fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tatar sen de bi konu da neyin tartışılması gerektiğini bilmiyosun. doğru şeyleri tartışmıyosun senin gibiler yüzünden ülke 1 adım ileri gidiyo, sonra 2 adım geri gidiyo. senin gibileri yüzünden tartışma kültürümüz oluşmadı. bari bu konuda gelip bık bık etme
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 "Tatar Ramazan" said: Horizon said: İşin ilginç yanı aynı cins olaylar bu son 1 yılda dünyanın birçok yerinden duyulmaya başladı , en çok duyduğumuz ingilterede olandır sanırım. İnsanlar çoğala çoğala hastalıklıların sayısı artıyor sanki. Öfff şu haberde bile elin yabancısına bok atmaya çalışıyorsun, kendi zümrenin baskısıyla oluşmuş sapık-abaza toplumu görmezden gelip saklayarak. Sen ve senin ait olduğun gericiler ordusu yüzünden ensestte en ileri ülkelerden biriyiz ve yine sizler yüzünden olan mahalle baskısından bu ülkenin gençleri bu kadar abaza, saldırgan. Aldatma cinayetleri, evden kaçmalar, akraba evlilikleri, çok kadınla evlilik, tecavüzler, töre infazlarının bu denli fazla olması da sizin dini bu denli yobaz yorumlayıp çıkarınıza kullanmanızdan. Şöyle bir konuya gelip mesaj atma bari, ingilterede bık bık diye. dünyada bi biz böyleyiz zaten sebebi de müslümanlar.
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 adamı büyük ihtimal hapiste şişlerler zaten.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ko-ko-ko-komboo brea... Lan adi herif ya. Bu gibi durumlarda şeriat kuralları çok yatkın kalıyor. Yazık o bebeye kıza falan..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Buyse said: "Tatar Ramazan" said: Horizon said: İşin ilginç yanı aynı cins olaylar bu son 1 yılda dünyanın birçok yerinden duyulmaya başladı , en çok duyduğumuz ingilterede olandır sanırım. İnsanlar çoğala çoğala hastalıklıların sayısı artıyor sanki. Öfff şu haberde bile elin yabancısına bok atmaya çalışıyorsun, kendi zümrenin baskısıyla oluşmuş sapık-abaza toplumu görmezden gelip saklayarak. Sen ve senin ait olduğun gericiler ordusu yüzünden ensestte en ileri ülkelerden biriyiz ve yine sizler yüzünden olan mahalle baskısından bu ülkenin gençleri bu kadar abaza, saldırgan. Aldatma cinayetleri, evden kaçmalar, akraba evlilikleri, çok kadınla evlilik, tecavüzler, töre infazlarının bu denli fazla olması da sizin dini bu denli yobaz yorumlayıp çıkarınıza kullanmanızdan. Şöyle bir konuya gelip mesaj atma bari, ingilterede bık bık diye. dünyada bi biz böyleyiz zaten sebebi de müslümanlar. Sebebi müslümanlık falan değil, sadece dini baskı aracı olarak kullanan ve toplumu bu yönde devamlı güden insanlar. Bu zümreler yeni birşey de değil, insanlık tarihi kadar eskiler, ama bizim ülkemiz için geçerli olanlar önemli burada.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ramazan , sen konuyu nereden buraya getirdiğini bir açıklarmısın ?
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ramazan futbol bolumuyle karıstırdı.fener sampiyon ramazan tmm en buyuk.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Horizon said: Ramazan , sen konuyu nereden buraya getirdiğini bir açıklarmısın ? Gayet net yazdım zaten, cinselliğin ayıp/yasak/suç olarak kabul edilip bastırıldığı toplumlarda cinsel suçlar (buradaki ensestlik) çok daha fazla olmaktadır. Her mesajında ülkemizdeki gerici odakları desteklerken, dolaylı olarak bu ülkedeki cinsel konularda baskıyı yaratan ve devamlı artıran insanlara da hizmet ediyorsun. Sonra gelip ülkemize göre ensestliğin çok daha az olduğu başka ülkenin konusunu araya karıştırman, zaten her yerde böyle yani tek biz de değil demen yanlıştır, hedef saptırmaktır. Önce kendi kapının önünü süpür.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bu başlık altında nasıl hizmet etmişim bir gösterirmisin ?(hatta diğer başlıklar altında da sorarım da burası yeri değil) Başka ülkeye bok attığım cümleyi belirtir misin ? Ha bu arada en çok duyduğumuz ingilterede olandır dediğim olay da Avusturya olacak onu yanlış hatırlamışım. Google'a sapık baba yazıp ilk çıkan linke tıkladığında göreceksin.
