Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eheh valla gimli nin ylancısıyım :) ama pejosunu gördüm çelik jant 2 jan jan black light bir neon dımtıs lambasyla tüm cadde tayfasını hopltıcaz :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Geçen gördük adamı bmw yle bilmem ben[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 pejo + bmw felan adamın arşiv sağlam sen de ne var ki fizboş 2m boy, gerisi de koy mu koy :PP[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yav, gerçi magicin avukatı diilim ama... yani yanlış şeyler oluyo. onun adı alaaddin diil, magic. burası da forum. bu gibi şeylere dikkat etmek lazım. bence. kendisi rahatsız olur olmaz bilemem, lakin ben bi uyarı yapiim dedim.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Biz rahatsız olmayacağını bilioruz ki tikky dioruz dimi (-: adam Magic Hilfiger çünkü[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eskiden adamın imzası "ben sihirli tommy çocuk allaatin" di :P zaten bu sayede en "best tikkies of the Cadde" yarışmasında birinci çıktı. Yoksa iş ne barbour da ne de timberland de :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bone sen bilmiyon o meciğin gizli, hatta hiç bilinmeyen ikizi. yırlarca tikilikte meciği eziyordu. bizim magic ipleri eline almaya karar verdi eha :) (bu arada cidden meciğe benzeyen bir olduğuna inanaımıyorum, acaba mecik gibi içebiliyor mudur ehe :). Meciğe benziyen birine rastlama olasığı, yoda nın boxerla darth vader i öldürme olasılığına yakın olsa gerek)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Gizli ikiz mi ? aman diim be golge yahu... (yoda, boxer, dart vader evek evek !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Magic, 09 Temmuz 2004 03:02 tarihinde demiş ki: Gizli ikiz mi ? aman diim be golge yahu... (yoda, boxer, dart vader evek evek !) mag acikla artik sen de rahatla biz de rahatliyalim :) (slip + yoda + vader üçlüsüne ne dersin ? ehe) bone adam abisi çıkarsa iptal olurum ama ben silüetini görmüştüm aslinda... böle büyük saçlı birşeydi (kısace benziyordu :) ) [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 09 Temmuz 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: fizban, 06 Temmuz 2004 02:11 tarihinde demiş ki: magic tikky ise golge_i-khan avrupa yakasındaki selindir. lol olay burda bitmis zaten '85 rocks bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bırak abi sizin kuşaktan kaç adam çıktı ki ? bak bizizmkilere top bile oynuyorlar (84'lü futbolcu ismi hatırlamaya çalışır akabibnde başaramaz ) hazır vesile olmuşkene, rumuzu üşenmeden tam yazan fizbana teşekkürü borç bilirim ama bu onun velet olduğunu değiştirmez :P (dralnu felsefe okuduğu için hadi benden kıyak ayırıyorum :) ) Hatta manevi 84'lü seçiyorum. :) [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 09 Temmuz 2004 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 böyle başlıklarla kal getirmeyin insana.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 imzanı takdir ettim der çok pis kaçak dövüşürüm :P Hepsi Fizban yüzüznden efenim[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Magic Tikky mi ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 imzanı takdir ettim der çok pis kaçak dövüşürüm :P Hepsi Fizban yüzüznden efenim[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar