Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Idealinizdek universite ve bölüm hangisi yada hangisiydi?

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Karar verdim sonunda
İstanbul Üni. Çapa Diş Hekimliginde karar kıldım.
Paticik ailesine %10 indirim yapacam eheu[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 27 April 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elektrik elektronik öncelikli
yada bilgisayar olabilir ikinci durumda

tabi aslında güzel sanatlarda resim bölümüde olabilirdi ama geçti artık resme karşı bayağa ilgim vardır

birde endüstri mühendisliğinin esprisi ne? eskiden bir kaç yerde vardı fln ondan puanı arttı onun dışında üniversiteyi bitirince herşeyden %5 bilerek mezun oluyorsun kötü değil mi? sonuçta gittikçe belli bir branşta uzmanlaşırken gene 0dan herşeyden azar alarak yeniden başlıyorsun hayata
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde geçenlerde meslek tanıtım fuarı olmuştuda orda bir endüstri mühendisi ile konuşmuştuk işte onun dediklerinden biriside eğer bu meslekte olursanız mutlaka bir yan dal seçin yoksa haliniz harap olur demişti

en düşükten en yüksek para alana kadar her yerde her fabrikada çalışabilirsiniz ama uzmanlaşırsanız en yükseğe gelirsiniz demişti (bu adam uluslararası ilişkileride bitirmiş bu yüzden)
Sosyal ağlarda paylaş

O bir gerçek, matematik hocamla konuşuyodum, adamın bir arkadaşı AI üstüne çalışan ünlü biri (Martin Brooks). Arakdaşı şöyle bir şey söylemiş: "Ben programcı alırken bildiği dillere bakmıyorum, matematiğine bakıyorum. Dili öğrenmek kola, asıl zor olan logaritmaları kurmak"

Parası oluğu için bir dalı istemek eğitim ideali değil, yaşam idealidir, farklı şeyler.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir Anadolu Üniversitesi - Sivil Havacılık Pilotaj...

puanım tutmamıştı.. Bizde gittik Başkent Üni. Turizm Otel İşletme kazandık istemeye istemeye bitirdim :[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Sosyal ağlarda paylaş

Attention Please! :D
Sayıyorum..
Mimarsinan Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Grafik Tasarım Bölümü..
Marmara Üniversitesi Uluslararası ilişkiler..
Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat
Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (burslu:-))
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik yada İç ve Dış mekan tasarımı
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi (bölümüne henüz karar vermedim:D)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
my icq no: 97135892
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliğini istiyodum...
Ama tabii artık bunun hayalden de öte bir şey olduğunu anlayınca
Herhangi bir Üni'de Diş Hekimliği için okumak istiyorum[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

doktor olcektim ben, ve 1 puandan bile az bi puanla kacırdım.

şimdi dusunuyorumda allah korumuş resmen. yanlış anlaşılmasın doktorluk çok kutsal bir meslek, saygımız sonsuz, ama ben yapamazdım yani :)

ayrıca komik dururdu, düsünsenize hastanede anons yapılıyor, doktor kedi, doktor kedi lütfen 5 nolu ameliyathanede bekleniyorsunuz. ben orda oyun oynuom adam beni ameliyata cagırıyo işe bak.

- banlayın gitsin... :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

Diş Hekimliğinde o yok hiç olmazsa.... Yani adamın dişinde tümör oluşucak hali yokya. O kadar hayati olmadığı ve maddi yönden de iyi olduğu için bence harika...[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 28 April 2003 17:33 tarihinde demiş ki:
...düsünsenize hastanede anons yapılıyor, doktor kedi, doktor kedi lütfen 5 nolu ameliyathanede bekleniyorsunuz. ben orda oyun oynuom adam beni ameliyata cagırıyo işe bak.

- banlayın gitsin... :P

lol puhHahhHa![hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShekiLChoCuq, 28 April 2003 15:04 tarihinde demiş ki:
..Güzel Sanatlar fakültesi Grafik Tasarım Bölümü..
[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<

nasıl ya grafik tasarım güzel sanatlar mı oluyo? e mf gerekmiyo mu bunun için?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

şimdi dusunuyorumda allah korumuş resmen. yanlış anlaşılmasın doktorluk çok kutsal bir meslek, saygımız sonsuz, ama ben yapamazdım yani :)

ayrıca komik dururdu, düsünsenize hastanede anons yapılıyor, doktor kedi, doktor kedi lütfen 5 nolu ameliyathanede bekleniyorsunuz. ben orda oyun oynuom adam beni ameliyata cagırıyo işe bak.

Şu an necisin kedi?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

Sosyal ağlarda paylaş

said:

euhaeuahu :)

benim peder doktor oradan biliyorum...

Çekilmez bişi..iyiki yazmamışın harbii ama bende şimdi pişman oluyorum neden ben yazmadım die..
Tıbba karşı bir (ne denir ona) ilginçlik,hoşgörü doğdu içimde büyüdükce.. Malum TM den girilmiyor artık dava bitti :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...