Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Amonn said: Salı gece 03.00 te gittim,sıra alması,beklemesi,pineklemesi,içeri girmesi,çıkması derken. 18.00de bitti işimiz.Fakat sınav salonunda ki açıklama beni benden aldı Sınav salonunda yüzbaşı sınavla alakalı bi açıklama yaptı saolsun. "Arkadaşlar bu alelade bi sınav değil.! Özen gösterin.! Statünüzü bu sınav belirlicek.!Şöyle örneklendireyim; Optik formlarda yapmak istediğiniz askerliği Yd.Sb / Er(Kd.) şeçeneklerinden biriyle işaretlediniz. Yd.Sb. olmak istiyorsanız sınavda yüksek başarı elde etmelisiniz ki, ihtiyaç karşılanırken bu dikkate alınır,sınav başarısı düşük olan Yd.Sb tercihi bulunanlar Kd. olarak askerlik yapmak zorunda kalırlar.! Kd. ise, yine sınavda yüksek başarı elde etmelisiniz, ki Kd. seçilebilesiniz.Başarı düşükse.................. (ne dicem lan boşlugu+öksürük efekt.) iyi olmaz.! Şimdi sınav kuralları.............." lan şeytan dedi kalk de:"yani malsan Yd.Sb. olarak yapacan.!!??." Sora iPne şeytan bile insafa geldi dedi."bok yeme daha başlamadan askerliği yakacan ake." Hakverdim meluna sustum. Çok büyük sıkış bu. Millet sallayıp düzgün yapsın diye gaza getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Selam, Askere giden sayısı mı arttı? Ben sabah (saat 9,5 gibi) gidip 3 saat içinde arkadaşım ile çıkmıştım Tuzla piyadeden. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Selam, Tuzla'da sanırım bu sene 12000 ile 15000 arası yedek subay adayı sınava girecek. Çok fena bir yığılma var. Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 balikesirde sinava giren var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sırayı başkası alsa oluyor mu? 12700. yarın kaçta girer sınava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Bu arada gece sıra alırken sakal tribine takılanların imdadına koşan; 50krş permatik + 50krş Köpük menüsü ile yardımcı olan tuzla istasyon camii Tuvaleti ve 50krşa Double seyreltilmiş çay katkılı 90 derecelik kaynar su satarak yardımcı olan LAZAMCA ma teşekkürü bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 3 simit 3 çaya 5.5tl aldı allahsızlar çay dediğim 2 3 yudum felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Gilean said: sırayı başkası alsa oluyor mu? 12700. yarın kaçta girer sınava? kuzen arkadaşına sıra aldırmış. ama sırayı alanın çenesi önemli faktör olabilir :D ben 9534. sıradayım, yarın 9500den başlıyolar işte. heralde öğleden sonra 2 gibi işin biter diye tahmin ediyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Lopeth said: 3 simit 3 çaya 5.5tl aldı allahsızlar çay dediğim 2 3 yudum felan ya o değil de orda emanetçiler var, o çok acaip. ulan adam arabayla gelmiş, (bi de düzgün araba; transporter, jetta falan) üstüne yapıştırmış yazıyı emanetçi diye. 500 tllik telefonu bıraksan, nası güvenecen bu işe şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet geri dönüp bırakmak var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 @praw; işkembeden sallamıyoruz biliyoruz bi de asker çocuğu olacaksın :P bu arada arkadaşlar askerlik böyle "adam" olmak için son şansınız olaiblir (istisnalar kaideyi bozmaz ya da zaten adamsındır giderken vs.) ona göre adam oldunuz oldunuz olamdıznı şu hayatta kesin gg siniz (mesela sabır gibi büyük bir erdeme vakıf oalcaksınız.. herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Gilean said: sırayı başkası alsa oluyor mu? Bana kimlik soramadılar, baya kişide arkadaşına aldı.Sonradan kimlik istiolar die bi geyik duydum ama ne kadar doğru bilemicem Gilean said: 12700. yarın kaçta girer sınava? ben 2689. olarak 14:10 da girdim. Her gün 4500 kişi alınacak diolardı. 2.gün 4500den devam edilecekti.12700 kesin 3.gün alınır ve ögleden sonra 14.00den önce zor girer.Sen yine 12-1 gibi orda ol ortamı bi kokla anlarsın 3 aşşa 5 yukarı tam olarak ne zaman girecen.Bide içerde en az 4-5 saat tutuolar. çıkış saatini ona göre hesaplarsın arabayla gitmen ii olur varsa imkanın, mlsf otobana biraz uzak ama hemen dibinde tren istasyonu var en azından haydarpaşaya kadar gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mr_Hand said: Lopeth said: 3 simit 3 çaya 5.5tl aldı allahsızlar çay dediğim 2 3 yudum felan ya o değil de orda emanetçiler var, o çok acaip. ulan adam arabayla gelmiş, (bi de düzgün araba; transporter, jetta falan) üstüne yapıştırmış yazıyı emanetçi diye. 500 tllik telefonu bıraksan, nası güvenecen bu işe şimdi :D güvenmek zorunda kaldık valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Amonn said: Gilean said: sırayı başkası alsa oluyor mu? Bana kimlik soramadılar, baya kişide arkadaşına aldı.Sonradan kimlik istiolar die bi geyik duydum ama ne kadar doğru bilemicem Gilean said: 12700. yarın kaçta girer sınava? ben 2689. olarak 14:10 da girdim. Her gün 4500 kişi alınacak diolardı. 2.gün 4500den devam edilecekti.12700 kesin 3.gün alınır ve ögleden sonra 14.00den önce zor girer"9500 den sonrası beklemesin." dediler bugün. yarında ordan başlayacak işte... 9000 de olabilir tam hatırlayamadım orayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sonuçta orda 1-2-3 tarihlerinden birinde bulunduğun takdirde sınavınıda olacaksın ,diğer işlemlerinide yaptıracaksın.Mecburlar.!Sabaha kadar mı olur? 4.güne mi uzar orasını bilemem.Ama Mecburlar aynen senin askere gitme mecburiyetin kadar. İkinci olarak orda izin kağıdı veriliyor herkeze,yani aralık 1 itibarı ile askeriz hepimiz o yüzden 12.ne kadar izin kağıdı veriyorlar.Sınava girmeyen asker kaçağı oluyor otomatik olarak cezai yaptırımı var.Bi an gaza gelip "bana sıra gelmez gidiom" yok efnim "olmuon lan sınav mınav" demeyin yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 30 undan itibaren askerdik. Polatlı topçuda girdim sınavıma. askerde gün neden geçmez öğrendim. 6 da ordaydım 12 de çıktım. adım başı kuyruğa girdim. Ha bu arada kapıda isim neyin alıoalrsa nizamiye girişinde polatlıda girecekelr çakallık yapıp isminiz okunmasada girin araya. sen kimsin diye soran bi allahın kulu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Askerlik dedigin zaten sırada beklemek %80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dün 900 kişi girmiş, bu gün ben çıakrken sıra 2800 deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dory said: balikesirde sinava giren var mi bugun girdim, arkadaslarin yazdıklarına bakarsak tuzlaya nispeten cok daha rahat ve salaş bi sınavdı, sakala saça karışan yok.. daha girmediysen tavsıyem erken sıra al ankara gibi kaynama yaptırmıyolar, benim isim oglen 2 de bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 genelkurmay erkin korayı dinlemiş sonunda he mi. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya şeyi soracam. sıra geldi, içeri girdik... işlemlerin bitmesi ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mr_hand, abi önce senin için bir haberi var.. bugün sıra almak için, 16:00 civarı tuzla'daydım ve son posta içeri alınıyordu.. 9500'ü biraz aştılar sanırım. hatta "en son kalan varsa, geçsin girsin sıraya" dediler ama maalesef zarfsız gitmiştim. sonuçta sen dikkat et, yarın sabahın köründe fırla! bunun dışında benim sıram 12455 ve 12:00'de gel dediler. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Polatlıda olanı anlatim. Önce sırası gelenler dışarda 5 li sıra olup bir binanın önüne getiriyorlar. Orada 50 kişi aday numaranı alıosun, sonra bir zarf ve izin kağıdından 3 tane verip doldurtuyorlar. Sonra tabib bilmem neye cevap kağıdını imzalatıosun. Orda birde soruyorlar işte balık adam olan, askerde kardeşi olan falan filan. Sonra başka bir binaya gidosun sınava girosun, sonra aşşağı inip zarfları yapıştırttırıyorsun. Benim toplam 4 saat sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mr_Hand said: ya şeyi soracam. sıra geldi, içeri girdik... işlemlerin bitmesi ne kadar sürüyor? tuzla piyade 3-4 saat(1 saat sınav dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Lopeth said: %40 ı 80 olan sayı kaçtır ? bayağa uğraştım ama sonunda 300 olduğunu buldum kimse atlamamış ben atlıyım bari :P 200 olmasen o :D o diilde 14. soru neydi ya.. I) X,Y,Z elektriksiz çalışmıyor. II) X çalışmıyorsa Y çalışmıyor. III) Y ve Z nin çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz. Buna göre aşağıdakilerden hangisi doğrudur? şıkları tam hatırlayamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar