Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ilk cümlen yanıttı beni :((( fail oldum vurmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 nuran sultan dansöz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hayır padişah karısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 3. İbrahimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 nuran sultana dansöz diyemezsin!!!! ama dansöz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fede said: 3. İbrahimin fede, ben senin beni trolleyebilme ihtimalini sevdim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oryantal. oturgaçlı kıvırgaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Buyse said: hayırdır? daha önce dansöz çıkan yere biz Atatürk'ü yakıştıramıyoruz da sizin gibi ADAMlar mı yakıştırır oldu? ne bu şiddet ne celal? saygısızlığı yapan sizsiniz. alan yetkilisi olmana sığınıp sağı solu tehdit edemezsin. daha önce insanları tehdit edenlerin banlandığını gördük. bakalım senin hakkında ne yapacaklar. Pazara yapılan atarlarda bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 trolleyemeyeceğim insan daha anasının karnından doğmadı slf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Bold cümlelere kitlenip aldanmayın , normal mesajı da dikkatlice okuyun :) Böjekte orada çaktırmadan gaz vermiş , buyse de yuttu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 zaten ilk dansöz ben dedim. sonra dasaaa geldi nuran sultan dedi. sonra buyse.... EVET HERŞEYİN SUÇLUSU BENİM. FEDENİN TROLL YAPMASININ BİLE. BANLEYİN BENİ GİTSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1 by 1 2 by 2 i have ammo what about you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dasaaa cepten 234 kere caldirarak manyetik alan yaratip buysenin bilgisayarini bozmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Böjeek said: EVET HERŞEYİN SUÇLUSU BENİM. FEDENİN TROLL YAPMASININ BİLE. BANLEYİN BENİ GİTSİN pastadan çıkarsan banlamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pastayı yerim ben çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 OOO NEYLİ PASTA OLCAK ODA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bol şokoladenli pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 şaka mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 neyse şokoladenli pasta demiş. saygı duydum. sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ya bu arada bu tip isler "hadi sen biseyler bul bakalim buna" diyerek burnu sumuklu asistanlara yaptiriliyor genelde. Boyle bir sevincle kendilerince masumane ve cogu zaman abartili isler cikariyorlar bu asistanlarda. O yuzden "sicip sivamis gerzekler" deyip gecmek lazim bence. Ha gonul isterdi ki milletin karsisina gecip "ne halt ediyorsunuz lan?!" diyebilelim ama yasal hakkiniz oldugu zaman bile mumkun olmuyor bu bildiginiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ahahahha rezalet abi bu ne ahhahahha çok komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yok hayır benim merak ettiğim nokta. o çıkan atatürk heykelceği şekerden filan mıydı? sonra ne oldu? yediler mi ? LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Nisan kurdelesini yutan cabuk evleniyor muhabbeti var ya. Belki bunlar da benzer bi mantikla yiyivermislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ne terbiyesizliği ulaN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar