Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ya doğru dürüst pantolon giyin ya. yemın edıyorum bak son zamanlarda erkek mı kız mı ayıramadığım insanlar şiddetle artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Levisse sorun yok paraya yazık parasını çıkarana kadar giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 siz niye dertsiz basinaza dert aciyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: Safkan apaçisin.Bunu bil yeter. ahaha bu yorum tam yerinde olmuş euhueauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz.. deneyecem yarın bunu. o değil de ben nasıl kaynıycam? o var bi gedik taktikte. yoksa yapacam yani bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 selam msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Dartanian said: selam msn var mı? Selam. Önce parkta yarışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 direk konuya girelim. -yes mi? -evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 küfretti gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... hayatta vermem, kadin erkek esit degil mi, bekleyin arkadas. benim ayaklarim rahatsiz hem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... Çok verdim de bir işe yaramıyor uheuhe Hatta geçenlerde arkadaşın kuruyemiş dükkanında ardım ediyorum aynı binada oturan bir hatun var böyle normalde hiç öyle değildir tabi bir gülücükler bir sempatiklik nasıl geliyor bana doğru aman allahım dedim ne oluyor ? Meğerse beni kurban olarak çoktan seçmiş inceden ayar verip altyapıyı hazırlıyor haberim yok. Geldi tabi o sıra ben geçmiştim kasa'ya "Eee ben şe alıcaktım 5 lt. lik sulardan.." İyi dedim al içimden sad " Ama 4 tane " Çüş dedim ee şey ağır olur götürebilcek misiniz ? Sazanım ya hani daha hatun cevap bile vermeden kendi sorduğum soruya pat yapıştırdım isterseniz ben getiriyim heee höö " Tamam oluur " dedi. Diğer kız kardeşiyle bunlar tabi önden muhabbet ede ede gidiyor ben arkada kan ter içinde aklını s. onur diyerekten ilerliyorum. Sonuç ? Teşekkür bile etmediler ulan. Siz siz olun kendiniz olun adam olun. Bella said: ya doğru dürüst pantolon giyin ya. yemın edıyorum bak son zamanlarda erkek mı kız mı ayıramadığım insanlar şiddetle artıyor. Ben böyle erkek gördüm geçen mesela. =P Erkek mi kız mı belli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AHAHAHHA ABİ ÇOK EFSANE KONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 "ismail PK" said: Erkek mi kız mı belli değil.. bu erkekse cinsellikten istifa ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Eger erkekse, balls are safe? :/ Eger kizsa, uu beybi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 erkek kız gideri var lan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 selam ben buğra... sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 YILMAZI MESENEDEN SILECEYSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Theridone said: sesu said: Hep bir erkek bana otobüste yer versin istemiştim.... hayatta vermem, kadin erkek esit degil mi, bekleyin arkadas. benim ayaklarim rahatsiz hem =p hiç yer vermem kızlara hehe antremandan çıkmışım yorgunum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 antalyada erkekler yer verir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Saeros said: "ismail PK" said: Erkek mi kız mı belli değil.. bu erkekse cinsellikten istifa ediyorum hala kimse "zaten ne zaman işe girmiştin ki" demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bir de son zamanlarda bayanlar kısa şort tarzı kot , kumaş şeyler giyip ( mini'ye kurban olun ) altına da çekiyorlar desenli cıvıl cıvıl külotlu çorapları öyle takılıyorlar. Lüt-Fen yapmayın etmeyin. Erkeklere zulüm etmeyin bu şekilde sizlerden ricam budur.. Dar kot falan da giymeyin fazla içine girmek için vazelin falan mı kullanıyorlar anlamıyor lık diye nasıl oturur bir insana her seferinde o kot pantolonlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 @pogodi, bizi centilmenlik adi altinda tongaya getirme pls =) @Sayeros, zaten ne zaman ise girmistin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar