aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hitleri allah gondermis, ama yanlislikla almanyaya dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yaban domuzu eti muhteşemdir, çiftlik domuzu ile karıştırmayın. parazit marazit yenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 rahatsiz said: ShadowFury said: "yobaz amca" said: Peygamberimiz (s.a.v.) buyurdu ki: "İleride Müslümanlar Yahudi ile harb edecek (ve onları yok edercesine yenecekler) Hatta onlardan bir Yahudi taş arkasına saklansa da (sağ kaldığı farzedilse) taş parçası da (dile gelerek) Ey Allah'ın kulu, şu arkamdaki Yahudi'dir, onu da öldür diyecektir." (Buhari (Tecrid-i Sarih) D.İ.Bşk. c/8. sf: 342, H.No: 1232) hitler bunları kovalarken ispikleselermiş ya hitler gizli müslüman mıydı yoksa? Müslümanlığını bilmem ama bu kadar insanı yaktığına göre gizli ib.e olduğu kesin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 büyük adamdı vesselam allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 rahatsiz said: abi amma kıvırdın yav. Fikrim yok, ama boşboş konuşmayı görev biliyorum madalyası versinler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Wispy said: rahatsiz said: abi amma kıvırdın yav. Fikrim yok, ama boşboş konuşmayı görev biliyorum madalyası versinler sana. Sana da bu avatar iyi gider http://www.chabad.org/holidays/chanukah/Games/dreidel/Moving_dreidel.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tabi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: hitleri allah gondermis, ama yanlislikla almanyaya dusmus. türk mahallesine düşmüştür de babası bıyığı görünce koymuştur kapının önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 DiadanLocke said: Domuz etinde bulunan bir parazit var vucuda yerlesip bir turlu olmeyen, beyninize falan yapisabilen ama coooooooooooooook nadir gorulen bir vaka. Domuz eti diger etlerden ucuz oldugu icin cok fazla tuketiliyor. Ama hakkaten agir yag birakan da bir et. Yani cok guzel degil bence. Bir de insan etine cok yakinmis domuz eti, belki de dini olarak yasaklanma sebebi budur yamyamliga ozendirmesin diye sadsafd. Tavuktada öyle bi geyik vardı sanki. Hani geçenlerde KFC'den yemişlerdi ailede kızları ölmüştü... Aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 amaç yahudilerin ölmesiyse taşlar hitlere ispikleseymiş diyorum işte. ha, eğer müslümanlar frag kasıcaklarsa savaşı beklesinler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 süper süper maşallah. aynen bu kafa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Parazitlerle ilgili bir belgeseldi cikti bu. Daha once house dizisinde gormustum ben de :D daha sonra belgesele de cikinca biraz bakindim bu parazitle ilgili seylere ve ogrendigim kadariyla bunu kapma olasiliginiz bayagi dusuk. Ama kaparsaniz cok tehlikeli cunku beyin bolgelerinde yasamayi seven bir asalak turu. Beyne yoneliyor direk ve yapisiyor sevdigi bolgeye. Bir adamin tam beyinciginin altina yapismis belgeselde gosterdikleri vakada. Adamin butun denge olayi bitmis, yuruyememis vs. Ameliyat ile alinmasi cok zor beyinde oldugu icin. Bazi ilaclarla tedavi etmeye calisip paraziti kaydiriyorlar asagiya ve adamin sinir sistemini rahatlatiyorlar. Ama hala orada parazit. Dedigim gibi kendisi omrunu doldurup olmedigi surece olmuyor parazit. Yani hayatinin sonuna kadar da seninle kalabilir. Bu arada ben de yurtdisinda yasiyorum ve elimden geldigince domuz eti yememeye calisiyorum cok da zor bir olay degil domuz eti olmadan yasamak. Olmezsiniz yani domuz yemezseniz. 3 buyuk dinde yasak domuz eti. Koyu katolikler de yemiyorlar benim bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 lawl8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Atip tutuyorum gibi olmasin bide link verelim :) Pig Tapeworm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tapeworm iyi pismemis her etten bulasabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ramazanda millete zorla domuz eti yediren Enver Hoca (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: tapeworm iyi pismemis her etten bulasabiliyo. Evet ama domuzlardan bu parazitin temizlenmesi cok daha zor. Tabii ki ozel ciftliklerde yetistirilen, tamamen temiz ve saglikli olan domuzdan birsey olmaz. Domuzlar onlerine gelen her seyi yerler. Akliniza ne gelirse. O yuzden vucutlarinda mikrop barindirma ihtimalleri cok daha yuksek diger hayvanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 DiadanLocke said: Parazitlerle ilgili bir belgeseldi cikti bu. Daha once house dizisinde gormustum ben de :D daha sonra belgesele de cikinca biraz bakindim bu parazitle ilgili seylere ve ogrendigim kadariyla bunu kapma olasiliginiz bayagi dusuk. Ama kaparsaniz cok tehlikeli cunku beyin bolgelerinde yasamayi seven bir asalak turu. Beyne yoneliyor direk ve yapisiyor sevdigi bolgeye. Bir adamin tam beyinciginin altina yapismis belgeselde gosterdikleri vakada. Adamin butun denge olayi bitmis, yuruyememis vs. Ameliyat ile alinmasi cok zor beyinde oldugu icin. Bazi ilaclarla tedavi etmeye calisip paraziti kaydiriyorlar asagiya ve adamin sinir sistemini rahatlatiyorlar. Ama hala orada parazit. Dedigim gibi kendisi omrunu doldurup olmedigi surece olmuyor parazit. Yani hayatinin sonuna kadar da seninle kalabilir. Bu arada ben de yurtdisinda yasiyorum ve elimden geldigince domuz eti yememeye calisiyorum cok da zor bir olay degil domuz eti olmadan yasamak. Olmezsiniz yani domuz yemezseniz. 3 buyuk dinde yasak domuz eti. Koyu katolikler de yemiyorlar benim bildigim kadariyla. abi yapmayın şöyle küçükken inandırıldığınız şeylere körü körüne inanmaya. İlim irfan sahibi insanlardan bunları duymak üzüyo cidden. Parazit her tür etten bulaşabilir, illa domuzdan geçer diye bişey yok. Domuz kendi pisliğini yediğinden yemiyorum argümanı vardır bi de. Ona da çok gülerim. Köylü olmaya gerek yok, çiftlikte bi kaç saat geçiren herkes tavuğunda kendi pisliğini yediğine şahit olmuştur. Kaldı ki yese nolur yani... kokoreç işkembe falan yiyip sonra domuza laf etmek ciddi çelişki. koyu inançlısındır, domuz kelimesini sevmiyosundur, çevrendekiler hor görür seni diye yemiyosundur saygı duyarım. ama "cok da zor bir olay degil domuz eti olmadan yasamak. Olmezsiniz yani domuz yemezseniz." falan söylemine girmeye hakkın yok. bunu dedikten sonra kendi inancına da saygı duyulmasını bekleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Regalya said: Ya hangi eti 2 saat dışarda bırakırsan bırak ya bakteri ürer ya da parazit kola işin süsü. diyodum, araştırdım. Kolpaymış bu videolar. O etin üstüne çıkan hayvanın yağıymış, parazit larvası falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Domuz gribi-din olayına hiç girmiyorum.Parazit olayına gelince sadece domuzda değil diğer bütün hayvanlarda parazit olabilir.Su teresindenden bile fasyola hepatica alırsın haberin olmaz.Hani bu ünlü doktorlar çok yararlı vs diye her gün seda sayanda söylüyor ya o bitki işte. Bu arada o nadir görülür dediğiniz parazit.Türkiyede 2004 yılında dünyanın en büyük trichinella salgınına neden oldu.Dikkat edin Türkiyenin değil dünyanın.Sebep çiğ köfte.Hatırlayanlarınız olacaktır zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 siz türkler ım nasıl diyoğsunuz bagırseak yiyoğsunuz bizim pigimize laf ediyoğrfsunuzsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "kaynak: (_)_)" said: Bugün Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde eşcinsellik tahmin bile edilemez miktarlara ulaşmıştır. Bu ülkelerde eşcinsellerin birbirleriyle resmi evlilikleri devletlerce kayıt altına alınmaktadır. Bunun domuz mamullerini yemekle çok yakından alakası vardır. ÖEHAE..ohah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aldarion ben yaziyi savunmuyorum zaten komedi ahuah, ayrica bana ne olm kim ne yerse yesin ama Turkiyede zor bulunan bir et degil mi domuz? Ben mi yanlis biliyorum. Benim de arkadaslarim var ooo baba getir baconlari falan diyen. Kimseye yemeyin demiyorum yani, ben yemiyorum, yemezseniz bisey kaybetmezsiniz onu soyluyorum. Yemeyenler salak degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aldarion said: O etin üstüne çıkan hayvanın yağıymış, parazit larvası falan değil. Yağ bik bik oynarmı olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar