Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Evet kimler gidiyor bakalım Aralık'ta benimle beraber. İnşallah kısa dönem olur ya, yedek subay olarak gitmek istemiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hadi torunlar gelin artık, gözümüz yollarda kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bende gidiyorum inşallah. Ama daha başvurmadım. Dilekçe felan yazacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yedek subay olayı kalkacak deniyordu 2009 sonuna kadar. Tüm lisans mezunları kısa olacaktı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 belki ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bende gidiyorum hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Masquerade said: Yedek subay olayı kalkacak deniyordu 2009 sonuna kadar. Tüm lisans mezunları kısa olacaktı galiba.yok olmadı öyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bir 325 Yd. Subay'ı olarak diyorum ki : Sakın sakın Yedek Subay gelmeyin gelmemeye çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kaç para veriyorlar Nae? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yedek subayın nesi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 forma sansi bulup kendilerini gosteremiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Killer said: yedek subayın nesi kötü? 1 yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çünkü deli gibi iş ve sorumluluk yıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Killer said: yedek subayın nesi kötü? aquila said: forma sansi bulup kendilerini gosteremiyolarmis. ohahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben huduttayım hudut tazminatı ile birlikte 1900 alıyorum. Dediği gibi deli gibi sorumluluk var bana koskoca bir karakol verdiler 40 tane asker verdiler herşeylerinden ben sorumluyum. Ama en zor kısmı ise hiç bir tsk personeli asteğmenleri sevmiyor deli gibi kıskanıyorlar hep küçük düşürmek zor duruma sokmak için çabalıyorlar. Ama aksi örnekler yok mu var ama çok azlar. Şans faktorü burda da etkili anlıcağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ne mezunusun Nae ne kadar süredir ordasın, ve nerdesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 İşletme ve Halkla İlişkiler Mezunuyum. 2008 Aralık ayından beri askerim işte. Iğdırdayım. Son 26 günüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Nae'nin dediği doğru. Para alacağım hayaliyle gidip yedek subaylık yazmayın, çünkü o parayı alırken burnunuzdan getiriyorlar. Değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 maxigenous da gidiyor. sizi bekliyoruz biletler. Antalya'ya beklerim. ölümüne mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Roketatarlarla gerçek TF oynarız artık bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 burda g3 var sadece, o da çok ses çıkarıyor :p 26 kurşun sıktım, bide acemiler atarken nezaretçilik yapıyorum. bayars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bende gidicem aralıkta. neden yedek subay kötü çözebilmiş dğeilim. 6 ay zaten askerlik yapıosun hertürlü. yani ekstradan yapıcağın 6 ay için 15-20 milyar para alıcan. buda ayda 3 milyar kazanırsın demek oluyor. iyi para bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aquila said: forma sansi bulup kendilerini gosteremiyolarmis. LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar