Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Merhabalar, ilk albümlerinin cıkmasıyla konusunuda acıyım dedim. önceliklşe albüm 19 kasımda cıkıcak. Sonralıkla grubumuzu tanıtalım. Grup, iki fâni ve bir tanrıdan oluşmakta. Dave Grohl(fâni) Josh Homme(fâni) vede bitanecik, en güzelcik, şahane şey John Paul Jones(tanrı) bir süredir live bir sürü yerde calıyolardı parcalarını, coverlarını. Sonunda albümlerini topladılar. bunuda dinliyelim diye youtube'a koymuslar. http://www.youtube.com/watch?v=S7_vH3H8LPI ha bide cizimlere hasta oldum ama bulamadım hala kimin cizdiğini kapakları falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 işte beklediğim albüm!! josh homme'un karısı ağzından kaçırdıydı oluşumu aylar önce o zamandan beri bekliyodum. emeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ohara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 güzele benziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oh$ cok iyiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 senko said: güzele benziyorlar ayrıca josh homme a sen nası fani dersin bılasfemi! ehh, güncelle yerine alıntıya basmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oh güzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Quel-Thul said: senko said: güzele benziyorlar ayrıca josh homme a sen nası fani dersin bılasfemi! ehh, güncelle yerine alıntıya basmışım "relativite" aynştayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 19 değil 17 kasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ohaaaa çok ii hueahuauhaue nasıl bi kompozisyon bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sarkı nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yorumu şarkıya yaptım zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ha tabı ben ole teknık şey edemıyorum sarkıları, "cok ıyı olm" falan şeklinde benım en detaylı betınlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evet avrupada bazı yerlerde 17 kasımda cıkıcak bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=YalghA3dGvI bi parca daha koydular, ama syntax error veriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 scumbag blues <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben dinleyemedim hala ölecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ctrl+f5 dene normal açılıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Oha baya iyiymiş Gerçi tamamını dinlemedim, önyargıyla söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 OH MIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 scumbag blues bayağı orgazmik ama misson impossible theme'yi acaip andırıyor dırınınn dırırının dının ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=yQ6arQ-qK34&feature=PlayList&p=FCC1368DF9BDE312&index=0&playnext=1 e adamlar butun albümü streamlemişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Cuce said: ha tabı ben ole teknık şey edemıyorum sarkıları, "cok ıyı olm" falan şeklinde benım en detaylı betınlemem. Klubüme katıl. Çok efsaneymiş yahu. Emilesi. Çizimler tasarımlar da baya tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cücenin linke çift tıklayın tüm albüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 pek abarttığınız kadar bi özellikleri yok bence gayet sıradan geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sen git zottoragamus dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar