Tripling Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=101385979884215&ref=nf İyimiş valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Benim puanım 9 hahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 helal olsun. ben o cümleyi bu kadar ahenkli bi şekilde kuramam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi mamamamamamama off beynimde yankılanıyo hala. dedi dedi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahah çok iyiymiş. repçiteyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 offf deminden beri karsıma cıkıyo su video facebook'ta. harbi efsaneymis be. bi de cumleyi kurduktan sonra muge anlı'nın hııhhm demesi süper :D sanki anlamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kadinlar muhabbet ederken "dedi" kelimelerini cikarinca 30 dakikalik konusma metni 7 dakikaya iniyor. Aslinda onlar da bizim kadar az konusuyolar ozlerinde. "dedi-dedim" olmasa keske //.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bunu açmaya gelmiştim ya çok iyi aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kadinin space tusu bozulmus, bosluk yerine dedi yaziyo. al dedi ver dedi git dedi kal dedi kaynanama kafami cocuklari vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hafsoıasoıdjasd öffff çok sinir bozucu lan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yetenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahahhaha kadın da harbi yetenek var rapci olsun.aasdafasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benimki az önce öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 al dedi git dedi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 mahuuhahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 offffff süper.... adsfdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 heheh iyiymiş valla :) bu rap bizim memlekete cuk oturdu bizde zaten rapçi çoktu arkadan beat vermediğimizden anlamıyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 AHAHAAggdfshhw uyuşmuş ayağım kendine gelirken denk geldi video, gülerken bi yandan çok acılar çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 harbiden übermiş ..ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 of yine izledim yine güldüm ya. ilk baş montaj sanmıştım konuşmaları birleştirmişler falan diye düşünüyorum sonra orjinali gelince yamuldum ya of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Facebookta izledim çok iyi ya nefesi yetmiyo sonra zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras8 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana buralarda rap bir sarkiyi beyendim die laf atan bi bebe vardi bu topik onun kotune girsin mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar