Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutkanlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bendeki unutkanlık ciddi boyutlara ulaştı geçen gün bi topic açmışım internet bölümüne biraz önce gezerken rasladım açtığımı tamamen unutmuştum
telefonla konuşup telefonu kapattığımla kiminle konuştuğumu unutuyorum
buna benzer bir çok şey oluyo
herhangi bi madde kullanmıyorum
ama kafayı yemek üzereyim uzaylılarda kaçırmadı büyük ihtimal
ben yapılabilcek tüm trolleri yaptım
yardım edebilcek biri var mı?

paticik'i kapattıktan sonra 10 dk içinde böyle bi topic açtığımı bile unutabilirim.
Mesaj tarihi:
bendede bir benzeri var,hele hele isim hafızası felç durumda,ve hani tanıştğım birinin ismini ertesi gün unutup tekrar soruyorum,3.ye artık bokuda çıkıyor son 2-3 senedir böle salak bi durum var,çözümünüde aramadım ama vitamin eksikliği ilk aklıma gelen sebep
Mesaj tarihi:
bende de var. farzı misal bir kitaptan birşeyler okuyorum. 2-3 gün sonra tekrar o kitaba tekrar baktığımda daha önce okuduğum şeyler baya yabancı gelebiliyor. yani bir şeyi hafızama almak için uygulamalı düşünmem gerekiyor sdf
Mesaj tarihi:
abi her gün deli gibi yiyorum cidden bak
o yüzden artık endişelenmeye başladım
mesela bugün arkadaşla oturduk bi çay bahçesine adam çayları getirdi bıraktı
paraları peşin alıyoruz dedi
ne parası dedim adam'a
sonra çayları gördüm
aaa pardon falan dedim adam da şaşırdı ama unuttum yani çay istediğimi falan
Mesaj tarihi:
b12 ye ek olarak midedeki bir sorundan dolayı da olabiliyor, endoskopiye kadar yolu var tam emin olmak için, bir b12 takviyesi yap vücuda olmadı bir doktora görün. hatta önce doktora görün.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

sağ ele dikkat.

ahanda ben de bunu dicektim, çok çekele direk unutkanlığa sebebiyet verir odaklanmayı da sıfırlar. dikkati yoğunlaştıramazsın. yoğunlaşmayınca hatırlamazsın.
  • Yeni Oluştur...