Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

tuzlada ve ya adanada girecek olan varsa sıra numaraları dağıtılmaya başlanmış, 200 300 olmuş bişe şimdiden. İsteyen gitsin

Bi de şey sorcam, işaret parmağından uzun olmayan saçlarım var. Bıkbık ederler mi ? Son gün gitcem çünkü saçmalık olur almazlarsa

nasil yani.. 30'u ogleni* mi dagitmaya baslamislar.. ilginc.. birde nerden ogreniyosun bunlari :)
Sosyal ağlarda paylaş

google'ladim*

alinti: Beyler bende tuzladan 131. sırayı aldım sabah 5,30 da gel dediler saçım kısa olmasına rağmen oradaki asker arkadaşlar kesin talimat var bu akşamdan sonra resmi olarak asker olduğunuz için saçları sakalları kesip öle geliosunuz..yoksa kesinlikle içeri almcaz dediler emir büyük yerdenmişi bende nolur nolmaz die mecbur saçları vurdum 3e zaten elinde sonunda vuracam die
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

google'ladim*

alinti: Beyler bende tuzladan 131. sırayı aldım sabah 5,30 da gel dediler saçım kısa olmasına rağmen oradaki asker arkadaşlar kesin talimat var bu akşamdan sonra resmi olarak asker olduğunuz için saçları sakalları kesip öle geliosunuz..yoksa kesinlikle içeri almcaz dediler emir büyük yerdenmişi bende nolur nolmaz die mecbur saçları vurdum 3e zaten elinde sonunda vuracam die

nasıl ya? yalan abi öle bişey yok. bundan önce öle değildi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

tuzlada dun gece 12'de bin kusur olmus sira.. sac sakal muhabbetini kimse bilmiyor.. sakal kesinlikle olmiycakta, sac icin bazi erler "siz artik askersiniz, o saclarla gelmeyin" tarzi yorumlar yapmislar.. hatta biri "saci sakali uygun olmayan kimseyi sinava almiyorsunuz" dedigini duymus erlere emir verilirken.. size kalmis bir sey.. ben kestiricem yine de..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...