BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mayış güzel işsiz olmaktan iyidir
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gidip gelip cok paralarla işe başlicaksiniz kizlar size hasta olcak
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu arda yedek subayların koğuşu erbaş koğuşu kadar kalabalık olmuyor diye biliyorum.. en azından benim tanıdığım assubaylrın koğuşları öyleydi (biri ankarada merkezde yaptı askerliği)
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 BabacumMostors said: mayış güzel işsiz olmaktan iyidir O hiç belli olmaz. Marmara doktora öğrencisi. Kıskanıyorsun de mi özel sektöre girecez diye.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 askerde kızlar teklif ediyomuş.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Askerde Elizabeth teklif ediyormuş, sen reddediyormuşsun.
Noise Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Çavuş olcam ben paso tokatlıcaklar beni
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Kıyafet arayanlara indirim yaparım.
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şimdiden girmişsiniz bakiyorum igrencliğin dibine.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Prawler said: BabacumMostors said: mayış güzel işsiz olmaktan iyidir O hiç belli olmaz. Marmara doktora öğrencisi. Kıskanıyorsun de mi özel sektöre girecez diye. e tamam da ben zaten özel sektörüm? ulan kendi danışmalık ofisimi kurdum daha ne kadar özel sektör olacağım?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o değilde kurumlar vergisi KDV bile ödüyorum ahaha devlet resmen her işe kafadan %20 ortak :P
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Noise said: Çavuş olcam ben paso tokatlıcaklar beni Bence sen çavuşu tokatlayacaksın. @Babacum: Sana danışanlar çıldırmış olmalı!!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 heriflere AR-GE başı 200-300k hibe para kazandırınca çıldırıyorlar doğal oalrak :P ha bir de TTGV kredileri var tadından yenmez marmar'da yüksek lisansda AB fonlarının kullandırılmasını öğretiyorlar bu arada bildiğin altın bilezik ehe
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 AB neden Türklere fon ayırır onu da anlayabilmiş değilim ama neyse.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 2 yurtdışında takıldım diye gavurmu oldun başımıza ?
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 buna teklif etmeyen kız ölsün. buna da.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Nasreddin Hoca ne kadar doğru söylemiş zamanında.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 "gümrük birliği" ve "ortak pazar uyum süreci" diye biraz bakın hani türkiye-ab ilişkisi olarak değil genel anlamda "integration politics" olarak bak hani nedir ne değildir yazıyor (google translate e göre "la politique d'intégration" imiş fransızcası)
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Onu bunu bilmem. Daha doğrusu ben AB olsam biraz onurlu davranıp sittirin gidin sizi almayacağız derim. TR'yi 50 sene kucağa oturtmam, ama ülke oturmaya razı olduğu sürece naparsın. Oynayacaklar tabii ki bizle. İşte fon falan veriyorlar ki Babacum ve tayfası zengin olsunlar. Ortak pazar falan hikaye, açlıktan nefesi kokuyor herkesin. Her senenin 1.5 katı asker başvurdu.İş yok ulan iş! Bir boka yaramıyor o ortak pazarınız halkı doyurma konusunda.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Hatırladığım kadarıyla bu gümrük anlaşmalarında bir sürü imtiyazımız var. Verdiğimiz kadar alamıyoruz. Neyse susayım ben. Dağıldı gene konu.
Öne çıkan mesajlar