla help patiii :3 içerdeyken tuvaletteyken zarttayken zurtayken al bak kimliğine yada de aaa benim resmim çok komik kimlikteki seninkinede bakim oda ayy benimki de rezil falan der yok bee ver bakim merak ettim dersin ordan bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben sana unutma demiyorum yine unut ama hobi olarak unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 şimdi bak msnde falan konuşurken ohaa yeni bi sayı oyunu öğrendim çok iyi de. doğumgünü gün ve ay olarak yan yana yazdır. diyelim 0512 5 ekleyelim de 0517 sonra ondan telefonunun ilk 3 harfini çıkarttır. kafası iyice bulansın. sonra da de ki ah pardon ya bu böyle değildi bidaha bakayım. sonra da offline ol, msn koptu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hala icq kullanıyo olsaydınız unutmazdınız. kendi hatanız, cekeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dufras lol... artık kitlicez tuvalete kimlikten infoları araklıyıp alert verdirmeden devam etcez. tom clany's splinter durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dufrasne said: şimdi bak msnde falan konuşurken ohaa yeni bi sayı oyunu öğrendim çok iyi de. doğumgünü gün ve ay olarak yan yana yazdır. diyelim 0512 5 ekleyelim de 0517 sonra ondan telefonunun ilk 3 harfini çıkarttır. kafası iyice bulansın. sonra da de ki ah pardon ya bu böyle değildi bidaha bakayım. sonra da offline ol, msn koptu de. ahahahahahahahahahahah rahat 5dk dir guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hahaha emek vermiş adam , helal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dufrasne said: şimdi bak msnde falan konuşurken ohaa yeni bi sayı oyunu öğrendim çok iyi de. doğumgünü gün ve ay olarak yan yana yazdır. diyelim 0512 5 ekleyelim de 0517 sonra ondan telefonunun ilk 3 harfini çıkarttır. kafası iyice bulansın. sonra da de ki ah pardon ya bu böyle değildi bidaha bakayım. sonra da offline ol, msn koptu de. ahahhaha muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Dufranın yazısını okuturum kızarsa bişiyciği kalma.z.. Hala gülüyorum ben asdahewqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tsıaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dufrasne said: şimdi bak msnde falan konuşurken ohaa yeni bi sayı oyunu öğrendim çok iyi de. doğumgünü gün ve ay olarak yan yana yazdır. diyelim 0512 5 ekleyelim de 0517 sonra ondan telefonunun ilk 3 harfini çıkarttır. kafası iyice bulansın. sonra da de ki ah pardon ya bu böyle değildi bidaha bakayım. sonra da offline ol, msn koptu de. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 TylerDurden said: 8 sene unutma gel bu sene unut.. Noliy yaa yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coolnick Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çok iyi ya,şükela butonu olsa tıklardım. faöçemfç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 olm herifin nick tyler durden herifin taktığı şeye bak ya. ÇIĞŞARI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Vidar said: TylerDurden said: 8 sene unutma gel bu sene unut.. Noliy yaa yuh Ne yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dufrasne, ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 adını, soyadını, doğum yerini ve yaşını öm at öğreniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 TylerDurden said: Vidar said: TylerDurden said: 8 sene unutma gel bu sene unut.. Noliy yaa yuh Ne yuhh 1.si 8'e yuh 2.si 8 sene birlikte olduğun(gerçi tam o çıkmıyo ama öyledir herhalde) hatunun doğum gününü unutmana yuh, ben ilk görünce herhalde 1 2 aydır falan çıkıolardır diye düşünmüştüm :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Aynen öyle ama napıyım power word : forget yemiş gibi oldum bi an silindi lan tarih çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 haha süper cevaplar var ama dufrasne yönetmiş resmen :) yemek boğazıma kaçıyordu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar