Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bide cansın mümkünse gece uyuma. gündüz uyu. 2-3 saat uyudunmu bence yaparsın sen. hadi aslansın kaplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yav said: bi de şu grup hoşuna gider heralde ehehe: http://www.facebook.com/group.php?gid=35293749460 gel katıl bizlere, beraber görelim o maviyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bir de sınavda uyuyakalmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o değilde geçen maliye dersinde not alırken cidden gözüm kapandı ve resmen "karayolları bişi bişi senden alt yazılı film skdjf" böyle bi cümle kurarken uyandım ki rüya görüyodum abi rüyayı not almışım keşke uyanmasaydım tüm rüyayı not alsaydım süper olurdu ahsuhuah hayır bide bi öncceki akşam sabaha kadar boş beleş oturdum bari ders çalışsam vicdanım sızlamicaktı ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ölürsün. Vallahi ölürsün. Onun yerine 2 tanesinden falan make-up al, en azından ölmezsin. Çünkü ölürsün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 make up yok her okulda kaan zengin piçi olarak büyümedi herkes adsfdgf o değil 3-4 saat uykunun hiç bişeye zararı olmaz, öyle HİÇ UYUMICAM HEP ÇALIŞICAM olayları her daim yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnicecream Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 YAPICAM DİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gündüz uykusu çok leş bişi. 2-3 saat kestirip kalktımı leyla gibi geziyorsun. beyin ambele oluyor. en güzeli yat 11'de kalk 05.00 gibi. duş+kahvaltı combosundan sonra süper çalışırsın. test edildi, onaylandı. geçen dönem ortalamam bariz yükseldi bu yöntem ile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Pençecik said: make up yok her okulda kaan zengin piçi olarak büyümedi herkes adsfdgf o değil 3-4 saat uykunun hiç bişeye zararı olmaz, öyle HİÇ UYUMICAM HEP ÇALIŞICAM olayları her daim yalan olur. Ne demek yok? Hastaysan ölüyosan raporluysan yok kardeşim banane mi diyor hocalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Evet. Hocasına bakar. Final mesela, kaçırdın mı kaldın. Net. make up is for sissies. 39 derecede dizime kadar karda maslağa gitmiştim bu denyoluk yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 her rapor kabul edilmiyor bizim okulda.zaten rapor ayrı dert.onu bul sağlık ocağına götür cart curt. bu arada neskafe-kola karışımı hayatımda içtiğim en iğrenç şeyler arasında yerini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Midenize yazık. Ülseri var, gastriti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bi sn kutuyu alıp geliyim.. heh geldim. *concerta* kırmızı reçeteli bana psikiyatr (yanlış oldu kesin) tarafından verilen bir ilaç. dikkat dağınıklığı vardı çok yoğun hiç bişicik bırakmadı baya toparlıyo. ve senin işine gelcek kısmı kullandıktan sonra bi 10 saat ne edersen et uyuyamıyorsun. ama kırmızı reçete kırmızı reçetedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahanda budur şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 olm naptın. ritalin türevi bi ilaç bu. hayatını öper söyliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ritalin içeriyomuş baktım.dikkat dağınıklığı içindi ritalin ve hiperaktivite kardeşim kullanıyodu o evde var. kırmızı reçete bu ama 10 saat uyutmaması iyiymiş. 1 tabletini bana verir misin sdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 3-4 saat uyu yahu, nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 meabbics,evinden aldırtırım tableti bak yormam sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kutunun dibinde kalanlar var kıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 2 tane kalmış 20 saat 20 saattir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 her 3 saate bir buraya mesaj atacaksin. Eger gecirkirsen biliriz ki sen uyuya kaldin. O zaman da gelir agizini burnunu dagitirim. Calisacaksinnnnnn ve bu sanivi gececeksin. Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dayanamayacak duruma geldiğinde 2 saatlik uykuya dal. toparlarsın devam edersin. hoş hiç öyle bir şey yapamadım hayatımda. uyandığımda 'amaaan hallederiz yeaa' diyip tekrar uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 İlk gece kendi cabanla dayan sabahla. Ertesi gun aksamustu iyice bastirir uyku gece 11 e kadar surer bu siddeti artarak. Bu arada da dayanirsan o gecede sabahlayabiliyorsun. Sonra bidaha gelmiyor uykun zaten. Hatta bi adi vardi da unuttum simdi. Tabi hem uyanik kalayim hemde kendimde olayim durumu olmuyor, seme gibi dolaniyorsun ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar