khala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 saat 14.30 da ataköyden çıktık yola 16 civarı tuzladaydık 16.30da içeri girdik( dışarda hiç sıra beklemedik) saat 20.30 da bütün işlemlerimizi bitti ve eve döndük.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sıra almışmıydın önceden khala?
khala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayır, baya şanslıydık hatta arka sıramızda o sabah 5.30 da gelen adamlarda vardı.
khala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yoo çaktırmadan girmedik askerler dedi geçin sizde ismini yazdıranların çoğu evine döndü dedi 5 ten sonra içeri kimse alınmadı
Joker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 khala said: yoo çaktırmadan girmedik askerler dedi geçin sizde ismini yazdıranların çoğu evine döndü dedi 5 ten sonra içeri kimse alınmadı şanslıymışsın o zmn :)
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o evci çıkmanın olayı çok ama çoık farklı. bir kere kardeş vs yemiyor. annen ya da baban olacak kanından geldiğin. yani üvey anne baba durumu işlemiyor. bulunduğun birlikle evin arasında 3 mü 5 mi km çap zaruriyeti var vs. he desen ki muhtarla aram iyi, annemin babamın ikametini yakında bir yere alırım... yemiyor. bilmem kaç sene orda bulunması lazım ikametin. en temizi varsa tanıdık, yerel bir spor klübünde lisans çıkarttıracaksın. idmanlara ya da hafta sonu maçlara diye izin alacaksın. evci işi diye bişi yok yani pratikte.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Pratikt varmis iste, teoride yoktur.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Teorisi yazıldı yukarda. Spyro yazmıştı.
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben sabahladım bi 1 saate çıkıp gidicem tuzlaya. orda da heralde çimlerde uyuyakalıcam ya da arabada uyicam. bitirip evime dönüp uyumayı düşünüyorum direk. 12480. olarak gidiyorum bir an öncealırlar diye umuyorum. /elaidi
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Selam, Bu sabah oldukça sakindi ortam. Saygılar.
Dazdingo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ben ilk defabu sabah 6.40 gibi gidip sıra aldım (küçükyalı ikmal maliye okulu). 300 lü bir şeydi sıram. Sonra 7 gibi bahçede toplanıp 100 erli gruplar halinde içeri soktular 3. de girdim. İçerde bi sürü bürokratik işlem için sıra bekledik tek tek. Sonra 2 kişiyle ilk 200 lük sınavı kaçırdım 2. 200 ü bekledim 1 saat. Ama sonuçta 6 da çıktım evden sabah öğlen 12 de evdeydim. Yol parası da 9.5 lira tuttu, TSK'nın bana 59 kuruş borcu var. Sorular beklediğimden iyiydi, iq soruları gibi arada kastıranları bile oldu hayretle çözdüm. Heralde min. 50/48 yaptım ama. ful çektim koydum çocuğu demek istemiyorum ondan böyle diyorum. Artık tamamen şansa kaldı işim 10 unda görücez. Herkese hayırlı tezkereler. /sly
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Prawler said: Teorisi yazıldı yukarda. Spyro yazmıştı. askerliği yaptınmı sen hacı merak ettim ben
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu ayı sly da gidiyor ya artık teröristleri kafakola alarak etkizsiz hale getirir
keldron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 İzmir,Gaziemir de 8 de ismimizi yazdırdık.12 de içeri girdik akşam 8 de cıktık bir harika.
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yuh. hadi dışarda beklersin de içerde naaptınız abi o kadar?
Joker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gidicemiz derslik 10 dk uzaklıkta. öyle saçma prosedürlerden geçiyorsunki. 3 saatte anca gidiosun. eline kağıt verseler 10 dk sürmez gitmen :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dikilmişlerdir ilk kışla nöbetleri böylece geçmiştir
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bizimde kulağımızdan ateş ölçtükten sonra saat 8 de ve dışarda soğuk suyla el yıkattılar. Benim 1 2 parmak düştü resmen yere ankara
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 içlerinden biri kaybolup başka gruba karışmış olabilir gerçi. o zaman bekliyosun onların bulunmasını.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 berbattı. tek kelimeyle askerlik başladı. dün 2 saat uykuyla 6 da başlayan otobüs yolculuğu, gece 12.30 da tekrar hometown terminal de sona erdi. eve geldiğimde bayıldım direk, ateşim vardı ve başım dönüyodu. az önce uyandım ve kendime geldim. sabah 9 da numara alıp 10 da içeri girdim. fakat organizasyon bozukluğundan, salak salak askerlerin salak salak başarısızlıklarından dolayı, o kadar çok saat ayakta dikildik ki, 250 kişi sınavda, 250kişi aday numarsı almış, bi 250 de heran içerdekiler çıkar, bunlar girer bizde aday numarası alırız diye tetikte beklemekten, bel falak kalmadı zaten. berbattı. ama bitti. o ortamdan tekrar sivil hayata dönmek rüya gibiydi. son 10 gün, allah kurtarsın hepimizi. mekan balıkkesir di bu arada. gidicek varsa her zaman için 3. gün son saat gitmesini öneririm.
keldron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Şöyle açıklıyım,ben saat 8 de ismimi yazdırırken 36. gruptum ki o saatlerde 14. grup falan giriyordu sanırım.Cok hızlı aldılar grupları bir nebze.Sonucta askeriye ye girdik her yerde sıra.Bir yerde bekletmek amacıyla beklemeyi askeriyede yaşadım ya. Sonucta bir adım gidip 1 saat bekledik.Sınava da 6 da baslayabildik.Sonrasındaki yagmur da baska bir rezillikti.Komutanlar yardımcı olmaya calıstı,sac sakal bakılmadı,baya iyi muhabbet döndü falan.Bunlar bir kac iyi nokta diyebilirim.Akıllara Hansel&Gretel hikayesi gelmedi degil ama.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bizim grupta standup yapan komutan bile vardı ne diyosun sdfsd
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Valla gidenlere bol şanslar ve çok çok sabırlar dilerim. Askerlik öle böle birşey değil ahahaha askerlik anılarım aklıma geldikçe acıyorum zamana neyse
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Şöyle bir etrafıma baktım, üni mezunu olupta kazmalık konusunda çığır açan elemanlar gördüm sınavda. Bu askerlik zor geçecek arkadaş. Bunlar askerliktede böyle olmaya devam ederlerse başımız çok ağrıyacak.
Öne çıkan mesajlar