Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ps3 tabiki yorma adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tabi ki ps3 , PS'in efsane olacak oyunları yeni yeni cıkmaya başlıyor... bknz: God of war 3 , trico project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 xbox 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 PS3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ikisinde de rockband-guitarhero var, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: ikisinde de rockband-guitarhero var, gerisi teferruat. mgs 4 ve FF XIII gibi oyunları teferruattan sayamıyoruz dostum sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ps3 al, mgs4'ü oyna-bitir, ertesi gün ps3 patlasa bile gam yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 xboxa da cikmicak mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ff13 çıkıcak ama mgs4'ü çıkarmazlar. yeni mgs çıkıcak ama xbox'a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://www.geekologie.com/2009/11/02/wii-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 nintendo dsi al benim gibi yatağına uzan oyna böle rahat rahat 1 bölüm geç uyuyakal, uyumadan önce kitap okur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 1. nintendo ds sacmalik, cunku pspde emule ediyorsun. oradan bi fail bi kere. 2. wii yi otomatik geciyoruz 3. ps3 ve xbox arasinda kalmak soyle ki major problemlerden. fanboysan cozum kolay, aliyosun bi tanesini ve digerini kotulemeye basliyosun. ama gercek oyuncusan; major problem!! ps3 e cikan cok iyi oyunlar var, exclusive olarak cok iyi oyunlar var gercekten. xbox in exclusiveleri sayica cok daha fazla ama kalite olarak ps3 gibi degil. ha ama para gerektiriyor o da. xbox baya ucuz bi konsol. oyunlari kopya alabiliyorsun falan, mis gibi o yani. esktradan xbox in kontrolleri daha rahat. gerci onda da live a para oduyosun tabi. ha paran varsa ps3 al gene diyemem cunku xbox a cikan exclusive ler de olacak, onlar da icinde kalacak. o yuzden diyecegim odur ki, alabiliyorsan ikisini de al; ikisini alacak paran yoksa zaten ps3 oyunlarina da paran yetmez -> xbox al. en mantiklisi budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 1 hariç katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 nintendo ds nasıl saçmalık ya psp ile karşılaştırdıında japonyada kimse psp almio herkes nintendo ds ci touchpadi, oyunlarıdaki farklı gameplayi, kamerası, interfacei ıvır zıvırı psp direk emule ediosun derken oyunları netten çekebilmeden bahsediosan aynı şeyi nntendo ile de yapiosun rahat rahat. 1 kartla yanında 100 lerce oyun taşiosun. neyse konu wii vs ps 3 heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya abicim kac yildir oyun oynayan adamlariz allaskina. ds gibi gameboy oyunu oynatmaktan baska bisey yapmayan, dos oyunu grafiklerine sahip bi alet mi tercih edelim; ps1 emule eden, gameboyu da n64u falan da emule eden, psx grafikli bi aleti mi tercih edelim sen soyle. biri dunyalari emule ediyor, psx grafikleri var falan, digeri gameboy emule ediyor ve dos grafikleri var. hadi bari dos oyunlari oynansa o zaman ds alir pspnin yuzune bakmazdim; cikiyor ya jrpgler ya da bebe oyunlari. ne diyim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 xbox a exclusive cikan butun oyunlar ya PC ye cikiyor er gec microsoft un elindekileri saymassak, dunaydaki ps3 sayisi xbox sayisina iyice yaklasti, insanin gerizekali olmasi lazim exclusive oyun cikarmak icin bayonetta misal ps3 versiyonu xbox dan port olmasian ragmen xboxdan daha cok satti ps3 de filan anca microsoft ile sony nin kendi oyun studyolari exclusive yapar bu saatten sonra ki gecen grafik vardi ki en cok sata nxbox exlusive top 10 un yedi tanesi baska platformlara cikmis DS olayini zilyon kere soyledim, touchscreen ile oynaniyor konsol ve cift ekran var emulasyonu touchscreen destekliyen bir makinaya cikmadikca "emule ediliyor !!!!!" geyigi gecersiz ki konu emulasyon ise psp ye cikan 10 oyundan 8 i buyuk konsollardan port yeni cikan oyun sayisi cok cok az xbox haric bu jenerasyonun her konsolu var bende, fakirlikten fanboyluk yapmiyorum eheh xbox alicak param olmasina ragmen uzak duruyorum cunki oynamak istedigim ve exclusive olan bir tek fable var su anda (japon cikisli idolmaster filanda var tabi ama region sorunu yuzunden oynanmiyor peeeeh) star ocean, tales of vesperia, Mass Effect2 filan hep cikicak sahip oldugum baska platforma, neden birtek fable2-3 icin konsol aliyimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi el konsolunda