Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir daha yakalansam?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehliyetimi kaptırdım 4 ay önce.
geçen babam yorgundu sen kullan dedi enselendik. şimdi savcılıktan ceza bekliyoruz.

benim merak ettiğim şey
bi daha yakalanırsam nolur? iyice boka sarar mı bu iş acaba?
çünkü trafik cezası değil bu direk savcılığa gidiyor.
Mesaj tarihi:
abi iş çok basit. ben ruhsatın içinde 50m. taşıyorum hep. bir defa ters bir polis gelmişti onada otopark param, her zaman ruhsatımda taşırım demiştim sdf. onun dışında aksi durumlarda ruhsatı veririm ve içinden para alınmış şekilde geri alıp yoluma devam ederim. bu işler böyle.
Mesaj tarihi:
ben polis olsam parayı çıkardığını görsem kıl olur ota boka ceza keserim. yangın tüpü ters dönmüş falan diye. veya ilk yardım çantasındaki makas bilenmemiş.
Mesaj tarihi:
yaw şansını zorlama demişsiniz ama zaten tek derdim okula git gel. yoksa zaten hep başkalarına kullandırıyorum.

benim mrk ettiğim
şimdi savcıya kalıyor ya işimiz, böyle iş daha bi boka sarabilir mi mesela ne bileyim ehliyetimi vermezler fln?:D
Mesaj tarihi:
Öyle rüşvetle falan halolmaz o işler. Savcılık trafik polislerine benzemez. Çok büyük yük alırsın üzerine, Sakın bilmeyenlerin dediğiyle iş yapma. Siciline işlenicek işlediğin bu suç. En kötü yanı bu. Onun dışında para cezası ile kapatılır konu. Daha detaylı bilgi almak için bir avukatlık bürosu ile görüşürseniz faydalı olur senin için.
Mesaj tarihi:
Ankara'da 4 senedir aktif olarak araba kullanıyorum.Şu ana kadar 1 kez polis çevirdi,o da gece 2 gibi köşkün oralarda..Ben mi çok şanslıyım yoksa siz mi çok şanssızsınız acep
Mesaj tarihi:
spawn77 said:

Öyle rüşvetle falan halolmaz o işler. Savcılık trafik polislerine benzemez. Çok büyük yük alırsın üzerine, Sakın bilmeyenlerin dediğiyle iş yapma. Siciline işlenicek işlediğin bu suç. En kötü yanı bu. Onun dışında para cezası ile kapatılır konu. Daha detaylı bilgi almak için bir avukatlık bürosu ile görüşürseniz faydalı olur senin için.

babamla abim avukat zaten:)
ki ben zaten rüşvet olayına hiç girmedim bile insanlar yazdı bissürü şey. ağzımı açmadım lan ben:D
bugün geldi 600 milyon ceza 450 oluo indirimli. neyse 2 ay kullanmıcam araba ne yapayım. risk almayayım daha fazla.
  • Yeni Oluştur...