Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyumamak için?

Bella

Öne çıkan mesajlar

o değilde geçen maliye dersinde not alırken cidden gözüm kapandı ve resmen "karayolları bişi bişi senden alt yazılı film skdjf" böyle bi cümle kurarken uyandım ki rüya görüyodum abi rüyayı not almışım keşke uyanmasaydım tüm rüyayı not alsaydım süper olurdu ahsuhuah

hayır bide bi öncceki akşam sabaha kadar boş beleş oturdum bari ders çalışsam vicdanım sızlamicaktı ühü
Sosyal ağlarda paylaş

Pençecik said:

make up yok her okulda kaan
zengin piçi olarak büyümedi herkes adsfdgf

o değil
3-4 saat uykunun hiç bişeye zararı olmaz, öyle HİÇ UYUMICAM HEP ÇALIŞICAM olayları her daim yalan olur.

Ne demek yok? Hastaysan ölüyosan raporluysan yok kardeşim banane mi diyor hocalar?
Sosyal ağlarda paylaş

bi sn kutuyu alıp geliyim..

heh geldim.

*concerta*
kırmızı reçeteli bana psikiyatr (yanlış oldu kesin) tarafından verilen bir ilaç. dikkat dağınıklığı vardı çok yoğun hiç bişicik bırakmadı baya toparlıyo. ve senin işine gelcek kısmı kullandıktan sonra bi 10 saat ne edersen et uyuyamıyorsun.

ama kırmızı reçete kırmızı reçetedir.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk gece kendi cabanla dayan sabahla.

Ertesi gun aksamustu iyice bastirir uyku gece 11 e kadar surer bu siddeti artarak. Bu arada da dayanirsan o gecede sabahlayabiliyorsun. Sonra bidaha gelmiyor uykun zaten. Hatta bi adi vardi da unuttum simdi.
Tabi hem uyanik kalayim hemde kendimde olayim durumu olmuyor, seme gibi dolaniyorsun ehuh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...