gidip çok ii grafik istiosan hiç gerek yok el konsolu bu . Ayrıca gameboy değil alakası yok grafikler gayet oyunlara göre güzel gidip 20 yıl önceki grafiklerle oynamiosun. Gayet de moda uygun düzgün grafikleri var oyunların. bi PSP deil tabi ki ama pspnin sadece grafii var, ki onun grafikleri de çok ii deil. Yani öle bişey ki el konsolu aliosun eliine sırf grafiği var die o da efsane ii değil . O yüzden pek başarılı gelmio bana. Nintendo ds in olayı farklı. dediim gibi gameplayi çok orjinal. Çok grafik istiosan gidersin ps3 alırsın. el konsolu alacaksan da dsi alırsın bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 çok grafik istiyosan pc al abi ps3 hikaye sdf mesaj saatlerimiz çok güzel oldu mortit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aynen PrudenT'in dediği gibi pcde donanımla falan uğraşmak istemiyosan ps3 al, xbox maduru olma benim gibi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 xbox live her seyiyle turkiye'ye gelince neden xbox 360 dedigimi anlayacaksiniz, fanboyluk falan yapmiyorum. xbox'in en kuvvetli yani genel olarak eglence konsolu haline gelmis olmasi. eger oturup sadece single player hikaye bitiriyorsaniz gidin ps3 falan alin ne bileyim 2-3 ekstra oyun oynarsiniz buradan okuduguma gore, ama su an: -battlefield 1943 gibi full multiplayer oyunlari direk aleti acip oynuyorum. -online arkadaslarima bakip guitar hero metallica kapismaya cagiriyorum -yorulunca netflix acip birseyler izliyorum, (bi aya falan tum katalog geliyor bu arada) -demolara bakiyorum, begendigim oyunu, veya bitirdigim oyununun aninda expansion'ini cat diye alip cekiyorum, odemeyi bile konsoldan yapiyorum. - single playerdan sikilinca yine online birini bulup coop'a cagiriyorum, bu sirada muhabbet ediyoruz tabi kulaklik ve mikrofondan. -facebook connect sayesinde, facebookta friendim olan insanlarla direk oyun oynayabiliyorum (bu son ucu beta daha yayinlanmadi herkese) -twitter'da oyundaki son durumlari yaziyorum -insanlar oturmaya gelince de last.fm'den sevdigim bi kanali aciyorum turkiye'de ne durumda bu imkanlar bilmiyorum, ama gelip millet sirf ms karsitligi yapicam diye xbox gibi bir aleti ezince de tilt oluyorum yani. ayrica gidip aleti kirdirirsaniz madur olursunuz, savunulacak bi yani yok bunun. aletin 1 sene kendi garantisi var, ben 29 dolar verip 3 sene garanti yaptirdim, kafam rahat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 seni bingden alip marketing departmanina verseler olurmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Penthesilea said: eger oturup sadece single player hikaye bitiriyorsaniz gidin ps3 falan alin ne bileyim 2-3 ekstra oyun oynarsiniz buradan okuduguma gore, ama su an: -battlefield 1943 gibi full multiplayer oyunlari direk aleti acip oynuyorum. -online arkadaslarima bakip guitar hero metallica kapismaya cagiriyorum -yorulunca netflix acip birseyler izliyorum, (bi aya falan tum katalog geliyor bu arada) -demolara bakiyorum, begendigim oyunu, veya bitirdigim oyununun aninda expansion'ini cat diye alip cekiyorum, odemeyi bile konsoldan yapiyorum. - single playerdan sikilinca yine online birini bulup coop'a cagiriyorum, bu sirada muhabbet ediyoruz tabi kulaklik ve mikrofondan. abi gidin single player hikaye bitirin demişsin de şu ilk 5 maddeyi PS3 ile de yapabiliyorsun.. her şeyiyle PSN imkanları da Türkiye'ye açık değil.. yoksa, o hafta çıkanlar dahil bir sürü dizinin ve filmin bluray versiyonunu izleme imkanın da var.. xbox live'in contenti de güçlü.. ona bir şey demiyorum.. ama şu sınırlı haliyle bile UK, US ve Japan PSN gayet tatmin edici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bunların yapmak için xbox live a PARA ödüyoruz arkadaşlar unutmayalım hadi başka kapıya seyyar satıcı seni. konu ile alakan bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yilda eglenceye 50 dolar veremiyorsan alma zaten xbox, ayda 1 sandvic daha fazla alirsin. git hentai izle lan, olayla alakam yokmus allah allah. spyro, abi xbox live ile psn ayni kefede degil yani benim gozlemledigim kadariyla. kendi deneyimim bu sekilde benim, asiri memnunum, gelip sacma sapan xbox ezildigi icin bunlari yazdim zaten, yoksa isteyen istedigini alsin bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 e aynı şeyleri psn dede yapıyorsun üstelik BELEŞ bak dikkat ediyoruz BEDAVA - hasan hadi gerçek xbox fanboyları gibi halo atalım - olmaz hüseyin ben sadece internetten oyun oynamak için 50 dolar veremem dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar