aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oo kralmis lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 harbi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 simdi sokakta vukuat olsa, cata cuta girebilirsin di mi sen ASKERİM LAN BEN diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 polis gelir, inzibat çağırır. alırlar askeri mahkemeye çıkarsın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ohoo kötüymüs lan. :D iznini kullanmayıp erken terhis alan arkadaşa izin belgeni yanından ayırma, sen 12 gün boyunca izinde olan askersin, lazım olur falan demiş komutanı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 said: Bu arada ben isletme mezunu olarak uzun donem istersem ve cikarsa, ayrica goz numaramdan oturu komando olamaz isem askerde ne yapiyor olacagim? Bunu bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 masa başı bi iş yaptırırlar heralde? uzun dönem =/= komanda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 e iyi de her askere okuduğu şeye göre bişi yaptırmıolar ki sdfsdf. gayet sıradan bi yedek subay olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Tamam da, siradan bir yedek subay ne yapiyor onu ogrenmek istiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 - bilgisayar mühendisi var mı aranızda? + (gururla) VAR KOMUTANIM! - iyi siz gelin şu kasaları falan taşıyın. + -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 he onu bilmiorum da işte milletten sorumlu eğitimlerde falan askerlerin başında bekleyen, emir veren alan bi adam olcan sldfkşsdf. yedek subay mı istedin? çok isteyen tanıdığın oldu mu? isteyin isteyin. hepiniz isteyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yedek subay ne işe yarıyor hiç anlamıyorum. asıl subay izne cıkınca veya hastalanınca yerine o mu görev alıyo nedirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Askeri okul mezunu olmayan subaylara yedek subay denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 escape said: yedek subay ne işe yarıyor hiç anlamıyorum. asıl subay izne cıkınca veya hastalanınca yerine o mu görev alıyo nedirki. PUAHHAHAA ŞAFAK 160 BEYLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fenris said: şimdi asıl çanta başka bi yerde duruyor diyolar. dolaba kilit takılmıyor. dolabın içinde poşet filan da yasak sanırım. e dolaptakilerin çalınmasına karşı ne yapıyoruz? malzeme satan yerde dolap kilidi vardı da; ona ne kadar izin verirler emin olamadım. Dolaptakinin çalınmasına karşı bişi yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o çalınmak değil. yer değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Teoride çalınmak. Pratikte yer değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Benim bi arkadaşın koğuşta düzensizlik var diye bi subay gelip 2 inzibatla BÜTÜN dolapları koğuşun ortasına döktürmüş. Sabaha toplayın diyip gitmiş. 4 kişi toplamadı diye düşünün sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 insanlar hep öğrenmeye başlamış, yok mu bi tanıdığı olan öğrense de söylese bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 genç yedek subaylar forma şansı bulamadıkları için huzursuzlar. (yapılmış mıydı bu espri bilemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kim öğreniyormuş ya? Bize de söylesinler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 10 unda asıyorlar sonuçları genelde. Biz de bir gitarist arkadaşımızı uğurladık. Sağ salim bitirip gelsin Mayıs'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kendi ağlarında dağıtılmış heralde sonuçlar tanıdığı olan öğreniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar