Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 [signature][hline]Alma? Mater?[Bu mesaj Lixad tarafından 01 Temmuz 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ya bişey dicem çalışmalar güzel olmuş ama,neden hep böyle şeytan şeyleri yapma ihtiyacı duyuyosunuz?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bilmem bi sebebi yok yani o mantıkla çiçek yapsam kendimi niye çiçek diye sorcakmıyıdn :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 niyeki? insanlar illa cicek bocekmi yapmali yani bir ki$i yeri gelince $eytanda yapar cicekte yapar [benim desktopta bole bi resim vardi bugun demin kedimin resmini koydum mesela degi$iyo yani insanin durumuna gore] [Bu mesaj Disappear tarafından 01 Temmuz 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ilk resime bakıyorum, ağız fena değil. ancak göz iğrenç ya tam yatay yap ya da tam dikey, ne öyle dikey ikinci resim daha da aptal olmuş. sanki adamin miğdesi bozulmuş da, üstümüze kusacakmış, elini de o yüzden ağzına götürüp engellemeye çalışıyormuş gibi olmuş. gözler de bu betimleye uymuş. üstteki gözler de kötü, bu gözler de kötü. Bence internette biraz kedi gözü ve kertenkele gözü resmi bul onları incele. son resi... anee o nee! çok korkunç olmuş muhteşem. gözler ağız ve ten rengi birbirine uymuş ve fevkalade bir korku filmi karakteri çıkarmış. saçlar çok canlı, uymamış. onları biraz daha kusmuk bir renk yapsan fena olmazdı. daha mat ve koyu bir ton, yüzdeki renklere çok daha iyi giderdi. kafayı kesip yolluyum da bir koy bakalım nasıl olucak? (benim desktopta sürekli quake2 resmi var kedi ya da şeytan felan koymam :-P )[signature][hline]Paticik'imi seviyorum kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Vallahi korktum. Yani içimde böyle garip bir his uyandırdı doğrusu. 3. özellikle çok beyendim. Uzun uzun yorumu daha sonra yaparım...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Bonecrusher, 01 Temmuz 2004 22:30 tarihinde demiş ki: kusmuk bir renk Hmm...[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 3. resimdeki o gözdeki olayı sen mi yaptın yoksa resimmi ? Sauronun gözüne benzemiş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 üçüncü resim gerçekten de çok hoş olmuş.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 800x600 lük sırf gözden oluşmuş bi wallpaperdan küçülttüm desem :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 A birde şeyi sorucaktım; hangi programı kulladın? Photoshop? paintshop? vs vs...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ama hala bi canlılık duruyo bunların beni dikizleyen ölüler gibi olması lazım. Makyajlı gibi duruyo.[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 karışık kullandım sonuncusunya öncekilerde paintshop kullandım artık photoshop kullanmaya kasıyom[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Lixad, 05 Temmuz 2004 14:44 tarihinde demiş ki: 800x600 lük sırf gözden oluşmuş bi wallpaperdan küçülttüm desem :) anlaşıldı nerden çıktıkları :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gözler rezil olmuş ama gerisi iyi baya zaten elemanda demon karizması var[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 son resimde gözler biraz daha blur olursa resime daha uyumlu olcak. gözler fazla sharp olduğu için gerçekçi görünmüyo.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: nameless13, 07 Temmuz 2004 16:51 tarihinde demiş ki: gözler rezil olmuş ama gerisi iyi baya zaten elemanda demon karizması var hangi, eleman 1-3 mü oysa evet bende öle bi karizma vardır biliyorum hehe :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 1'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Herzaman sölemişimdir zaten demonic bi insanım diyede kimse inanmazdı[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Aboow resmen korktum hele sonuncusu pat diye birden bire acılınca. yaw boyle seyler yapmayın korkunc korkunc , çarpılıcaksınız bir gün , ama iyi olmuş . iğrenç , berbat , korkunc bir etki bırakiyor.Tam şeytan etkisi .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar