axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kablonet var ve kozyatagindayim hiç bir siteye giremiyorum. Diagonistic seyedince "windows cant communicate with dns server" diyor. Dnslerimi iptal ettim ama bana mısın demedi. Atıyorum bı sayfanın ilk bes satirini acıyor sonra iptal oluyor, bazen hiç bi yeri acmıyor falan. Kabloda bı sorun mu var adamlarıN call centerini dusurmek de mümkün değil ping deneyince bazen pingliyor bazen loss oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sonunda uydunetin telefonunu dusurebildim. Anadolu yakasında genel bı arıza varmış geceye Anca gelir internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 2-3 saattir felaket internet, hiçbir şekilde giremiyodum sitelere, şu an fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bi ara iyiydi yine yalan oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Aynen, rezalet. Küfür edeyim dedim, yeterince kaliteli bi küfür bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ADSL de kötü sanki, Ankara'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dün de kötüydü, bugün de kötüydü. aradım, aynen şöyle deyip kapattım. "bir ay önce modeminiz arızalı dediniz, modem aldırdınız; yoksa şimdi bırakmıştım zaten kabloneti. 30 günlük parası veriyoruz, ayda 5 gün kafadan internet olmuyor, arıza kaydı vermek için aradığımızda bize yüzsüzce 'sınırsız kesintisiz en hızlı internet' reklamını dinletiyorsunuz. çevremdeki kimseye kablonet tavsiye etmiyorum, böyle giderse yalnızca ben değil tüm kablonet kullanıcıları yavaş yavaş bırakacaktır kablonet'i, müşterisiz kalacaksınız. o yüzden bence biraz çalışın, çünkü bu gidişle işsiz de kalacaksınız. iyi akşamlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 "haklisiniz sayin seren bey, sizlere daha iyi hizmet vermek icin cali$iyoruz" bla bla.. ben memnunum daha dogrusu memnun olmak zorundayim cunku telefon altyapisi berbat oldugu icin dsl kullanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hala rezalet durumda. burdan allah belanızı versin demeyi bir borç biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aynen 10 saatte açılıyor bir site deli oldum gerçi bu sayede ders çalıştım biraz, fena da olmadı hani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 nazar değicek die düzeldi demek istemiyorum ama galiba düzeldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Valla en sinir olduğum olayı da bu. Düzeldi gibi gözüküyo ama 2dk sonra tekrar rezilleşiyo. Tam düzelmiş olsun da adam gibi gezelim ya bu ne böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Valla ben wow daki aylarca süren freezelerden bunaldığım için adsl aldım, henüz kabloyu iptal etmedim download için kullanıyorum =p adsl ise minimum kotalı zaten, tam ben aldım kablo wowda düzeldi felan ama güvenim 0. Adsl hala daha iyi ping veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu seferde sayfaların açılış hızı korkutmaya başladı. fazla hızlanmış her an gidecek diye tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 valla kac gundur 120kbps den asagi dusmedi dlem , hem de torrentte falan. hakkini yemiycem heriflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dl ve ping ten yana şimdiye kadar hiç sorunum olmadı. dediğin gibi 115-120 civarında dolaşıyor. Sayfa açılış hızları farketmiş ama her ne yaptılarsa.Tabi en kesin, yoğun vakitlerde kendini belli eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bizim burda da hergün bi iki kere kesin kopuyo net. iptal ettirecem hala gitmeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yakla$ik 1 saattir kopuk kablonet. 444 0 126 mesgul tonu veriyor , ne lan bu, yaramazlik yapip da kacip saklanan cocuk gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bostanci maltepe arasi yalan olmu$. ne istanbul anadolu yakasi telefonlari aciliyor ne de 4440126. a$iri yigilma varmi$.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim bulundugum bolgede de sik sik kopmalar oluyordu en son gittim dedim surekli kopan internet isteseydim adsl yi birakmazdim ne bicim is bu dediler efenim simdi mod5te dogalgazcilar kablomuzu koparmis yok belediye rogarindan su giriyomus bik bik bik dedim beni ilgilendirmez her ay ucretini almayi biliyosaniz duzgun hizmet vermesini de ogreneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar