robinson Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İTÜ öğrencilerine bedava, sadece kayıt yapılacak windows'un 6 ayda bir İTÜ ağına bağlanarak yeni serial alması gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bende xpden fena memnun olduğum için geçmedim ama düşünmüyorda değilim acaba win7 ile ubuntu gibi bi benchmark varmı performans konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 şöle bişe buldum http://www.tuxradar.com/content/benchmarked-ubuntu-vs-vista-vs-windows-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 khalad said: nereden öğrenicez hocalarımızın üye olup olmadığını gidip tek tek sorucak değiliz herhalde :)aslında dediğin mantıklı bir yöntem ama uğraşmak istemezsen; http://www.msdnaa.net/search/schoolsearchIntl.aspx Turkey seç,birkaç sayfa çıkıyor.Genelde hepsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ya 5+1 var, configde test yaptığım zaman hepsine güzelce, sirasiyla ding diyor ama winamp ve mediaplayerda mp3 açtığım zaman bass, surround ve hiçbişey yok. Tırt bir ses var 2 tanesinden. Bunu çözebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 onboard bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 windows 7 kurdum ve msn kullanamıyorum sacma sapan hatalar veriyor acılmıyor sanırım silicem ben bunu bok gibiymiş vista ftw ;p şaka değil vistada düzgün calisan seyler w7 de calismaz oldu cok sinir olurum ben böle seylere hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben de sinir olurum da upgrade mi yaptın? ben bişeyi bir kez daha kafama kakılınca anladım, micros~1'in hiç bi işletim sistemi upgrade yapılmaz. formatlanıp sıfırdan yüklenir. upgrade saçma sapan bişey sdfadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 nası içinize siniyor upgrade etmek. Biçimlendirip temiz kurmak varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 onun farkındayım da, öyle gerekiyodu. mecburen yaptım, "hadi 7 hakkaten güzel işletim sistemi denemiş de oluruz bari" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 boş dvd bulamadım evde, direk update etsem ne olur? msn sorunu dışında sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Update genelde kullanışsız birsey yani temiz kurulum ile arasında performans farkı oldugu soyleniyor ciddi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Buyse said: boş dvd bulamadım evde, direk update etsem ne olur? msn sorunu dışında sorun yaşayan var mı? usb den kurabiliyosun win 7 yi. usb tool u var kendinin, onunla usb yi bootable hede hödö yapıyo çok pratik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 herkes eger vista kullananlar icin cok değil de hala xp kullanan varsa win7'ye gecsin diyor. acaba xp kurulu olan makinaların sistemi win7'ye yetecek gücte olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 1 gb'lık laptop windows 7'yi gayet güzel kaldırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oh nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yükledim az önce. format atmadan ama upgrade de etmeden yükledim. eski dosyaları köşeye kaldırdı. şimdilik mükemmel ve sorunsuz. aktive de ettim. wow da performans farketti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkadaşlar laptop a win 7 kurdum sıfırdan ama bir problem var herşeyi tanıdı ekran kartını tanımadı ne yaptıysam olmadı aygıt yoneticisinde standart vga olarak gozukup duruyor (8600gs ekran kartı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bazen sürücüleri indirmesin için manuel güncelleme yapman gerekiyor, onu dene istersen. Olmazsa nVidia'nın kendi sitesinden indirip kurabilirsin veya laptopun üretici firmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 En son driveri indirip kurmaya calıstım ama olmadı ekran kartı yokmuş gibi göruyor pc sunun gibi Display Devices --------------- Card name: Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı Manufacturer: (Standart ekran türleri) Chip type: NVIDIA DAC type: 8 bit Device Key: EnumPCIVEN_10DE&DEV_0425&SUBSYS_3FBB1462&REV_A1 Display Memory: n/a Dedicated Memory: n/a Shared Memory: n/a Current Mode: 1280 x 800 (32 bit) (1Hz) Monitor Name: Genel PnP Olmayan Monitör Monitor Model: Monitor Id: Native Mode: Output Type: Driver Name: vga Driver File Version: 6.01.7600.16385 (Turkish) Driver Version: 6.1.7600.16385 DDI Version: unknown Driver Model: bilinmeyen Driver Attributes: Final Retail Driver Date/Size: 7/14/2009 01:25:51, 10752 bytes WHQL Logo'd: Yes WHQL Date Stamp: Device Identifier: {D7B71E3E-4765-11CF-D337-0B020FC2CB35} Vendor ID: 0x10DE Device ID: 0x0425 SubSys ID: 0x3FBB1462 Revision ID: 0x00A1 Driver Strong Name: Unknown Rank Of Driver: Unknown Video Accel: Deinterlace Caps: n/a D3D9 Overlay: n/a DXVA-HD: n/a DDraw Status: Not Available D3D Status: Not Available AGP Status: Not Available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya ben deli oldum geçen yaz toshiba laptop aldım o yüzden w7'ye upgrade kampanyasından yararlanım ekimde elimde olacagını söylüyorlardı sora kasımın ilk haftası 2. haftası derken bugün baktım 16 kasım ne kadar zor olabilir katrdeşim bi kutuyu kargolamak alla allaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ingilizce x64 ulti nereden aliriz? edit: tamam buldum EXA'da varmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ing türkçe farketmez. kurduktan sonra language pack indirip hallediyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 biliyorum da ben oylesini sevmiyorum. temiz windowscuyum. her ayarim default asdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bende kurdum windows 7 yi fakat radeonx1600pro agp ekran kartımı gormesıne ragmen oyunlarda problem yasattı sanırım sıtesındede bu ekran kartlarına destek vermeyecegı yazıyor, xp ye dondum mecburen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar