kraunex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Herkese slmlar konudanda anlasıldıgı gibi bir oyun arıyorum uzun sure oynanabilecek bir oyun varmı önerebileceginiz oyun onlineda olabilir single da... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sid Meier's Pirates! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 port royale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 voyage century veya bounty bay online ikiside ayni oyunlar biri avrupa surumu.. free mmo bu. pirates of the burning sea parali mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kojiroh said: Sid Meier's Pirates! yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ports of call hah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pirates! da port royale da güzel, ilki daha albenili, ikincisi biraz daha detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ha evet Ports of Call da var ama sanki yeni sürümleri biraz fazla detaylı. Amiga versiyonu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeni sürümü mü varmış ports of call un asdf eski disket versiyonu amigada multi oynamak = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kojiroh said: Sid Meier's Pirates!Aynen bunu demeye gelmiştim, çok eğlenceli oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 East India Company nasıl bir oyun deneyen bilen varmı? Pirates Of The Carribbean oyununu önerebilirim bu arada. İlk oyunu olacak ama sonradan çıkanalr değil. Sea Dogs 2 olacak oyunu film oyununa çevirmişlerdi. Manyak gibi oynadığımızı hatırlarım. Sid Meier'in oyunu apayrı eğlencelidir tabi. Hele psp varsa şöyle bi kaç saatlik bi yolculukta tadı süper çıkıyor :D (Yeni oyundan bahsediyorumt abi. Eskiyi ne zamandır oynamadım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 east india company çok ilginç gerçekten. reviewlara bakıyorum %50yi zor geçiyor. fakat user critic puanları %90ı zorluyor. çok ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 East India Company olabilecek en iğrenç oyunlardan biri, indirdikten sonra 10dk içinde sildim. Neyse kesinlikle Patrician 3'ü oynamanızı tavsiye ediyorum, korsanlık çok yapamıyorsunuz(gerçi yanılmıyorsam aslında korsanlık da vardı), ama olabilecek en sağlam gemi ticareti oyunu. Hatta benim gözümde en son çıkan anno oyunundan da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tavsiyeleriniz icin tesekkurler voyage century e basladım varmı onerınız pekı bu oyun hakkında yada oynayan varmı suanda bu oyunu guzel bır oyuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar