Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win 7

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Aldarion said:

DoruK said:

xpde yapamayıp bunda yapabildiğiniz nedir? ben geçmek için bir sebep göremiyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyorum xp'de ve win 7 kurulu iki bilgisayar benimle beraber masaya oturup batak oynamayacaksa yükseltip düzenimi bozmak saçma geliyor.

Ben şahsen vistadan memnun olmadığımdan 4 gözle bekledim ve gelir gelmez kurdum Win7 yi...

Ama senin Xp de oturmuş bi düzenin varsa bozmasanda olur.

Yinede en kısa zamanda upgrade etmeni tavsiye ederim, arayüz XP ye göre çok daha farklı. Uzuuun süre uzak kalıp OS piyasasından yarın yeni PC aldığında içinden yeni bi OS çıktığında kullanmakta zorluk çekersin. Şimdiden alış dersim yenisine..

Açıkcası win 7 oem aldim win xp kullandım bu zamana kadar tek farkı bana göre graphical interface ve bir kaç detay pek fark göremedim aksine xp ile hemen hemen aynı gibime geldi "belkide detaylarin içini dişina girmeği sevdiğim için ayni geldi" gibime geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

vista'yı hiç kullanmadım arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla biliyorum ama xp'den direk win7'e geçtim. sistemim 64 bit destekliyo ama laptopun kendi şeysinde 32 bit home premium çıktı onu kullanıyorum şimdilik. Bir arkadaşta bahsetmiş burda mesela 4 gb ram varsa 32 bit'te 3 gb kullanabiliyosun diye evet bende aynı o şekilde gözüküyor. Bu win 7 32 bitleri 64'e geçirsek daha yüksek bir performans alıcağımız doğrumu ve bu işlem'i gerçekleştiren bir arkadaş varsa nasıl olduğu konusunda bir bilgilendirme yapabilir mi acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

vista'yı hiç kullanmadım arkadaşlarımdan görüdüğüm kadarıyla biliyorum ama xp'den direk win7'e geçtim. sistemim 64 bit destekliyo ama laptopun kendi şeysinde 32 bit home premium çıktı onu kullanıyorum şimdilik. Bir arkadaşta bahsetmiş burda mesela 4 gb ram varsa 32 bit'te 3 gb kullanabiliyosun diye evet bende aynı o şekilde gözüküyor. Bu win 7 32 bitleri 64'e geçirsek daha yüksek bir performans alıcağımız doğrumu ve bu işlem'i gerçekleştiren bir arkadaş varsa nasıl olduğu konusunda bir bilgilendirme yapabilir mi acaba ?

64bit beta vardi sıkıntıdan 32 bit kurdum tam surum. psikolojik te olabilir bilmiorum ama baya bi fps dususu yasadim wow .
betada kasmayan yerlerde kasmalar oluo
Sosyal ağlarda paylaş

64 bitin tek sıkıntısı programların 64 bit yazılmaması. programlar çalışıyor tabi ama 64 bit yazılsa mis gibi performanslı olur. önceden driver sorunu çok oluyordu 64 bitte, artık öyle bişe kalmadı diyebiliriz eğer elinizdeki donanım 10 sene öncesine falan ait değilse.
64 bit kullanalım, kullandıralım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...