Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mary Magdalena zina yapmasaydı taşlanmazdı diyelim o zaman. Saygılar.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Trojanmistress, 06 Temmuz 2004 17:55 tarihinde demiş ki: ulen yeterin be, ben buraya şapşal sarışın hatun resimleri koyup aazınızın suyunu akıtın diye topik açmadım, gidin "öfff, ufff, şapı şupur" gibi nitelikli başlıklar açın orda yapın napcaksınız, hasta etmeyin beni, zaten canım burnumda sıkıntıdan :yapma: *! karyolanın altından hattori hanzoyu çıkarır, tozunu alır usulca* esitlik olayini hatirlatirim. nerde ulan yakisiklilar diye topic aciliyorsa esitlik geregi nerde bu arwenler, cikiyoruz sokaklara kokosh kokosh karilar diye de konusabilinir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 üreme işlemi otomasyon sistemlerine devredilince insanoğlu ilim ve irfanda bir patlama yaşayacak, zira "offf yakışıklıya/güzele bak" düşüncesi ve çeşitlemeleri üzerine harcanan işgücü ile dünyadaki karaların her kilometrekaresine petronas kuleleri dikilebilir her yıl.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sam abi felsefe yapmış sanırım hiçbişey anlamadım[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cümleyi dilbigisine uygun ve yanlış anlaşılmayacak hale getirmek için ilaveten bir 30 sn harcadığımı kabul ediyorum ama felsefe kısmı bende baki idi.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 üreme işlemi otomasyon sistemlerine devredilince insanoğlu bilim ve teknolojide bir çöküş yaşayacak, zira "offf yakışıklıya/güzele bak" düşüncesi ve çeşitlemeleri ile oluşan motivasyonun yerine pek birşey koymak mümkün değil.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 :yapma:[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tez said: Sam, 06 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: üreme işlemi otomasyon sistemlerine devredilince insanoğlu ilim ve irfanda bir patlama yaşayacak, zira "offf yakışıklıya/güzele bak" düşüncesi ve çeşitlemeleri üzerine harcanan işgücü ile dünyadaki karaların her kilometrekaresine petronas kuleleri dikilebilir her yıl.. :) antitez said: horacegoesskiing, 07 Temmuz 2004 01:10 tarihinde demiş ki: üreme işlemi otomasyon sistemlerine devredilince insanoğlu bilim ve teknolojide bir çöküş yaşayacak, zira "offf yakışıklıya/güzele bak" düşüncesi ve çeşitlemeleri ile oluşan motivasyonun yerine pek birşey koymak mümkün değil. sentez üreme işi otomasyona bağlanamayacağına göre önemli olan bireysel üreme işimizi otomasyona bağlayıp haftanın hangi günlerinde hangi zatı alem ile bu işi gerçekleştireceğimizi tespit etmemiz gerekir :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 up,up,up[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 motivasyon? şööööyle bir düşünüyorum da cinsellik motivasyonlu bilim nasıl olabilir diye, curie çifti dışında olası bir örnek gelmedi aklıma.. :) trojanhanım diğer başlığın işgale uğradı diye anayurduna mı çekiliyorsun nedir durum? :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cinsel motivasyonsuz ne bilim olur ne sanat, yakışıklı değilsen zekanla, resimle, müzikle, artık elinden ne geliyosa onunla girişirsin olaya. işte hatunlar bizim gibin sadece vücut ölçülerine bakmıyo ya orayla ilintili.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 NEAY!!! YİHAAAA YAŞASIIIIIIINN!!! :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bundan şu sonuç çıkıyo. Bu hatun dediklerin bigün yeteneğimizi, zekamızı, resmimizi, müziğimizi kaybedersek yanımızda olmayacaklar. Sonuçta 40 yaşına basıp erektil disfonksiyonlar yaşamaya başlayınca yakışıklılıkda kar etmiycek. Hey maşşallah. Evrimin mucizeleriyiz.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 40 yasina basinca onlar da 40 yasina basmis olup menapoz yasiycaklar. ayrica burus burus olcaklar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ama ben şimdiden erektil disfonksiyon dediklerimden yaşıyorum. Yaş kaç? 17. 23 sene zor kapancak gibi.