Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ehliyetimi kaptırdım 4 ay önce. geçen babam yorgundu sen kullan dedi enselendik. şimdi savcılıktan ceza bekliyoruz. benim merak ettiğim şey bi daha yakalanırsam nolur? iyice boka sarar mı bu iş acaba? çünkü trafik cezası değil bu direk savcılığa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hani şansını zorlamasan,kullanmayıversen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1 ay hafif hapis cezası gelebilir zannedersem, ikincide 2-3 ay hafif hapis cezası var. Paraya çevriliyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 paran varsa bişe olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 abi iş çok basit. ben ruhsatın içinde 50m. taşıyorum hep. bir defa ters bir polis gelmişti onada otopark param, her zaman ruhsatımda taşırım demiştim sdf. onun dışında aksi durumlarda ruhsatı veririm ve içinden para alınmış şekilde geri alıp yoluma devam ederim. bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 polis sırf ehliyet ruhsat için durdurduğunda yine 50 lira gidiyor yani? zengin msiN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bu duruma göre değişir. Ceza alabilceğin bir durum vardır ruhsatı verir gerisiyle ilgilenmezsin ama genel kontrol olur yada başka birşey olur o durumda ruhsattan çıkar paranı tekrar uzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Rüşvetle daha başka hangi işlerini halledebiliyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben polis olsam parayı çıkardığını görsem kıl olur ota boka ceza keserim. yangın tüpü ters dönmüş falan diye. veya ilk yardım çantasındaki makas bilenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pekaziz, ben doğubank esnafıyım 3 dükkan var neyin rüşvetinden bahsediyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 @ Doruk o kadar detaya karışabilceklerini sanmam hem bu devirde herşey parayla dönüyor halledilmicek şey yok. ne rüşvetler var trafik polisinin yediği rüşvet bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Xtreme_Chill said: pekaziz, ben doğubank esnafıyım 3 dükkan var neyin rüşvetinden bahsediyorsun sdf. crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Adam doğubank esnafıymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Xtreme_Chill said: bu devirde herşey parayla dönüyor halledilmicek şey yok. ne rüşvetler var trafik polisinin yediği rüşvet bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 rüşvet vermem, vereni de alanı da hoş karşılamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yaw şansını zorlama demişsiniz ama zaten tek derdim okula git gel. yoksa zaten hep başkalarına kullandırıyorum. benim mrk ettiğim şimdi savcıya kalıyor ya işimiz, böyle iş daha bi boka sarabilir mi mesela ne bileyim ehliyetimi vermezler fln?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kan alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 rüşvetsiz iş dönmüyo ki güzel ülkemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ne güzel rüşvet bugı var lan. bir de rüşvetin olmadığı bir ülkede yaşadığınızı düşünün. ya ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abuse et bug'ı, gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Öyle rüşvetle falan halolmaz o işler. Savcılık trafik polislerine benzemez. Çok büyük yük alırsın üzerine, Sakın bilmeyenlerin dediğiyle iş yapma. Siciline işlenicek işlediğin bu suç. En kötü yanı bu. Onun dışında para cezası ile kapatılır konu. Daha detaylı bilgi almak için bir avukatlık bürosu ile görüşürseniz faydalı olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yakalarsam muck muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://i35.tinypic.com/2z8vya1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ankara'da 4 senedir aktif olarak araba kullanıyorum.Şu ana kadar 1 kez polis çevirdi,o da gece 2 gibi köşkün oralarda..Ben mi çok şanslıyım yoksa siz mi çok şanssızsınız acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 spawn77 said: Öyle rüşvetle falan halolmaz o işler. Savcılık trafik polislerine benzemez. Çok büyük yük alırsın üzerine, Sakın bilmeyenlerin dediğiyle iş yapma. Siciline işlenicek işlediğin bu suç. En kötü yanı bu. Onun dışında para cezası ile kapatılır konu. Daha detaylı bilgi almak için bir avukatlık bürosu ile görüşürseniz faydalı olur senin için. babamla abim avukat zaten:) ki ben zaten rüşvet olayına hiç girmedim bile insanlar yazdı bissürü şey. ağzımı açmadım lan ben:D bugün geldi 600 milyon ceza 450 oluo indirimli. neyse 2 ay kullanmıcam araba ne yapayım. risk almayayım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar