adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bendeki unutkanlık ciddi boyutlara ulaştı geçen gün bi topic açmışım internet bölümüne biraz önce gezerken rasladım açtığımı tamamen unutmuştum telefonla konuşup telefonu kapattığımla kiminle konuştuğumu unutuyorum buna benzer bir çok şey oluyo herhangi bi madde kullanmıyorum ama kafayı yemek üzereyim uzaylılarda kaçırmadı büyük ihtimal ben yapılabilcek tüm trolleri yaptım yardım edebilcek biri var mı? paticik'i kapattıktan sonra 10 dk içinde böyle bi topic açtığımı bile unutabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 b12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bendede bir benzeri var,hele hele isim hafızası felç durumda,ve hani tanıştğım birinin ismini ertesi gün unutup tekrar soruyorum,3.ye artık bokuda çıkıyor son 2-3 senedir böle salak bi durum var,çözümünüde aramadım ama vitamin eksikliği ilk aklıma gelen sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kişilikten değil B12 vitamin eksikliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 haftada 2 tane somon balığı yiyorum hergün C vitamini alıyorum uyku düzenim normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bende de var. farzı misal bir kitaptan birşeyler okuyorum. 2-3 gün sonra tekrar o kitaba tekrar baktığımda daha önce okuduğum şeyler baya yabancı gelebiliyor. yani bir şeyi hafızama almak için uygulamalı düşünmem gerekiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 adamınbiri said: haftada 2 tane somon balığı yiyorum hergün C vitamini alıyorum uyku düzenim normal süt yogurt yumurta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 abi her gün deli gibi yiyorum cidden bak o yüzden artık endişelenmeye başladım mesela bugün arkadaşla oturduk bi çay bahçesine adam çayları getirdi bıraktı paraları peşin alıyoruz dedi ne parası dedim adam'a sonra çayları gördüm aaa pardon falan dedim adam da şaşırdı ama unuttum yani çay istediğimi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok fazla sorunun vardır yorgunsundur onları düşünürken odaklanamıyorsundur ya da dot yemişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 doktor'a falan gitmeme gerek yok yani dimi? kalıcı bişeydir değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 alzheimer olmussun, tedavisi yok, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ohoo bunlar yine iyiymiş ben bi keresinde şey neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 çok da genç vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 meme kanseri'de olabilir. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ooo işin içinde meme varsa her türlüsü kabülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 beslenmen normalse ve hala unutkansan psikolojiktir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 b12 ye ek olarak midedeki bir sorundan dolayı da olabiliyor, endoskopiye kadar yolu var tam emin olmak için, bir b12 takviyesi yap vücuda olmadı bir doktora görün. hatta önce doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sağ ele dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bizimde boyle 'unutkanim ben cok' fena diye gezen bi raziye teyze vardi, 'unutuyorum evladim herseyi' diye diye gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bende de hafıza sorunu var.insanları unutmam da ben 2 dk sonra ne diyeceğimi falan çok unutuyorum.son 1 senedir falan acayip arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Lancelion said: sağ ele dikkat. ahanda ben de bunu dicektim, çok çekele direk unutkanlığa sebebiyet verir odaklanmayı da sıfırlar. dikkati yoğunlaştıramazsın. yoğunlaşmayınca hatırlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bazen bazı şeyleri unutabilmeli insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aşıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 unutmak erdemdir affetmek ise allaha mahsus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar