Tripling Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=101385979884215&ref=nf İyimiş valla :)
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 helal olsun. ben o cümleyi bu kadar ahenkli bi şekilde kuramam :D
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi dedi mamamamamamama off beynimde yankılanıyo hala. dedi dedi dedi
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 offf deminden beri karsıma cıkıyo su video facebook'ta. harbi efsaneymis be. bi de cumleyi kurduktan sonra muge anlı'nın hııhhm demesi süper :D sanki anlamış gibi.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kadinlar muhabbet ederken "dedi" kelimelerini cikarinca 30 dakikalik konusma metni 7 dakikaya iniyor. Aslinda onlar da bizim kadar az konusuyolar ozlerinde. "dedi-dedim" olmasa keske //.^
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bunu açmaya gelmiştim ya çok iyi aahah
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kadinin space tusu bozulmus, bosluk yerine dedi yaziyo. al dedi ver dedi git dedi kal dedi kaynanama kafami cocuklari vermedi.
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hafsoıasoıdjasd öffff çok sinir bozucu lan -_-
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahahahhaha kadın da harbi yetenek var rapci olsun.aasdafasfsd
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 heheh iyiymiş valla :) bu rap bizim memlekete cuk oturdu bizde zaten rapçi çoktu arkadan beat vermediğimizden anlamıyorduk :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 AHAHAAggdfshhw uyuşmuş ayağım kendine gelirken denk geldi video, gülerken bi yandan çok acılar çektim
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 of yine izledim yine güldüm ya. ilk baş montaj sanmıştım konuşmaları birleştirmişler falan diye düşünüyorum sonra orjinali gelince yamuldum ya of ahah
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Facebookta izledim çok iyi ya nefesi yetmiyo sonra zaten asdf
wras8 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana buralarda rap bir sarkiyi beyendim die laf atan bi bebe vardi bu topik onun kotune girsin mumkunse.
Öne çıkan mesajlar