roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=166382274203&ref=nf ayrıca vize dönemimde artan video paylaşımıma da dikkat çekmek isterim sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 OFf mükemmel bu ya bebe hızını alamayıp hakeme dalıo hakem bunu tokatlıo falan geberdim resmen sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 0:41'de koptum. Off ölecem! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Açılmıştı!!1!!11 oh be sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tahadan bi knock out bekledim hep. yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 velet ne kadar çok zırladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sefa Dede arkadaşlar bakıyorumda mal mal yorumlar yapıyonuz birbirlerine ne kadar zarar verebilirler. Büyüdüklerinde sizin evlatlarınız gibi kızlardan sopa yyiip eve gelenlerden olmıyacakları kesin =) Bunlar Köyümün çocukları Şehirli Züpperlere benzemezler İleride... anlıyana ya abi allah kahretsin ya. ulan beyinleri şöyle çalışanları yok edicek biyolojik bi silah üretilsin yeter ya. ne rezil ne leş bi toplumdayız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende onu düşündüm. abi komik mi bu? çocuğu zorla kavga ettiriyolar. nesi eğlenceli anlamadım ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Olm nesi komik lan 2 velet zırlıyo vuruyolar birbirlerine falan gidip adam akıllı futbol falan oynıcaklarına düşüyolar ediyolar tamam vurduklarından bişey olmaz da 1 sıkımlık canları var ve çok zayıflar düşse direk kırılcak bi taraflar yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben çocuğun hakeme dalmasına gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 gülmedim. gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eeaaaAMMMANEEYEYYYOOOGETTİÇOCUGULARKAVGAEDİYORE YETİŞİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN!!!111!!1 VAHŞET KAN GÖVDEYİ GÖTÜRENZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şaka lan şaka güldüm tamam :) deli midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahah berserk olunca çakıyor ama bu arada birbirlerine zarar vermiyorlar yok komik değil yok vahşet falan demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bildigin komik degil. yani komik bulmamain altinda herhangi bir ahlaki dusunce de yok, bildigin komik degil sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar