Udinen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Benim idealim hep arkeolojiydi....Malum sartardan olmadi -Arkeolog olacam! -Para yok o bölümde ![hline] [Bu mesaj Fegro tarafından 27 April 2003 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Meteorolog olmak isterdim[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya herhangibi amaci olmayan tek kisi benmiyim acaba ? :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Benim idealim olan bir meslek yok ama üniversite var ,nsil oluyorsa :D ITU..Gelecek yıl kader yılım olacak |:=)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bakma benim de amacım yok fantezilerim var.[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ankara siyasal[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 9 Eylül Üniversitesi ya da Hacettepe'de tıp okuyup, nörolog olmayı planlıyorum.(fantezi) Olmazsa herhangi bi üni'de makine mühendisliği falan okurum.[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 istanbul içi beleş ve güzel bilgisayar müh.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konservatuar müzik bölümü yaylıçalgılar ama hem yaşım geç biraz... şimdilik boğaz içinde herhangi bir bölüm aslında hemşirelik bile okuyabilirm ama bölümüm ters :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Lise 2 dekiler kasıyorlar mı şu anda ben hiçbir şey yapmıyorum şahsen :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Technische Universitaet Wien - Bolumu kararlastirmak icin 1 senem daha war hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Carnegie Mellon University - Cognitive Sciences (Artificial Intelligence ve öğrenme bilimi)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Harlem- C'mon Man Let's Get Fuck'n Loud Hip-Hop, Rap, R&B Studies University ;)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 İleriyi bilmem de şimdi sarhoş olmak istiyorum[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Fegro, 27 April 2003 01:24 tarihinde demiş ki: Benim idealim hep arkeolojiydi....Malum sartardan olmadi -Arkeolog olacam! -Para yok o bölümde ![hline] [Bu mesaj Fegro tarafından 27 April 2003 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] arkeolog+Bilg müh+programcı... şimdi ise hiç birini olamıyacağım!!![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Cyprıs international university Computer Informations systems Engineering.. Zaten su an o bolumdeyim:)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 öncelikli hedefim reklamcılık, halkla ilişkiler ve tanıtım vs. istanbul üni.'de var.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Kesinlikle Bilgisayar Müh. Üni fark etmez umarım olurum. Hatta üni istanbulda olmasa daha iyi olur. Biraz evden uzaklaşmak istiyorum.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 -güzelsanatlar/resim -eskişehir yada mimarsinan[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ulan herkes bilgisayar istio ehhea. ben de bilgisayar, istanbulda adam gibi bi üniversitede yada odtu olabilir. olmadı elektrik mühendisi de olabilirim. olmadı olurum bişey.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 İ.T.Ü textil istiorm ben walla.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Princeton University - Business and Economics ideallerden bahsediyorsak gerçekleşmek zorunda değil di, dimi ? ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 tıp okusaydım keşke. çok uzun göründü gözüme liseden sınıf arkadaşımın 5. yılı. düşündümde 10 sene o kadar uzun değilmiş. ben ne yaptım bu 5 senede merak eden varsa söyleyeyim, istemediğim bir bölümde kalıp kalıp durdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ben ona bakarsın boğaziçi endüstri müh istiyorum ama denemeler gösteriyor ki açıköğretim e gireceğim[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Azmodai, 27 April 2003 01:34 tarihinde demiş ki: Amerikada PC GAME DESIGNING okuyup Azmo Online yaratmak izterdim[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... iskoçyaya gitmicez mi:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar