Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kotor 2 de partynize kimleri alıyorsunuz genelde? tekrardan başladım da kararsız kaldığım oluyor kimi koysam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Tokat fantezim yüzünden, bao-dur + handmaiden ana karakteride mümkün olduğunca tokatçı yapmışımdır. Geleni, geçeni tokata bağlıyorduk direk, baya eğlenceli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben keirayla handmaiden takılıyorum ama bu peçeli kadını alsam mı diye kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Peçelide fena değildi ya, finesse falan gittikten sonra flurryle iyi doğruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kimi istiyorsan onu al derim, guardian olarak herşeyi ben zıplaya zıplaya doğruyordum zaten partidekiler dokunamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 visas handmaiden combata sokma final destination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oyun absürd kolay guardian gitsen biçer döver gibi solo kesersin bütün oyunu counciller mıdır ismi herneyse caster gitsen ceryanla daha dokunamadan sana kimse kesersin alayını at arkana visasla handmaidenı bırak catfight yapsınlar combata girmelerine bile gerek yok arap şeyhi gibi gezersin visas zaten şarşaflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Item kasarak gidince(oyunuda artık ezberlediğimizden dolayı) çok zorlamıyor. Ne yapsak etsek diye düşünürken sabersız çıplak el giderek bitirelim demiştik. Handmaiden ve visas çıplak el + force kombinasyonuyla iyi gidiyor. Ayrıca birazcık mücadele unsuruda oluyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kaede said: oyun absürd kolay guardian gitsen biçer döver gibi solo kesersin bütün oyunu counciller mıdır ismi herneyse caster gitsen ceryanla daha dokunamadan sana kimse kesersin alayını at arkana visasla handmaidenı bırak catfight yapsınlar combata girmelerine bile gerek yok arap şeyhi gibi gezersin visas zaten şarşaflı eet öle yapıyorum zaten kapışıyorlar bide iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar