Toledor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Güzel birşey tavsiye edebilirim. Pek bi yamuğunu görmedim. Açılışlar vesaireler xpden daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 şu zamana kadar beklediğiniz hata.. XP günümüz için ÇOK kötü bir işletim sistemi , kötü bile demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Vistadan 5 kat iyidir xp. Bu arada upgrade olayında belli %lerde takılıyor hatta bazılarında 12 saat takıldıgı dahi olmus o yuzden aha takıldı restart falan yapmayın bekleyin. %21 ve %63e bakarak hayatınız geçebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dün kurdum Windows 7'yi. Upgrade etmedim, temiz olsun diye formatlayıp C: yi öyle kurdum... Tek kelime söylicem: MUHTEŞEEEEM Microsoft sonunda çözmüş OS işini. Daha ilk sürümlerinden bu kadar hızlı ve stabil bir işletim sistemi görmek ilerde updatelerle kusursuz bir windows a ulaşacağımızı gösteriyor. MacOS Leopar falan diye bik bik edenlerin karşısında artık tek kozumuz "iyide macOS herşeyi çalıştırmıyor" olmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 xpde yapamayıp bunda yapabildiğiniz nedir? ben geçmek için bir sebep göremiyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyorum xp'de ve win 7 kurulu iki bilgisayar benimle beraber masaya oturup batak oynamayacaksa yükseltip düzenimi bozmak saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 arkadaşlar çok geriden gelicem belki ama şu 32 bit 64 bit ayrımı nedir yahu mesela şimdi ben yeni bilgisayar alayım diyorum bi tane (iyi bişey) ne kuracam buna 64 mü 32 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 32kur kafan rahat etsin uğraşma, ama eğer diyosanki ben advanced işleri severim o zmn driverları fln 64bit tek tek arıcan bulcan hede hödö 64bit için donanımların varsa daha iyi performans fln diye şehir efsaneleri var ben hiç kullanmadım bişe diyemicem.. eger 3gb'dan daha fazla ram varsa atıoyrum 2gb*2=4gb var elinde bunu 32bit sisteminde max 3gb olarak görür yani kalan 1gb kullanamazsın fln diye gider böle.. google is your friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 valla yeni alıcağınız ve son bir-iki yıl içinde aldığınız pclerde sorun olmaz diye düşünüyorum 64bit. driver açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mum'un verdiği tabloya göre vista home 64 den win7home 64 e upgrade yapabiliyorum. bende win7 home oem keyim var. cd'yi koyup davranıcam direk upgrade'e di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tabi win7 ingilizce olunca olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 DoruK said: xpde yapamayıp bunda yapabildiğiniz nedir? ben geçmek için bir sebep göremiyorum. tüm işlerimi rahatlıkla görüyorum xp'de ve win 7 kurulu iki bilgisayar benimle beraber masaya oturup batak oynamayacaksa yükseltip düzenimi bozmak saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 directx10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bi bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çok hızlı çalışma, video ve seste daha yüksek kalite, aldığın cihazın sürücüsünü kurmaya uğraşmama, xpye göre daha modern ve işlevsel arayüz, gelecekteki teknolojilere destek olacak altyapıya sahip olma, betasının bile boru gibi çalışması... gibi nedenleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Fistan said: directx10 + dx11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ve sonrakiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mr_Hand said: çok hızlı çalışma, video ve seste daha yüksek kalite, nasıl yani? aldığın cihazın sürücüsünü kurmaya uğraşmama, xpye göre daha modern ve işlevsel arayüz, (bilimum programlarla aynısı yapılabiliyor) gelecekteki teknolojilere destek olacak altyapıya sahip olma, gelecek gelsin, görelim bi. o zaman yükleyebiliriz. betasının bile boru gibi çalışması... . eğer tek doğru dürüst nedeni dx ise pazarlama politikasını alkışlıyorum ms'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yahu dx olurmu sadece. kullan xp yi aramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 uhasd adam MS sözcüsü yaptı beni gitti. daha bi sürü nedeni vardır yükle görürsün farkı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 win7 ingilizce key'i turkce'ye uyar mı? win 7 turkce indirip upgrade etmek istiyorum pc nin birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hayır. üzerine upgrade edeceğin işletim sistemiyle aynı dil olacak. sonradan dil paketi update ile indiriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ya tamam onu sormuyorum. vista home 64 tr var kurulu. win7 home 64 ingilizce cd'm var orjinal. ingilizce oldugu için upgrade olmuyor bende diyorum ki netten indireyim bi win7 home 64 ama turkcesini. boylece upgrade ederim ama cd keyler uyar mı tr ile ingilizcenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar