Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet bağlantı problemi


axedice

Öne çıkan mesajlar

Kablonet var ve kozyatagindayim hiç bir siteye giremiyorum. Diagonistic seyedince "windows cant communicate with dns server" diyor. Dnslerimi iptal ettim ama bana mısın demedi.

Atıyorum bı sayfanın ilk bes satirini acıyor sonra iptal oluyor, bazen hiç bi yeri acmıyor falan. Kabloda bı sorun mu var adamlarıN call centerini dusurmek de mümkün değil

ping deneyince bazen pingliyor bazen loss oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün de kötüydü, bugün de kötüydü. aradım, aynen şöyle deyip kapattım.

"bir ay önce modeminiz arızalı dediniz, modem aldırdınız; yoksa şimdi bırakmıştım zaten kabloneti. 30 günlük parası veriyoruz, ayda 5 gün kafadan internet olmuyor, arıza kaydı vermek için aradığımızda bize yüzsüzce 'sınırsız kesintisiz en hızlı internet' reklamını dinletiyorsunuz. çevremdeki kimseye kablonet tavsiye etmiyorum, böyle giderse yalnızca ben değil tüm kablonet kullanıcıları yavaş yavaş bırakacaktır kablonet'i, müşterisiz kalacaksınız. o yüzden bence biraz çalışın, çünkü bu gidişle işsiz de kalacaksınız. iyi akşamlar."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
benim bulundugum bolgede de sik sik kopmalar oluyordu en son gittim dedim surekli kopan internet isteseydim adsl yi birakmazdim ne bicim is bu dediler efenim simdi mod5te dogalgazcilar kablomuzu koparmis yok belediye rogarindan su giriyomus bik bik bik dedim beni ilgilendirmez her ay ucretini almayi biliyosaniz duzgun hizmet vermesini de ogreneceksiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...