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sam said: bu gibi durumlarda bu abiye yönlendiriyoruz. her ülkeye lazım bu amcadan. spawn da olur.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Horizon ne demek istediğimi gayet net yazdım, tekrar kaç yönden anlatılır bilemiyorum. Ama seni de anlıyorum, belki de inandığın veya korktuğun değerler yüzünden göremiyorsun dinciliğin içinde olan cinsel baskının toplumlara yaptığı zararları. Diğer ülkelerdeki olaylarda dinin ve çevrenin olaydaki rolünü bilemeyiz, zaten bizler için önemli olan da bizim ülkedeki fazlaca ensest vakalarının temel sebepleridir. Bu yüzden senin genelde savunduğun düşünce Taraflarınla, dünyada şöyle arttı laflarınla bu konuya bir katkın olmaz, ilk mesajımdaki tepkim bundandır.
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben de şöyle söyleyeyim benim de gayet net yazdığım mesajı kendini zorlayarak nasıl o şekilde anladığını hala çözebilmiş değilim. Şu adama saldırayım gazı ile okuduğunu bile anlamadan saçma sapan hakaret dolu bir mesaj yazmışsın. O hakaretleri ve ithamları sana aynen iade ediyorum ve bundan sonraki okuduğun mesajları daha iyi anlayabilmeye çalışman dileği ile.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 "Tatar Ramazan" said: Horizon ne demek istediğimi gayet net yazdım, tekrar kaç yönden anlatılır bilemiyorum. Ama seni de anlıyorum, belki de inandığın veya korktuğun değerler yüzünden göremiyorsun dinciliğin içinde olan cinsel baskının toplumlara yaptığı zararları. Diğer ülkelerdeki olaylarda dinin ve çevrenin olaydaki rolünü bilemeyiz, zaten bizler için önemli olan da bizim ülkedeki fazlaca ensest vakalarının temel sebepleridir. Bu yüzden senin genelde savunduğun düşünce Taraflarınla, dünyada şöyle arttı laflarınla bu konuya bir katkın olmaz, ilk mesajımdaki tepkim bundandır. Sadece dinle açıklamak hata bunu ama, dinden çok kültür meselesi. Yani orta doğu kültüründe olan bir şey bu, dine bağlı değil dinden önce de var, din de aynı bölgede yayıldığı için paralel gitmişler ve zamanla içiçe geçmişler ama kökü farklı. Araplarda sürekli savaş olduğu için erkek sayısı çok az, 4 evlilik vs olayı da buradan çıkıyor zaten, üstüne bir de çölde kurak iklimde yaşadıkları için mal mülk sayısı da az, onu dağıtmamak çok fazla kişiyi ortak etmemek için de genelde kabileler ve atta aileler kendi aralarında düğün yapıyorlar. Bir yerden sonra bu da kültür olarak oturuyor. Türkler bu civara geldiklerinde de Türkleri de zorla müslümanlaştırdıklarında (kimse Türklerin keyfen, kendi istekleriyle islama geçtiklerini düşünmüyordur heralde hala) sadece dini değerleri değil bu tür kültürü de empoze ediyorlar, daha sonra da yüzyıllarca beraber yaşayış döneminde iyice kaynaşıyor bu kültür. Bugün hala çok vardır "miras bölünmesin" mantığıyla ensest evlilik yaptıranlar köylerde.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://img156.imageshack.us/img156/3462/lightisevillo9.png
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bunların hepsi kıyamet alameti ciddiyim
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dexter türkiyede olsa ne ekmek çıkar adama.
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İngiltere Avusturya bizden daha mı sapkınmış? Koydurmayın şimdi google trends sonuçlarını buraya, ezip geçeriz. :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 milletin öldürmeyelim de besleyelim mi tavrı da hoşmuş.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Beslenecek bir hali kalmamış bu adamın heh.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 lafla iğrenç demekten daha fazlası. mide bulandırıyor haber. adam gerçekten kendisinden iğrendiriyor.
Or1on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Adamı suçlamamak lazım. Onu bunu yapmaya iten toplumsal sorunlar çok daha önemli. Bu adam sadece Türk toplumunun bir yansımasıdır. Acilen ulusça eğitim ve öğretim açısından bilinçlenmeli ve bu adam da dahil olmak üzere, bunun gibi pek çoklarını topluma kazandırmalıyız.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Adamı ödüllendirelim hatta iyi ki böyle toplumsal bir soruna parmak bastın, sen olmasaydın farketmeyecektik diye, yat kat araba alalım.
Öne çıkan mesajlar