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. [Bu mesaj kiddo tarafından 08 Temmuz 2004 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 40 olur mu yaw naptınız? minimum 50-55[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Rahan, 08 Temmuz 2004 04:44 tarihinde demiş ki: cinsel motivasyonsuz ne bilim olur ne sanat, yakışıklı değilsen zekanla, resimle, müzikle, artık elinden ne geliyosa onunla girişirsin olaya. işte hatunlar bizim gibin sadece vücut ölçülerine bakmıyo ya orayla ilintili. hay aazını öpiim senin (ya ad bu durumda klavyeni oluo sanırım). bu arada samciim ben truvalıyım unutma, ööle kolay işgal ettirmem oramı buramı tasalanma ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 trojan epey dobra birine benziyor ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Trojanmistress, 08 Temmuz 2004 11:21 tarihinde demiş ki: hay aazını öpiim senin (ya ad bu durumda klavyeni oluo sanırım). bu arada samciim ben truvalıyım unutma, ööle kolay işgal ettirmem oramı buramı tasalanma ;) Ya gördük filmde Briseis'i...Açıverdi topraklarını Achilleus sulasın diye[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eee iş başka alışveriş başka, su lazımsa sulatır tabi ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bende koycam bu fotoğraf olayını albüme ya gözünüz yakışıklı görsün dermişim ^^ şaka bi yana gören korkar biraz benden :P şu anda uğraşıyom fotoğrafla ama kameranın kablosunda sorun var galiba ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… avp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oha yaf bu konu hala devam ediyomu =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aha da ben :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 siz yiyin onu, ben tokum. ben bişii demedim ki alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 dresquin konustu ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 16 17 18 19 20 21 22 Sonraki 21.sayfa (Toplam 22 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Nerede yaw bu yakışıklılar??? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cinsel motivasyonsuz ne bilim olur ne sanat, yakışıklı değilsen zekanla, resimle, müzikle, artık elinden ne geliyosa onunla girişirsin olaya. işte hatunlar bizim gibin sadece vücut ölçülerine bakmıyo ya orayla ilintili.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 NEAY!!! YİHAAAA YAŞASIIIIIIINN!!! :D[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bundan şu sonuç çıkıyo. Bu hatun dediklerin bigün yeteneğimizi, zekamızı, resmimizi, müziğimizi kaybedersek yanımızda olmayacaklar. Sonuçta 40 yaşına basıp erektil disfonksiyonlar yaşamaya başlayınca yakışıklılıkda kar etmiycek. Hey maşşallah. Evrimin mucizeleriyiz.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 40 yasina basinca onlar da 40 yasina basmis olup menapoz yasiycaklar. ayrica burus burus olcaklar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ama ben şimdiden erektil disfonksiyon dediklerimden yaşıyorum. Yaş kaç? 17. 23 sene zor kapancak gibi.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. [Bu mesaj kiddo tarafından 08 Temmuz 2004 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 40 olur mu yaw naptınız? minimum 50-55[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Rahan, 08 Temmuz 2004 04:44 tarihinde demiş ki: cinsel motivasyonsuz ne bilim olur ne sanat, yakışıklı değilsen zekanla, resimle, müzikle, artık elinden ne geliyosa onunla girişirsin olaya. işte hatunlar bizim gibin sadece vücut ölçülerine bakmıyo ya orayla ilintili. hay aazını öpiim senin (ya ad bu durumda klavyeni oluo sanırım). bu arada samciim ben truvalıyım unutma, ööle kolay işgal ettirmem oramı buramı tasalanma ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 trojan epey dobra birine benziyor ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Trojanmistress, 08 Temmuz 2004 11:21 tarihinde demiş ki: hay aazını öpiim senin (ya ad bu durumda klavyeni oluo sanırım). bu arada samciim ben truvalıyım unutma, ööle kolay işgal ettirmem oramı buramı tasalanma ;) Ya gördük filmde Briseis'i...Açıverdi topraklarını Achilleus sulasın diye[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eee iş başka alışveriş başka, su lazımsa sulatır tabi ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bende koycam bu fotoğraf olayını albüme ya gözünüz yakışıklı görsün dermişim ^^ şaka bi yana gören korkar biraz benden :P şu anda uğraşıyom fotoğrafla ama kameranın kablosunda sorun var galiba ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oha yaf bu konu hala devam ediyomu =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aha da ben :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 siz yiyin onu, ben tokum. ben bişii demedim ki alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 dresquin konustu ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar