Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim arkadaş bugün tuzla'da sınava girdi 100 küsurluymuş numarası

saat 06:00 da tuzladaymış ve böyle bir 5 saat kadar orada buyrada bekletmişler en sonunda 11:00 da bir saat sürecek olan sınava almışlar "ales gibiydi" diyor öyle çok alnegirli bir sınav değilmiş bakalım 5000 küsur numaralı bir arkadaş daha girecek de artık onda ne olur bilemyiorum
Mesaj tarihi:
Skyfire said:

keyiflerinden mantık sınavı yapıyorlar evet

aynen öyle..

birlikte gittiğim dönemden bir sürü "istisna" sayabilirim eğer sınav sonucu, yere veya askerlik süresine direkt etki ediyorsa.. ha adam girdiği sınavda ne kadar iyi yaptığını nerden bilecek diyorsan, sınav genel olarak yanlış veya doğru yapıp yapmadığını bileceğin kadar kolaydı ben girdiğimde =)..

zaten ben iyi yapmayın demiyorum.. ama bile bile yanlış yapınca kesin kısa çıkıyormuş gibi salak şeylere inanmayın diyorum..
Mesaj tarihi:
Selam,

Sınava istediğiniz saç/sakal kombinasyonu ile girebilirsiniz, problem çıkarmamışlardı benim zamanımda (309KD)

Sınavda kısa istediğimi belirttim, jandarma hariç herşeyi yazdım, kolay olan sınavda 3 doğru/1 yanlış yaparak ilerlemeye gayret ettim. Arkadaşım uzun dönem istedi, ne varsa yapmaya kastı.

Ben Kilis İl Jandarma'ya kısa dönem çıktım,
arkadaşım ise denizci olarak Bartın'a gitti.

Benden çok daha fazla sorumluluk aldı, benden çok daha fazla nöbet tuttu (ben totalde 26 saat), benden daha geç döndü. Üstüne ise para aldı sadece. Devriye için sınıra gidip karpuz yiyip dönüyorduk :P Hayatımın en eğlenceli dönemini yaşadım. Sabah işimi halledip öğlen yemeğinden önce koğuşa çıkıp kitap okuyordum akşama kadar. 20 ranzalı sadece kısa dönemler için olan koğuşta 12 kişi kalıyorduk ve tuvaletimiz falan bile ayrıydı. Çarşısında hiçbirşey yoktu ama çay+okey ile güzel zaman geçirirdik :) Belirtmek isterim ki bizim alay toplamda 120 kişiydi :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
beyler az önce sınavdan döndüm. sakallı almıyorlar. sıra numarası yalan! 50 kişi alıyorlarsa 20'si kaynak. çatır çutur giriyorlar.. ordaki erlerin/çavuşların çok umrunda değil, kimseyi tek tek kontrol etçekleri zamanları yok. isim sayıyorlar ama giren giriyor. kontrol filan yalan. içerde gerizekalı muamelesi gösteriyorlar. arada bi kaç gerizekalıda çıkıyor :D sorularınız varsa sorabilirsiniz.

bu arada sınav çok dandik hazırlanmış. soruların çoğu yanlış! 14. soru'da 15 dk'mı harcadım..

*ben bu soruyu çözücem! yanlışta olsa soru çözücem arkadaş!*
Mesaj tarihi:
madde madde olsun. herkesin işini görür.

- bugün kaç kişiye kadar alacaklar, biliyor musun?
- sen oradayken (saat belirtirsen iyi olur) en son alanların sırası kaçtı biliyor musun?
- sakal yok(?) cevap verilmiş de kayıtlara geçsin diye sordum
- sınav kaç dakika sürüyor? bir postada kaç kişi alıyorlar?
- gün kapanışı kaçta oluyor?
Mesaj tarihi:
Bu sınava girmek zorunlumu yaw ege bölgesindeyim ben izmir gaziemir olarak şeymiş sınav yeri benim için . Tabi daha çok zamanım var da lan izmir bana 3-4 saatlik yol be bide sıra bekle fln değermi hiç . Eğer zorunlu değilse girmiyim ?
Mesaj tarihi:
Etimesguta sabah 6 da gittik 763. sırayı aldık ahah. Ve yeni geldim şimdi eve. 50 sorunun 50 sinide yaptım sonra, 13 tane silip yanlış işaretledim ki atınca doğru çıkmasın diye. Saç sakal problemi yoktu, millet beline kadar saçla geldi.
Mesaj tarihi:
fsd Tuzla'ya 04:00 - 05:00 arası gittim, uykuluydum hatırlamıyorum :D saat 07:00 falan gibi sıra numaramı verdiler : 9534. sonra da bugün 9500'e kadar alacaklarını söylediler. :D yarın ilk gruptayım yani. 3 gündür sabahın körü hatta gecenin yarısında uyanıyor olacaz. bu sabah böyle oldu, yarın sabah sınav için erken kalkacam öbürgün de 06:50'deki uçağa yetişmek için karga kahvaltı etmeden kalkacam...

hepsi bi yana, şerefiz kuzen dün bi arkadaşına numara aldırmış, bugün 11 civarı gitti oraya tam saatinde, sınava girdi. hey allam. :D
  • Yeni Oluştur...