Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kendi içinde bitirmiş demekki ama senin üzülmeni istemiyo... aynısı benim başımdan geçti... biraz arama sorma eger seni ararsazaten devam edersiniz armadıysazaten bitmiştir üzülmemeye çalış derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 üstüne git daha da. olursa olur olmazsa da özgürsün fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BonePART said: ara verelim ne aq yane simdi ara verince mesela adam baska bi kizla sevisebilir mi yada baskalarina yazabilir mi eger yapamiyosa ne anami war ki ara vermenin hane 3 ay ara verelim bakalim dolanalim biraz ortam bulamassak geri doneriz mi ara verelim sacma bisi lan ara verelim ayneeen. gözden çıkartmıs demektir=ara verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 böle kızlar kıskançlık yapınca , erkeğin üstüne üstüne gidince; hakkaten inanılmaz bunalıyor insan. öle yaptıysan verir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ayrılmak istemiyor çocuk .Genel olarak bu. Standardın üstünde akla sahipse de , fede said: bunaldım ara verelim = ben senden azıcık soğudum, sen bi köşede dur biraz, ben azıcık fink atayım, opsiyonlarımı gözden geçireyim, senden daha iyisin bulursam gönlün olsun diye 2 gün daha beraber oluruz seni şutlarım, yok senden daha iyisini bulamazsam idareten birlikte olmaya devam ederiz ama bundan sonra gözüm dışarda dikkat et. demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ver ara gazını ayrıl gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wakeful said: nileppezdel said: Dişi sonuçta. Tabii ki çifte standart yapacak o şekilde. Sana kız mı yok hacı, bu sana bağlı diil o senden ayrılmadan sen onu şutla! yalnız dişi olan benim:) ayrıl da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 "OK BEN DE SIKILDIM ZATEN BB" de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya bu ara verelim muhabbeti ayrılmadan önce işte biraz arayı soğutma işinin ilişkilerdeki versiyonu. yani dün birlikte kakara kikiri yaptığın insanla ayrılması daha zor olduğu için ara soğusun, karşıdaki "gözden ırak gönülden ırak" olayıyla biraz unutsun, sonra da tekme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 başka birini arıyorum şu anda demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çocuk sevişecek yeni kız/kızlar bulmuş, tek tek deniyor, biriyle dikiş tutarsa senden ayrılacak muhtemelen. sorry for your lots :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wakeful said: nileppezdel said: Dişi sonuçta. Tabii ki çifte standart yapacak o şekilde. Sana kız mı yok hacı, bu sana bağlı diil o senden ayrılmadan sen onu şutla! yalnız dişi olan benim:) ALL HAIL LEGENDARY MESSAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Dartanian said: ara ne ya. valla ya ara nedir. sevgilim bana ara verelim dicek sonsuza kadar ara verebilirim yani. ne kadar çocukca gereksiz bir şeydir. ''bu ara çok bunaldım ay biraz ara verelim'' koşuyo musun yüzüyo musun neye ara veriyosun arkadaşım. vallahi dese bana kafasını gözünü kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wakeful said: Uzun süreli bir ilişkide üstüne gidildi diye biraz, arada zaten mesafeler varken,bunaldım ara verelim ne demek oluyo merak ettim başkaları ne düşünüyo?(kendisinden alamadım cevabı) bunalmıs işte ne var anlamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 üstüne gidildi derken, ne yaptın mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wake yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 selam wake ben ilişkilerime ara vermem.arzun varsa ö.m at mutluluklar dilerim.arzun yoksa da mutluluklar [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Holy said: çocuk sevişecek yeni kız/kızlar bulmuş, tek tek deniyor, biriyle dikiş tutarsa senden ayrılacak muhtemelen. sorry for your lots :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Günde 5 msjla ve 20 günde 1 görüşmekle bana kalırsa zaten uzun zamandır ara vermiş durumdasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 long distance relationshiplerde çok - ler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 her zaman art niyetli bakmayın . Gerçekten bunalıp bi süre kafasını dinlemek istiyor olabilir , özlemek istiyor olabilir .Ben de ara verdim ama yinede seviyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kızmış ya. bas o zaman tekmeyi götüne baka baka gelcek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 biliyor musun kötü karakterler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kıskançlıktan kesin. etrafında dolaşan yeni heyecan potansiyelleri de bonus olarak eklenmiştir. bunalmış ve yeni bi heyecan istiyor yani. bi yandan da ayrılırsa bi daha aynı ilişkiyi yakalayamayacağından, senin üzülmenden korkuyor. muhtemelen söylenmiştir zaten bunlar da, ayrıca [meriç]bence seni haketmiyor boşver[/meriç] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yanlız doruk gerçekten olabilecek en muhtemel durumu anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar