mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ZAVALLICAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ilke zavallı değil microsoftta çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Güzeldi eglendik oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tunca said: ilke zavallı değil microsoftta çalışıyo adam altından alır windowsunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 tunca said: ilke zavallı değil microsoftta çalışıyo AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 biz de cok eglendik ben zaten arada dinliyorum boyle sizi de nasiplendiriyim dedim guzel oldu, komik oldu :D hadi byez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 suraya paticikten olmayan insanlari getirmeyin, sabah sabah sinirlerim bozuldu. neden 30 kisi dinliyo bunu dedim, sonra radyoya girdim kendisi kari var dedi tugba, ben de o ayarda bi espri yaptim ve espri oldugu belli. hayatta en buyuk basarisi akoru bozuk gitarla akdeniz aksamlari soyleyip 30 kisiye dinletmek ki heralde, bana kisanctan tut zavalli falan her seyi soyledi arkadas. su forumda 80 tane yazdigim ayarinda mesajini bulurum su dakka arasam tugba, ne zamandir taniriz birbirimizi yanlis birsey yaptin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bence de abarttılar biraz. da yabancı sonuçta yani. ciddiye almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yanlis yaptin tuba, bu yanlis cezasiz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ay telefondaydım, ne kaçırdım? *çekirdek çitler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yamuk yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Penthesilea said: suraya paticikten olmayan insanlari getirmeyin, sabah sabah sinirlerim bozuldu. lol yayın boyunca liseli ergen şarkıları diye troll vardı zaten, en son sen sorunca sana patladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Liseli ergenler de insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Opeth sizin dinlediğiniz herşeyden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yayını dinlemedim olayı da bilmiyorum ama penth haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 basladik, sakin devam edicem, ders calisiyorum, arada HoN oynarsam oyundan canli baglanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben de ders çalışıyorum açayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu sarkiyi ne zamandir dinlemiyordum denk geldigim cok gzuel oldu Chris de Burgh - its me and im ready to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Haydi Osman; aslansın kaplansın calculus ü yaparsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 şimdi çalan martin solveig şarkısının turu nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yenicem seni kahkülüz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Valla kendisi normalde House yapıyor ama bu pek house değil. Bilemedim gerçekten. Nasıl istersen öyle classify et^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sesu said: Valla kendisi normalde House yapıyor ama bu pek house değil. Bilemedim gerçekten. Nasıl istersen öyle classify et^^ bilmediğimden sormustum ztn. yinede saol. bunun gib bole slow gibide değil gibide şarkılar arıodumda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yalnız liste çok iyi ya. tüm listeyi rarlayıp rapide atsan bile indiririm o derece. playlist alalım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar