Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sizce almalı mıyım ? iphone kullanıorum çok sıkıldım.. sizce iphone u satıp e 71 alsam mı pişman olur muyum ? kullanan arkadaslar memnun mudur ? teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 3310 al atraksiyon olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 BloodyBeast said: 3310 al atraksiyon olsun biraz tamm anlıorum seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mobil cihazlara açarsan topici, daha ciddi cevaplar alabilirsin. ben de yazcaktım adamakıllı birşeyler, vazgeçtim. onun yerine bunu uygun gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahahah sevimli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ben insan seven biri degilim, bu topikten sonra tekrar onaliyorum bu dusuncemi. Tesekkur eder ve operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben aldım memnunum 10 numara telefon. catır catır mesaj yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Her aklınıza geleni garbage'a açmasanız daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 konu dışına mı açalım kaan bey? tamam anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi bi topici garbıcdan baska yere tasicaksaniz benim postlarımı silin yahu. vermiyorum lan telif hakkimi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 htc touch pro 2 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kusura bakmayın garbage a açtım ama önemsiz birşey oldugunu düşündügüm için açtım... ya bu e 71 in görüntüsü çok hoşuma gidiyo kullanan arkadaslar da memnun anldıgım kadarıyla gerçi bir kişi yazmış ama olsun :) herhalde alırım gibi gözüküyo... fiyatı nedir acaba yardımcı olabilecek bir arkadasım olaiblir mi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pankek mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sevmiyorum ben böyle çok tuşlu telefon ya.Sanki cebimde klavye dolaştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 e63 var bi de ona benzeyen. bikaçyüz lira daha ucuz ama daha kalın ve bi iki özelliği daha kötü veya yok. ona da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 e71 güzel telefon yaklaşık 1 senedir kullanıyorum memnunum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 benimde çok hoşuma gitti bu e 71 fakat iki telefon arasında kalıyorum e71 mi alsam n96 mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Iphonedan sıkıldıysan E71den çok daha çabuk sıkılıcağını belirtmek isterim. Bana göre farklı bişiler arıyosan piyasada dolaşan Android OS'li cihazları dene. Mac OS'e tek adam gibi eğlenceli alternatif android gibi gözüküyor şu an için. Ama şunu da söylemek isterim E71 benim gözümde 'eğlenceli' telefon olmasa da sınıfında bknz 'E' on numara ve çok tutulan bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ben de yaklaşık bir 2 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok.Vatan bilgisayardan aldım,Yanında trcell hat almayı ve 6 ay kullanma şartı ile %25 indirim yapıyorlardı.Yalnız net üzerinden videoları izleyemiyorum.Yüklemem gereken bir eklenti fln mevcut mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Messenger olarakta fring i kullanıyorum,Başka messenger kullanan , memlun olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 guzel ve şık bir cihaz tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 tarçın said: Ben de yaklaşık bir 2 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok.Vatan bilgisayardan aldım,Yanında trcell hat almayı ve 6 ay kullanma şartı ile %25 indirim yapıyorlardı.Yalnız net üzerinden videoları izleyemiyorum.Yüklemem gereken bir eklenti fln mevcut mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Messenger olarakta fring i kullanıyorum,Başka messenger kullanan , memlun olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. internetten video izlemek için skyfire diye bi browser varmış sanrıım. denemedim ama öyle okudum. benim sorunum turkcelle. ana sayfada turkcell-im butonu var. stand by a falan geçerken, açılırken kapanırken de turkcelle bağlan hayata falan diyor telefonu parçalamak istiyorum. bundan kurtulmak için napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar