0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 söylediklerim herkesin bildiği şeyler. bildiklerimi bilseniz varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Gereksiz telaşa gerek yok. Ordaki herkes sizin gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Flameoffear said: Gereksiz telaşa gerek yok. agdfsgsdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 üçüncü gün öğleden sonra git diyen arkadaşlar var ama tırstım ona da. kaçırırız, bişey olur felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 topici takip etmekten tansiyonum firladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tuzlada ve ya adanada girecek olan varsa sıra numaraları dağıtılmaya başlanmış, 200 300 olmuş bişe şimdiden. İsteyen gitsin Bi de şey sorcam, işaret parmağından uzun olmayan saçlarım var. Bıkbık ederler mi ? Son gün gitcem çünkü saçmalık olur almazlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet evet çabuk çabuk gidin de çabuk gelin torunlarrrr.Gözümüz yollarda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu arada kozyatağından tuzlaya nası gidilir ya :D edit : askeri şubenin oraya nasıl gidilir daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Teslim olma ayın kaçında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Lopeth said: tuzlada ve ya adanada girecek olan varsa sıra numaraları dağıtılmaya başlanmış, 200 300 olmuş bişe şimdiden. İsteyen gitsin Bi de şey sorcam, işaret parmağından uzun olmayan saçlarım var. Bıkbık ederler mi ? Son gün gitcem çünkü saçmalık olur almazlarsa nasil yani.. 30'u ogleni* mi dagitmaya baslamislar.. ilginc.. birde nerden ogreniyosun bunlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kardeş sitemiz donanimhaberden sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 google'ladim* alinti: Beyler bende tuzladan 131. sırayı aldım sabah 5,30 da gel dediler saçım kısa olmasına rağmen oradaki asker arkadaşlar kesin talimat var bu akşamdan sonra resmi olarak asker olduğunuz için saçları sakalları kesip öle geliosunuz..yoksa kesinlikle içeri almcaz dediler emir büyük yerdenmişi bende nolur nolmaz die mecbur saçları vurdum 3e zaten elinde sonunda vuracam die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 acemilik süreleri ne kadardı yaw uzun ve kısa için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 1 ay kısa ıcın 3 ay uzun ıcın dıye bılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 uzun için 3 ay kısa için 28 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu arada gidip kafaları 3 e verdirmeyin gıcıklık yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 0 mu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi o bu değil de, PKK baskınlarını izledim şimdi youtube'dan. İçime doğdu sınır karakoluna düşecem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bingildak said: google'ladim* alinti: Beyler bende tuzladan 131. sırayı aldım sabah 5,30 da gel dediler saçım kısa olmasına rağmen oradaki asker arkadaşlar kesin talimat var bu akşamdan sonra resmi olarak asker olduğunuz için saçları sakalları kesip öle geliosunuz..yoksa kesinlikle içeri almcaz dediler emir büyük yerdenmişi bende nolur nolmaz die mecbur saçları vurdum 3e zaten elinde sonunda vuracam die nasıl ya? yalan abi öle bişey yok. bundan önce öle değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 barfiks çekemezsek noluo sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 o bari alip sonra sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sene 2009 hala askere gidenler var ya inanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tuzlada dun gece 12'de bin kusur olmus sira.. sac sakal muhabbetini kimse bilmiyor.. sakal kesinlikle olmiycakta, sac icin bazi erler "siz artik askersiniz, o saclarla gelmeyin" tarzi yorumlar yapmislar.. hatta biri "saci sakali uygun olmayan kimseyi sinava almiyorsunuz" dedigini duymus erlere emir verilirken.. size kalmis bir sey.. ben kestiricem yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 lanet olsun. stres yapmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar