roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=166382274203&ref=nf ayrıca vize dönemimde artan video paylaşımıma da dikkat çekmek isterim sdflk
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 OFf mükemmel bu ya bebe hızını alamayıp hakeme dalıo hakem bunu tokatlıo falan geberdim resmen sdfdfg
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tahadan bi knock out bekledim hep. yetemedi.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sefa Dede arkadaşlar bakıyorumda mal mal yorumlar yapıyonuz birbirlerine ne kadar zarar verebilirler. Büyüdüklerinde sizin evlatlarınız gibi kızlardan sopa yyiip eve gelenlerden olmıyacakları kesin =) Bunlar Köyümün çocukları Şehirli Züpperlere benzemezler İleride... anlıyana ya abi allah kahretsin ya. ulan beyinleri şöyle çalışanları yok edicek biyolojik bi silah üretilsin yeter ya. ne rezil ne leş bi toplumdayız arkadaş
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende onu düşündüm. abi komik mi bu? çocuğu zorla kavga ettiriyolar. nesi eğlenceli anlamadım ciddiyim.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Olm nesi komik lan 2 velet zırlıyo vuruyolar birbirlerine falan gidip adam akıllı futbol falan oynıcaklarına düşüyolar ediyolar tamam vurduklarından bişey olmaz da 1 sıkımlık canları var ve çok zayıflar düşse direk kırılcak bi taraflar yazık ya.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben çocuğun hakeme dalmasına gülmüştüm.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eeaaaAMMMANEEYEYYYOOOGETTİÇOCUGULARKAVGAEDİYORE YETİŞİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN!!!111!!1 VAHŞET KAN GÖVDEYİ GÖTÜRENZİ
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şaka lan şaka güldüm tamam :) deli midir nedir
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahah berserk olunca çakıyor ama bu arada birbirlerine zarar vermiyorlar yok komik değil yok vahşet falan demeye gerek yok.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bildigin komik degil. yani komik bulmamain altinda herhangi bir ahlaki dusunce de yok, bildigin komik degil sdfg.
Öne çıkan mesajlar