Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Vista kullanıyorsanız gerçekten W7ye geçmenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aldarion said: DoruK said: xpde yapamayıp bunda yapabildiğiniz nedir? ben geçmek için bir sebep göremiyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyorum xp'de ve win 7 kurulu iki bilgisayar benimle beraber masaya oturup batak oynamayacaksa yükseltip düzenimi bozmak saçma geliyor. Ben şahsen vistadan memnun olmadığımdan 4 gözle bekledim ve gelir gelmez kurdum Win7 yi... Ama senin Xp de oturmuş bi düzenin varsa bozmasanda olur. Yinede en kısa zamanda upgrade etmeni tavsiye ederim, arayüz XP ye göre çok daha farklı. Uzuuun süre uzak kalıp OS piyasasından yarın yeni PC aldığında içinden yeni bi OS çıktığında kullanmakta zorluk çekersin. Şimdiden alış dersim yenisine.. Açıkcası win 7 oem aldim win xp kullandım bu zamana kadar tek farkı bana göre graphical interface ve bir kaç detay pek fark göremedim aksine xp ile hemen hemen aynı gibime geldi "belkide detaylarin içini dişina girmeği sevdiğim için ayni geldi" gibime geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Serçe'ye binerek de istediğiniz yere gidebiliyorsunuz ama kimse Ferrari varken serçeye binmek istemiyor gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 68 model ford mustang gt dururken 2009 model ford focusa binmemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yav 64bit enterprise yüklü bilgisayarda. 4gb ddr3 ram var şuan. ama ramin hepsini neden kullanmıyor? superfetch diye bişe vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kullanır, görev yöneticisinde altta tek bir satırda Free yazar, oradaki değere bak bende yarım saat içinde 30 40mb free kalıyor hep 4gb ramde. ama normal kullanım miktarında gözükmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ok cache liyormuş arkadaş rami meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Vista kullanıyordum, dün 7'ye geçtim. İlaç gibi geldi yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ozellikle temiz kurulumda cok farkediyor. 2 senedir falan aynı XPdeydimki baya sorunsuzdu. Bugun evdeki pcyide W7ye gecirdim ve resmen ohhhhh oldum. En basitinden WoWda fps olarak 60*70 iken su an 120-130 oldu hehe. Driver updatelerin falanda alakası vardır elbette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Daha win7 kurmadım nedense kurmak gelmiyor içimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 vista'yı hiç kullanmadım arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla biliyorum ama xp'den direk win7'e geçtim. sistemim 64 bit destekliyo ama laptopun kendi şeysinde 32 bit home premium çıktı onu kullanıyorum şimdilik. Bir arkadaşta bahsetmiş burda mesela 4 gb ram varsa 32 bit'te 3 gb kullanabiliyosun diye evet bende aynı o şekilde gözüküyor. Bu win 7 32 bitleri 64'e geçirsek daha yüksek bir performans alıcağımız doğrumu ve bu işlem'i gerçekleştiren bir arkadaş varsa nasıl olduğu konusunda bir bilgilendirme yapabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 64 bit 16tb a kadar görüyor sanırım ramleri. Evet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 16tb de kesmiyosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 khalad said: vista'yı hiç kullanmadım arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla biliyorum ama xp'den direk win7'e geçtim. sistemim 64 bit destekliyo ama laptopun kendi şeysinde 32 bit home premium çıktı onu kullanıyorum şimdilik. Bir arkadaşta bahsetmiş burda mesela 4 gb ram varsa 32 bit'te 3 gb kullanabiliyosun diye evet bende aynı o şekilde gözüküyor. Bu win 7 32 bitleri 64'e geçirsek daha yüksek bir performans alıcağımız doğrumu ve bu işlem'i gerçekleştiren bir arkadaş varsa nasıl olduğu konusunda bir bilgilendirme yapabilir mi acaba ? 64bit beta vardi sıkıntıdan 32 bit kurdum tam surum. psikolojik te olabilir bilmiorum ama baya bi fps dususu yasadim wow . betada kasmayan yerlerde kasmalar oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya aslinda ben vista'dan windows 7'ye gectim bazi alanlarda hizlanma gordum ama bazi konularda karsilastirinca vista gibi kaliyor. bunun sebebi norton 360 olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 64 bitin tek sıkıntısı programların 64 bit yazılmaması. programlar çalışıyor tabi ama 64 bit yazılsa mis gibi performanslı olur. önceden driver sorunu çok oluyordu 64 bitte, artık öyle bişe kalmadı diyebiliriz eğer elinizdeki donanım 10 sene öncesine falan ait değilse. 64 bit kullanalım, kullandıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben henüz geçemedimde,bu vistadan çok değişik,çok hızlı olayını garipsedim.Sonuçta windows 7'de vistadaki aynı kernel kullanıldı,sistemde hız farkları oluşturması mantıksız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 vista'dan daha hızlı olduğu aşikar ama işte 32 bit 64 bit olayı çok kafa karıştırıyor birde bu 32 bitleri 64 yapmak için ekstra ücret falanda ödememiz gerekicek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya bişe sorucam. üniversite öğrencilerin beleş mi neydi win 7. bunun prosedürü nasıl oluyor? bilen birisi var mı? arkadaş öğrenci de ne yapacağını bilmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Amerika'da öğrenci olman lazım sanırım. Atıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 atıyorsun :D hmm atmıyosun. paralı olan için us student diyo. ama okulun msdnaa uyesi ise beleş alabiliyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 birçok okulda o üyelikli hocalar var,ona başvur sana veriyor windowsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 64 bit kullaniyorum gayet memnunum simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nereden öğrenicez hocalarımızın üye olup olmadığını gidip tek tek sorucak değiliz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 orda üye olan hocanın ismi falan yazıyor olsa gerek yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar