dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sicak bi merhabanin senden cikmasi imkansiz, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hemen msni kap ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ggggggggggodlike merhabaaaaaaAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 her girişin bir çıkışı vardır yeter ki siz ona sıcak bir merhaba deyin. herşeyi tamamen sözlük anlamında kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: ggggggggggodlike merhabaaaaaaAAAAAA ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abvblizzard said: Yok çok sıcak bir şekilde merhaba diyorum ben gülümseyerek. elini gosterme kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 guzel kizlardan msn alamazsiniz, onlar sizden alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 butun internet uyeliklerimin oldugu bir kart hazirlaticam, kizlerin eline tutusturucam bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 alsalar seve seve :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bi kere HoN oynadigin gibi kiz kasiyosan nah alirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bazı kızlara item kasmak şart ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cirkin kiz farmliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 arada ncye, cinsiyeti belli olmayanlara akip level kasiyomus hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://instantrimshot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 okulda bir tip vardı. yan masada hatunlar oturuyor. bak şimdi dedi kalktı ayağa gitti hatunların masaya yerlere bakıyor pardon falan diyo bişi arıyomuş gibi. hatunlardan biri döndü ne arıyosun dedi. buda 'konuşmak için bir neden' dedi. ben o sıra kolumu koparmışım allah kahretsin diye. hatunlar masaya davet etti. 2 senedir biriyle çıkıyor. 'facepalm' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya cok lamemis ama tebrikler. azmin zaferi bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 msn niye alıyorsunuzki telefon numarası alın. zaten almayın bırakın istesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: okulda bir tip vardı. yan masada hatunlar oturuyor. bak şimdi dedi kalktı ayağa gitti hatunların masaya yerlere bakıyor pardon falan diyo bişi arıyomuş gibi. hatunlardan biri döndü ne arıyosun dedi. buda 'konuşmak için bir neden' dedi. ben o sıra kolumu koparmışım allah kahretsin diye. hatunlar masaya davet etti. 2 senedir biriyle çıkıyor. 'facepalm' abiiiii abiiiiiiiiiiiiiii http://cdn0.knowyourmeme.com/i/6552/original/facepalm1ve4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kitana said: msn niye alıyorsunuzki telefon numarası alın. zaten almayın bırakın istesinler. hatunlar herkesin gelip önüne domalmıyor sana olduğu gibi. sen pimp olduğun için öyle olm. alt tabakayı anlayamazsın... ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 böyle arkadaşlardan uzak durmak yeterli:) Yaşasın Huzur Partisi!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ardeth said: Vingthor said: okulda bir tip vardı. yan masada hatunlar oturuyor. bak şimdi dedi kalktı ayağa gitti hatunların masaya yerlere bakıyor pardon falan diyo bişi arıyomuş gibi. hatunlardan biri döndü ne arıyosun dedi. buda 'konuşmak için bir neden' dedi. ben o sıra kolumu koparmışım allah kahretsin diye. hatunlar masaya davet etti. 2 senedir biriyle çıkıyor. 'facepalm' abiiiii abiiiiiiiiiiiiiii http://cdn0.knowyourmeme.com/i/6552/original/facepalm1ve4.jpg Hepiniz kıskandınız bırak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bugün msn veren yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: http://instantrimshot.com/ şu kaynamasın arada çok beğendim. arkadaşlarla evde toplanınca falan kullanırım bol bol. bi de stres topu niyetine kullanıyorum ÇIÇAT TISSS diye patlata patlata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar