Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Nine Plus One * Twisting Nether EU * Horde * Web Sitemiz yok * Casual PvE & PvP * Çoğunluğu irl arkadaş olan, casual yapıda ufak bir topluluğuz. Raid günlerimizi okul ve iş vakitlerini dikkate alarak ayarlıyoruz. Haftada 2 ya da 3 gün raid yapılıyor. * Kuruluş Tarihi: Ağustos 2009 * Guild Master: Cadhode (deadwoll) * Ventrilo kullanıyoruz * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi(ler) : deadwoll, Masquerade * Üye Alımlarını ingame ya da ventrilo irtibatı ile gerçekleştiriyoruz * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss : toc 10 anub Nine Plus OneGuildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 healer aranıyor! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bi ara getiricem dkmı da bakalım ne zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gel gel, ilkerin lootlarını sana veririz ventte enrage olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 haha direk transfer o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tank aranıyorr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Healerda geliyor, tankınızda :D extra dkp isterim ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mustafa beni alırsmın guilde pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mustafa önce rollde item alsın asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 :( Valla biz öyle pek oynamıyoz Arda. Gelip de e hani nerde hard mode, 25 man, lootlootloot diyeceksen gelme. Toplanırsa millet girip kesiyoz bişiler gerisi şamata, geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 saurfang'de aynı isimde bir guild var, haliyle frostmane'le aynı battle group'ta. selam verdim arada bg'lerde cevap gelmedi, meğer farklıymış sizden eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Masquerade said: :( Valla biz öyle pek oynamıyoz Arda. Gelip de e hani nerde hard mode, 25 man, lootlootloot diyeceksen gelme. Toplanırsa millet girip kesiyoz bişiler gerisi şamata, geyik. ne hard modesi olm ben hiç o kadar hardcore oyuncu olmadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben gelcektim yalan oldu ya faction change+realm transfer fazla geldi. bonsvervisimi verin geleyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Saurfang rezil rüsva oldu! Replenishment yok diye guilddeki en iyi mage'i frost yaptık, hazır frost olmuşken shaman, hunter yokluğunda bir de tek başına addleri kitelattık. Raid setup broken olduğundan raide priest alamadık. Dmg. almayan add'i ben resto druid halimle rootladım her spawnda, 2 gariban paladin de hem tankları hem marklıları tuttular. Bloodlust olmadığından alchemistimizin haste potion'larını sömürdük. Üstüne bir de achievement yaptık. Oyunu kendimiz zorlaştırıyoruz, çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ayrıca Saurfang'de yediğimiz wipeların biri sonrası Ventrilo bile wipe yedi bizimle. O kadar kudretli kendisi. Ama tabi Achisi ile yardık kendisini. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXLarge Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 XXLARGE THE SHAMAN! ÇOK PİS HEALLARIM!!! xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 trade chatten spam geçiolardı bugün :) 9+1 şöle böle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Küngen mi? Adam ağır noob, icc10'dan attık; 2. bossta fucking turkish blackheads i ll spam in trade chat ninja guild dedi gitti asdaf Böyle tipleri en fazla küfür ettikleri için şikayet etmekten öte yapabildiğimiz birşey olmaması çok acı. Çamur at izi kalsın oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=K%C3%BCngen marrowgarı kestik, adam lady'da sıçıp sıvadı attık. gitmiş hırsla trade'i spamlamış dsadas. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi adamın nicki Küngen zaten ynai baştan fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dk dps/tank arıyosanız geri dönmeyi düşünüyodum, tam süper olabilir... cross realm olduğu için applicationı burdan yapayım :D zaten casual bir oyuncuyum 2-3 raidden fazlası için vaktim yok. Genelde geyiğe eğlenceye girerim. item deliliğim yoktur, millet wipe olurken bile gülsün yani bunun bi oyun olduğnun farkında olsun, buna önem veririm :). roll'la item dağıtılan guild runlarda, eğer o run item aldıysam, diğer itemları yüksek atsam bile ihtiyacı olana passlamışlığım vardır. o derece item whore değilim. dps gear Ulduar 10M kıvamında tank gear kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aranızdaki cenabettin yok ya hani 1 hafta hemen fırsattan istifade kesersiniz herşeyi bi noob ben kalırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 @Mardox, senin yazını görünce guilddeki dk/retri pala/melee dpslere bir göz attık da cidden çok fazla melee var. Hani başımızın üstünde yeri var her gelenin ama raid yapamazsın büyük ihtimalle. Migrate etmeyecek olsan hemen invite atarım da, sırf bizim için migrate edip spot bulamamak (ki şu anki durumda da herkes raid yapamıyor zaten) tatsız olabilir. Eğer twisting nether'e gelcem dersen buyur gel, social member olarak alırız, dps/tank olaraksa ancak birisi gelmezse raidlere alabiliriz. @Priv, sorma Arthas'ı kestik yabancılar ağlıyor frostmourne'u türkler aldı diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abov cenabettin privmiymiş fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar