Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Tikky mi ?

Golge-i_Khan

Öne çıkan mesajlar

yav, gerçi magicin avukatı diilim ama... yani yanlış şeyler oluyo. onun adı alaaddin diil, magic. burası da forum. bu gibi şeylere dikkat etmek lazım. bence. kendisi rahatsız olur olmaz bilemem, lakin ben bi uyarı yapiim dedim.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon
Sosyal ağlarda paylaş

bone sen bilmiyon
o meciğin gizli, hatta hiç bilinmeyen ikizi.
yırlarca tikilikte meciği eziyordu.
bizim magic ipleri eline almaya karar verdi eha :)

(bu arada cidden meciğe benzeyen bir olduğuna inanaımıyorum, acaba mecik gibi içebiliyor mudur ehe :). Meciğe benziyen birine rastlama olasığı, yoda nın boxerla darth vader i öldürme olasılığına yakın olsa gerek)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 09 Temmuz 2004 03:02 tarihinde demiş ki:
Gizli ikiz mi ?

aman diim be golge yahu...

(yoda, boxer, dart vader evek evek !)

mag acikla artik sen de rahatla biz de rahatliyalim :)

(slip + yoda + vader üçlüsüne ne dersin ? ehe)

bone adam abisi çıkarsa iptal olurum ama
ben silüetini görmüştüm aslinda... böle büyük saçlı birşeydi (kısace benziyordu :) )

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 09 Temmuz 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bırak abi
sizin kuşaktan kaç adam çıktı ki ?

bak bizizmkilere top bile oynuyorlar (84'lü futbolcu ismi hatırlamaya çalışır akabibnde başaramaz )

hazır vesile olmuşkene, rumuzu üşenmeden tam yazan fizbana teşekkürü borç bilirim ama bu onun velet olduğunu değiştirmez :P (dralnu felsefe okuduğu için hadi benden kıyak ayırıyorum :) ) Hatta manevi 84'lü seçiyorum. :)

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 09 Temmuz 2004 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...