Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia e 71

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

kusura bakmayın garbage a açtım ama önemsiz birşey oldugunu düşündügüm için açtım...

ya bu e 71 in görüntüsü çok hoşuma gidiyo kullanan arkadaslar da memnun anldıgım kadarıyla gerçi bir kişi yazmış ama olsun :)
herhalde alırım gibi gözüküyo... fiyatı nedir acaba yardımcı olabilecek bir arkadasım olaiblir mi..?
Sosyal ağlarda paylaş

Iphonedan sıkıldıysan E71den çok daha çabuk sıkılıcağını belirtmek isterim. Bana göre farklı bişiler arıyosan piyasada dolaşan Android OS'li cihazları dene. Mac OS'e tek adam gibi eğlenceli alternatif android gibi gözüküyor şu an için.
Ama şunu da söylemek isterim E71 benim gözümde 'eğlenceli' telefon olmasa da sınıfında bknz 'E' on numara ve çok tutulan bir cihaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yaklaşık bir 2 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok.Vatan bilgisayardan aldım,Yanında trcell hat almayı ve 6 ay kullanma şartı ile %25 indirim yapıyorlardı.Yalnız net üzerinden videoları izleyemiyorum.Yüklemem gereken bir eklenti fln mevcut mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Messenger olarakta fring i kullanıyorum,Başka messenger kullanan , memlun olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

tarçın said:

Ben de yaklaşık bir 2 aydır kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok.Vatan bilgisayardan aldım,Yanında trcell hat almayı ve 6 ay kullanma şartı ile %25 indirim yapıyorlardı.Yalnız net üzerinden videoları izleyemiyorum.Yüklemem gereken bir eklenti fln mevcut mu? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Messenger olarakta fring i kullanıyorum,Başka messenger kullanan , memlun olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

internetten video izlemek için skyfire diye bi browser varmış sanrıım. denemedim ama öyle okudum.

benim sorunum turkcelle. ana sayfada turkcell-im butonu var. stand by a falan geçerken, açılırken kapanırken de turkcelle bağlan hayata falan diyor telefonu parçalamak istiyorum. bundan kurtulmak için napıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...